Czarny Ass Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tytuł: BexHack Gatunek: Program do hackowania Opis: Program służy do hackowania basicasm.cni. Program zrobiony w 10 minut razem z testami! Jak się komuś nie chce czegoś takiego pisać wystarczy, że to pobierze. Po kompilacji projektu w BasiEgaXorzu na moment pojawia się plik basicasm.cni, ten program go "przechywaca". Dzięki temu można podejrzeć główny plik z asemblerem w BasiEgaXorzu. Znajdują się tam wszystkie procedury w BasiEgaXorzu. Download: https://gmclan.org/up6201_3_bexhack.html Rozmiar pliku: OK 32 Kb Autorzy: Programowanie: JA Fabuła: ?! Grafika: ?! Muzyka: ?! Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 inb4 code daemons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 To tylko i wyłącznie zapisuje plik z asemblera z projektu (basic.s). A nie basicasm.cni, więc program cały czas jest przydatny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 chcesz uzyskać komendę, równie dobrze możesz użyć tego ale jak tam chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wersja 1.1! Dodano wersję INVISIBLE (niewidoczną)! DOWNLOAD - uploader DOWNLOAD EDIT: Nie zwracajcie uwagi na plik bexhack3.bat. Trafił tam przez przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 idź na jakieś tematyczne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Po uruchomieniu wersji 1.1 tegoż programu na winxp 32bit, wyskoczył mi Blu-Skrin. W wyniku czego zatrzymało mi się pobieranie pliku 3 gigowego - UWAGA! Nie z torrentów, a pobrane miałem już 2,5 gb. Za wszelkie uszkodzenia klawiatury w wyniku oberwania moją głową odpowiadasz ty. A KYŻ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Moe, nikogo nie obchodzi, że najprawdopodobniej program przeszkodził ci w piraceniu. wystarczy napisać, że wyskoczył ci bsod. a kysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A kto ci powiedział że w piraceniu? Właśnie że pobierałem w pełni legalny plik. ( Żeby nie było to linuxa pobierałem ). A KYSZ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 a krzyż. ściągnąłem ten programik i tu masz przyczynę twojego bsoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 @Ferrari4 Oj ti ti niedobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 http://www.virustotal.com/file-scan/report...be72-1287149574 41/ 42 (97.6%) :ban: Ed: Jaklub, done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 wywalić plik z uploadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chcesz OTRUĆ cały gmclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chcesz OTRUĆ cały gmclan? i zainstaluj AV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nic o tym nie wiem. Za niedogodności przepraszam. Zainstaluje antywira. (nie mam :D, znaczy miałem ale od jakiegoś czasu nie mam :D) EDIT: O matko! Chwilę temu zaczęło skanować i już 57 zarażonych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja w to nie wierzę, żeby zrobił wirusa i o tym nie wiedział. EDIT: Nie zwracajcie uwagi na plik bexhack3.bat. Trafił tam przez przypadek. Chociażby to o tym mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Spójrz sobie na zawartość tego pliku. Ja NIE ZROBIŁEM wirusa, tylko ja MAM wirusy na kompie, prawdopodobnie z komputerów szkolnych(podłączam tam pendrive`a, potem u mnie i mam wirusów dostatek, a czasami MUSZĘ podłączyć pendrive`a w te gnójstwa). To czysty przypadek, a plik bexhack3.bat jest wolny od wirusów, w przeciwieństwie do bexhack.exe i bexhack2.exe. Po skanie wyszło, że ważne pliki windowsa (taskmgr.exe, rundll32, svhost, explorer.exe) są zarażone między innymi. (nawet notatnik, wordpad i paint). Jak zeskanowało te pliki tylko jedyny bexhack3.bat był wolny od wirusów. Zeskanowałem przed chwilą te pliki. Ja w to nie wierzę, żeby zrobił wirusa i o tym nie wiedział. zrobił wirusa i o tym nie wiedział. Nie muszę go robić. Wystarczy, że sam się wepchnie do pliku bez mojej wiedzy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Z przyjemnością odpale u siebie :P Uwielbiam sarkazm : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nawet gdyby, to nie był sarkazm nie odpalisz go. Jakiś admin usunął z uploadera. :D No chyba, że ktoś Ci prześle, ale nie liczyłbym na to. Poza tym na mojej stronie go zablokowałem i zniszczyłem wszystkie możliwe drogi dostępu do niego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 hack ! btw. wcześniej się dało ściągnąć, więc mam ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Też mam to w kwarantannie :) ^ - Dowody rulez - ^ I nie wierzę, że plik bexhack3.bat dostał się tam bez powodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Haha... cały komp zarażony, tylko bexhack3.bat jest 'zdrowy' haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Może po prostu go nie odpalił? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 wstawił i pozarażał wszystkich... nie wiem czemu żaden z adminów nie wyciągnie z tego konsekwencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 I dziś tylko z powodu tego BexHack, musiałem robić format, ponieważ ten wirus to normalnie oszalał - a stało to się od razu po uruchomieniu tego GÓWNA. ( Sama się tacka dvd otwierała, dyski szalały, nie odczytywało urządzeń plug-play ), a avast nie potrafił sobie z nim poradzić!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 :ranting2: :ban: :bash: "wiecie, co z nim k**** zrobić!!!!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nie wiem po co dodał tam plik.bat... to był na 100% wirus a administracja nic z tym nie robi... o przepraszam... usunięto plik.exe :) Za takie wykroczenie powinien być ban :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany Zainstaluj Linuxa, to nie będziesz zarażany Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 haha xD przekonałeś mnie :D Niech będzie :P Ściągnę i zobaczę ;D W środę wracam do domciu to zobaczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi