Lollus Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Witam. Szukam jakiejś darmowej domeny typu: www.mojastrona.nazwadomeny.pl Ważne, aby nie wyświetlały się reklamy i żeby po upływie jakiegoś czasu nie przestała być moją domeną. Możecie coś polecić? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja mam znajomego, który Ci za darmo i z unlimited quota(miejscem) udostępni miejsce(być moze) pod adresem www.nazwastrony.astoni.sh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://www.co.cc . Co prawda, nie jest to PLka, ale też dość fajny adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ocom.pl twojastrona.ocom.pl Sam tam trzymam swoje stronki, nie ma reklam co jest zaletą. a ocom trochę przypomina com :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://www.google.com/#sclient=psy&hl=...52e0df67dbfff88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://www.co.cc . Co prawda, nie jest to PLka, ale też dość fajny adres. Wersja darmowa nie ma wsparcia technicznego więc jak coś ebnie to twój problem, jednak 4GB i brak reklam są kuszące... ...a komercyjny z nieograniczonym miejscem za 4$ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://www.google.com/#sclient=psy&hl=...52e0df67dbfff88 Ohoho, jakiś ty sprytny. Znaleźć byle co nie jest łatwo, chodzi o coś sprawdzonego. Akurat IMO darmowe domeny nie mają sensu, lepiej za coś zapłacić i mieć porządne. Tym bardziej, że trochę miejsca na stronę nie kosztuje majątku :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja mam dwie domeny i skromny serwer, majątku mnie to nie kosztuje, a sprawuje się znakomicie (jak na moje warunki) :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Czy ja mam problem z głową, czy jemu chodzi o darmowe domeny - a raczej darmowe subdomeny? Czy mu chodzi o coś jak yoyo.pl? Darmowy serwer www? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kiedyś były int.pl i kom.pl, a teraz już nie znam alternatyw. Raczej zagranicą trzeba poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja sprzedaję konta www w domenie .almora.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja sprzedaję konta www w domenie .almora.pl :D Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jeszcze nie myślałem. Nie mniej transfer jak i powierzchnia nie są zbyt wielkie... myślę, że w granicach 30-40 złotych za rok by to było. Ale musiałbym dokładniej sobie przeliczyć i skonfigurować, bo jeszcze czasu nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi