I am vader Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Chodzi o to, że 10 złotych w godzinę to 100 razy szybciej niż wiele internetowych źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ale powiedz to tym, którzy myślą, że za wrzucenie paredziesiąt linków dostaną do ręki 100zł lub więcej, a przy okazji chcą na siłę wyśmiać Paqoo :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ale powiedz to tym, którzy myślą, że za wrzucenie paredziesiąt linków dostaną do ręki 100zł lub więcej, a przy okazji chcą na siłę wyśmiać Paqoo :) . ja tam dostaję na rękę 100zł za samo spojrzenie na link pożartować sobie nie można? nie powiedziałem, że 10zł to niska kwota za samo dawanie linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jezu marmot, jakby to była praca, że za każde 100 linków będziesz dostawał 10zl przez kilka miesiecy, a to jednorazowa sprawa, do tego niepewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 No i? Jeżeli chodzi o zarabianie przez neta, to mnóstwo ludzi w to bawiących się, cieszy się, że po miesiącu mogą sobie 1 dolara wypłacić, a rejestrują się do tego w potężnej ilości jeszcze bardziej niepewnych serwisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Są też ludzie skaczący z mostu i ludzie jedzący chleb z keczupem. Na świecie jest dużo debili :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Niektorzy szukaja dziury w calym i porownuja mnie do siebie. I tu jest problem. Nie kazdy jest taki sam jak ty. Zapamietaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Niektorzy szukaja dziury w calym i porownuja mnie do siebie. I tu jest problem. Nie kazdy jest taki sam jak ty. Zapamietaj. do kogo ty w ogóle piszesz to jest INTERNET, pisz "@nick" gdy się do kogoś odnosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 TEORETYCZNĄ zasadą forum jest odpowiadanie na posta poprzedzającego, chyba, że zastosuje się cytat lub napisze się, że się obecnie wyrażasz(pisze ten nawias zeby zaden baran nie wrzucil tego do cytatow, bo mowa o pisaniu, a nie obrazaniu sie) do określonej osoby. W skrócie: Do Osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 TEORETYCZNĄ zasadą forum jest odpowiadanie na posta poprzedzającego, chyba, że zastosuje się cytat lub napisze się, że się obecnie wyrażasz(pisze ten nawias zeby zaden baran nie wrzucil tego do cytatow, bo mowa o pisaniu, a nie obrazaniu sie) do określonej osoby. W skrócie: Do Osiem. czyli on [czyli Paqoo] sugeruje Osiem, że [Osiem] żre chleb z keczupem i skacze z mostu? wydaje mi się to dziwne zedytowane żeby en_6280 wyłapał, o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jaklub zamknij paszczę bo sam używasz ty,on... Ja już chyba mam z 90 linków (nie wszystkie zaakceptowane jeszcze), jak dostanę 10 PLN to dam wam znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jaklub zamknij paszczę bo sam używasz ty,on... akurat mój post zdecydowanie nie jest aż tak dwuznaczny jak post Paqoo, więc zamknij jadaczkę, jeśli nie wiesz, o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Niektorzy na tym forum mnie atakuja i nie rozumiem dlaczego. Dobrze, ze sa tez osoby z otwartymi umyslami. Oferte kieruje do takich ludzi. Krytyke olewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Krytyke olewam. Właśnie to jest twój największy problem. Ale właściwie, po co ja to piszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wpisów: 106, Podkategorii: 56 Zachecam do dodawanie linkow. Jeden z uzytkownikow otrzyma nie dlugo 10 zl za swoje 100 linkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wpisów: 106, Podkategorii: 56 Zachecam do dodawanie linkow. Jeden z uzytkownikow otrzyma nie dlugo 10 zl za swoje 100 linkow. Pakło, po co ci w ogóle ta strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Hm, chyba napiszę bota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bez przesady. Jeśli to beda niszowe strony, zostana odrzucone. W najgorszym wypadku zignoruje Twoje dodane strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bez przesady. Jeśli to beda niszowe strony, zostana odrzucone. Wyjaśnij nam co znaczy według Ciebie niszowa strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mam nadzieję że nagrodą nie będzie słoik z lubelskim powietrzem, lub para cieplutkich skartepek. Ta dycha zbyt podejrzanie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bez przesady. Jeśli to beda niszowe strony, zostana odrzucone. W najgorszym wypadku zignoruje Twoje dodane strony. A jak inaczej chcesz kilkaset stron uzyskac? I czemu nie odpowiesz na moje pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dobrze, ze sa tez osoby z otwartymi umyslami. "Jeśli umysł będzie zanadto otwarty, mózg może wypaść." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Korodzik - cos w tym jest Niszowa strona to taka, gdzie nikt nie zaglada i nie ma tam pozytecznych informacji tylko smieci. 10 zl to wedlug mnie uczciwa cena za ta prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Gorzej jeśli jest to syzyfowa praca. Zresztą nie wiem po co Ci ten katalog, jak nie ma sensu owego tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dodałem 100 linków, wszystkie moje były akceptowane, kasę dostałem na konto bez żadnych problemów. Ogólnie polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Niszowa strona to taka, gdzie nikt nie zaglada i nie ma tam pozytecznych informacji tylko smieci. Google! Tam wszyscy zaglądają! Nie ma to jak dodać linka do Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Niszowa strona to taka, gdzie nikt nie zaglada i nie ma tam pozytecznych informacji tylko smieci. 10 zl to wedlug mnie uczciwa cena za ta prace. Na takich warunkach to syzyfowa praca. Jak masz wszelkie akcje typu "kasa za klikniecie w reklamy", "kasa za zobaczenie w reklamy" to wiadomo ze czesc uzytkownikow nawet nie wykorzysta tych informacji albo oleje sprawe, wiec powinienes przyjac "niszowe strony" jako pozyteczna czesc akcji utwardzajaca w fakcie istnienia tego co sie reklamuje. Jak tego nie pojmujesz to daleko nie zajedziesz. Musisz czesciowo zaryzykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi