Jaklub Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany Zainstaluj Linuxa, to nie będziesz zarażany Fervi a ja znam jeszcze inny: wypieprzaj z pingwinem do swojego tematu bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla to dla rymu Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A twoja sygnaturka to potwierdza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Niby nic nie mam przeciwko Tobie doktor, ale na pipe wszędzie wrzucasz swoje linuxowskie propagandy i wierszyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Haha... cały komp zarażony, tylko bexhack3.bat jest 'zdrowy' haha :D Geniusz. To nie jest plik binarny aby mógł być zarażony. Zwykły plik tekstowy nie może zawierać wirusa, lol. Chyba, że skrypt, ale skoro go nie uruchamiałeś to po co ten krzyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Geniusz. To nie jest plik binarny aby mógł być zarażony. Zwykły plik tekstowy nie może zawierać wirusa, lol. Chyba, że skrypt, ale skoro go nie uruchamiałeś to po co ten krzyk? Mistrzu, przecież ten "Program" może zdalnie uruchamiać plik bexhack3.bat, a ja się nadal dziwię, czemu administratorzy nie wyciągają żadnych konsekwencji z tego fiasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 wyslij mi te pliki do analizy to ocenie w jakim stopniu chcial/nie chcial nas oszukac i wtedy wyciagnie konsekwnecje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Haha... cały komp zarażony, tylko bexhack3.bat jest 'zdrowy' haha biggrin.gif Nie tylko bexhack3.bat, ale wszystkie batche sdą zdrowe. Wirusy wykryło tylko w exe, wiec raduje się, że nie wpadłem aby przekonwertować tego batcha prze "Bat to Exe Converter", bo by wszystko co tam jest było zarażone. Ale to bez różnicy, bo wirusy są więc PRZEPRASZAM WSZYSTKICH. Poza tym tez muszę robić formata. (piszę z innego komputera) Wirusy załapałem przez przypadek od kolegi z pendrive`a, który podłączył go w szkole, a tam komputery są zawirusowane. Przyjmę na klatę bana za niecelowe zarażenie innych komputerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dostaniesz bloka na 4 dni, nie celowe zarazenie, ale mimo to udostepniajac program powinienes uwazac czy nie zarazasz tym innych. w tym czasie zdolasz dobrze zabezpieczyc komputer (Kaspersky, czy Eset) oraz dopracowac swoje dzielo, bo widac ze malo przydatne jak oceniaja ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 po co format? just ogarnąć co to i dobra szczepionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany Zainstaluj Linuxa, to nie będziesz zarażany Fervi To mi potem odpal to wszystko przez Wine żeby perfekcyjnie chodziło. Nie trzeba mieć Linuksa żeby uniknąć wirusów. Wystarczy dobry AV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi