krychu90 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam W Game Makerze 5.3A jest taka funkcja jak sound_frequency. Jaka funkcją zastępuje ją w Game Makerze 6.1?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam ponownie W Game Makerze 5.3A jest taka funkcja jak sound_frequency. Jaka funkcją zastępuje ją w Game Makerze 6.1??Proszę o szybką odpowiedź. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 omfg >< zbanujcie tą lamę bo padnę. a ) google - znalazłem w minutę. b ) czekaj, przygłupie, a nie dubluj posty. w tym czasie przeczytaj netykietę, może się czegoś nauczysz. -- e: LINK do artykułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 omfg >< zbanujcie tą lamę bo padnę. a ) google - znalazłem w minutę. b ) czekaj, przygłupie, a nie dubluj posty. w tym czasie przeczytaj netykietę, może się czegoś nauczysz. cycycy...nieładnie, nieładnie tak obrażać. <_< Jeżeli znalazłeś w minutę to podaj ten skrypt :] @Moho:Dokładnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 omfg >< zbanujcie tą lamę bo padnę. a ) google - znalazłem w minutę. b ) czekaj, przygłupie, a nie dubluj posty. w tym czasie przeczytaj netykietę, może się czegoś nauczysz. -- e: LINK do artykułu Jak bym był administratorem to prędzej bym ciebie zabanował niż przychylił się do twojej prośby banu krycha90. >=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Littlefish: 2 ostrzeżenia, następny razem będzie czasowa blokada konta, a potem ban. Ile razy mam powtarzać? Krychu90: Ty też dostaniesz ostrzeżenie, jak będziesz podbijał i spamował shoutboxa tym tematem. Nie dostałeś odpowiedzi? Trudno się mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ... jak będziesz podbijał i spamował shoutboxa tym tematem. Nie dostałeś odpowiedzi? Trudno się mówi. OK sorrka, ale mógłby ktoś chociaż napisać, że takiej funkcji w GM 6.1 nie ma. Ja poprostu myślałem, że nikt nie widział/widzi tego tematu :( . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja np. nie wiem jaka funkcja zastępuje tą starą i czy takowa jest, więc nie dopisywałem się do tematu bo i po co, mimo że temat widziałem już wiele razy (w ogóle nie dopisuję się do tematów na których się nie znam). A przecież szukać za Ciebie nie będę, bo sam możesz to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 OK sorrka, ale mógłby ktoś chociaż napisać, że takiej funkcji w GM 6.1 nie ma. Ja poprostu myślałem, że nikt nie widział/widzi tego tematu :( . Pozdro Na marginesie, odpisałem Ci w shoucie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maenardil Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 omfg >< zbanujcie tą lamę bo padnę. a ) google - znalazłem w minutę. b ) czekaj, przygłupie, a nie dubluj posty. w tym czasie przeczytaj netykietę, może się czegoś nauczysz. -- e: LINK do artykułu Netykieta? Dziecko, Tobie brakuje elementarnej kindersztuby, a ośmielasz się pouczać innych? Co to za określenia "przygłupie"? LittleFish ciągle kogoś wyzywa i obraża, a nie widzę, żeby ponosił konsekwencje swojego zachowania. Czuję się zmuszony wyrazić swoją dezaprobatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 A to Ci ambaras... Mi się wydaje że to będize funkcja sound_background_tempo(factor) tak wracając do tematu, ale nie wiem za co ta z GM5 odpowiadała tak szczerze, za tempo Midikó czy za podnoszenie ich częstotliwości żeby były dźwięki wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 odpowiadał za przeciąąąąganie dźwięku, dźwięk się nie kończył tylko przeciąąąągggał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 czyli tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi