Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 https://gmclan.org/up164_3_LetterHuntpl.html Takie małe coś, co zmajstrowałem w wolnym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Podoba mi się, ma taki klimacik starych gierek za co wielki plusik ^^ Ale te obiekty z literkami mogły by spadać troszkę szybciej, a i też jak by było ich więcej na raz to by było lepiej. Ogólnie fajna i podoba mi się ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 może być ;) popracuj nad jakąś ładniejszą graficzką(ta jest oldschoolowa, i to mi się podoba, tylko wykonanie nie jest w 100% takie, jakiego możnaby oczekiwać ;)), i może dodaj kilka scenerii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mówię to już po raz n-ty: świetny pomysł, popracuj nad wykonaniem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 no fajne. Jaby trochę to jeszcze tylko troche urozmaicic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 wlasnie.. monotonia razi, dlatego fajnie byloby dac jakas wypasna muzyczke i ladna grafe (jesli o muze chodzi to polecam red hot chili peppers, oczywiscie jak zdobedziesz prawa autorskie ;)). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 [...]oczywiscie jak zdobedziesz prawa autorskie ;)). pozdro No mi się wydaje że dopóki nie będzie sprzedawał tej gry to żadna odpowiedzialność karna go nie czeka. A sami artyści powinni się cieszyć że ich muzyka znalazła się w dobrej grze ^^ Ale tak na poważnie to mógłbyś zrobić nowe otoczenia i coraz to trudniejszy poziom gdy się dochodzi coraz dalej i jeszcze autosave po każdym ukończonej mapce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Bardzo dobra gra! Świetny pomysł, ale mógłbyś dopracować grafikę i dźwięki, choć i tak są dobre. Możnaby też zamienić litery na drukowane, od razu zrobiłoby się czytelniej. Albo dać wybór małe/duże. Chyba, że chodzi o poziom trudności. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Spoko gierka, w sam raz do włączenia po szkole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hyh, można się nauczyć układu klawiszy na pamięć :) 5+ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie jest zle, a co do pomyslu, to gralem kiedys w cos takiego na amidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A tak w ogóle, to to jest jedna z TYCH gier, których nie da się skonwertować na PlayStation! Niech teraz konsolowcy nam zazdroszczą, że nie mogą w to grać. :P (Podejście typowego komputerowca, odnosić się z dystansem) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A tak w ogóle, to to jest jedna z TYCH gier, których nie da się skonwertować na PlayStation! Niech teraz konsolowcy nam zazdroszczą, że nie mogą w to grać. tongue2.gif To kiepso, nie pogram sobie, gre mogłeś urozmaicić i grafe poprawić, ogólnie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Fajna gierka! Już chciałem pisać że nie działa bo jak naciskałem to nic się działo (miałem CapsLock włączony LOL). Gra jest podobna do gierki treningowej z MistrzaKlawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi