Tidimel Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No ku**a :/ Tez tak chce! Mialem srednia 5.0 (chyba :P) Hehe wystarczy się dogadać z rodzicami =[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 taaaa ;D znam to, mama pożycz na fajki bo nie wyrabiam, heheh, ale fakt faktem założyłem sie ze starszym i obiecał mi laptopa jak zarobie coś na tripie. za oceny nigdy nic nie dostałem, ale biorąc pod uwage, że od gimnazjum moja średnia nie przekraczała 3.2 to im sie nie dziwie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 To jest taka ocena? Poza tym ty chodzisz do 4 klasy. 5, teraz szóstej, jestem wybrykiem natury, a dokładniej urodziłem się 28 grudnia ^^ . Co do pseudo-kujonów, chodziło o tych co mają dobre średnie, a się nie uczą, że Nakyls nie zrozumiał to nic dziwnego, ale Yoda :P . Nakyls, nie udzielaj się, za rok zrobię zdjęcie świadectwa i zobaczysz, że średnia nie będzie niższa niż 5.0 -.-'. Obawiam się, że w Gimnazjum podobnie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Hehe, ja miałem w tamtym roku średnią ok. 4.3, dlatego założyłem się że w tym roku będę mieć 5.0 =] No i udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 w podstawówce to nawet ja miałem czerwone paski. później się rozkreca :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Rofl, moje średnie z podstawówki to 5.1, 5.1, 5.2. U nas gimnazjum to katorga. Nauczyciele są jacyś dziwni. Taki jeden strasznie szpanuje (25 lat) i popisuje się przed klasą, choć dobrze uczy (miałem 5). Jedna nagina oceny komuś co się popisuje, zamiast komuś, komu brakowało tylko tej czwórki do czerwonego paska i nawet po błaganiach wychowawcy nie wstawiła jej!!! Zresztą, cała szkoła uważa, że jest chamska i bezczelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Haha :D W podstawówce ja miałem zwykle 4.3 jakoś. 1 gim - 4.3 2 gim - 4.0 A teraz w trzeciej gim 3.9 i byłem zagrożony z dwóch przedmiotów xDDD A mimo to dostałem się do najlepszego liceum w Warszawie (chyba 2 lub 3 w Polsce) xD Ale to przez laureata z olimpiady informatycznej :P Kurde ja nie wiem jak ja se w tym liceum poradzę :D To dopiero będzie katorga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Polski: 3 Matematyka: 3 Muzyka: 3 Historia: 2 Wychowanie fizyczne: 4 Plastyka:3 Francuski:3 Przyroda:3 :/ Ale w następnym roku zakuwam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Platyna. Jest olimpiada informatyczna? Nie wiedziałem. Co tam się robi? OCB? W tym roku chcę być laureatem min. jednej olimpiady xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Nie mam kompletnie pojęcia co takiego do zakuwania jest w podstawówce ;x . Może jedynie ten francuski, ale reszta to przecież banał w podstawówce. Na polskim ma się głupie opowiadania, bądź banalne w odbiorze lektury i okrojoną gramatykę, na matematyce same podstawy, historia w podstawówce to zwyczajne bajki do opowiadania do kołyski bez żadnych konkretów, a przyroda to takie wszystko i nic. Plastyka to nie wiem, jak historia sztuki to banał w podstawówce, a jak rysowanie to jeszcze większy. Muzyka gorzej, ale to też nic trudnego w podstawówce. Powodzenia w gimnazjum, tam będziesz mieć dopiero zakuwania. Swoją drogą, olimpiada informatyczna? Kurcze, gdybym wiedział że coś takiego istnieje, to bym szedł tylko na taką, a nie na wszystkie jakie były :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Platyna. Jest olimpiada informatyczna? Nie wiedziałem. Co tam się robi? OCB? W tym roku chcę być laureatem min. jednej olimpiady xD. Swoją drogą, olimpiada informatyczna? Kurcze, gdybym wiedział że coś takiego istnieje, to bym szedł tylko na taką, a nie na wszystkie jakie były :D . Nawet dwie są :D -LOGIA Z logomocji. Jest kilka zadań żeby napisać jakąś tam procedurę która coś tam robi. Ja właśnie tej laureatem błem. Tylko że to jest wojewódzka olimpiada (mazowieckie). -Olimpiada Informatyczna Gimnazjalistów (OIG) Praktycznie chodzi o to samo tylko że tu już normalne języki jak C++ i zadania są trudniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 OIG brzmi ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 OIG brzmi ciekawie. Tak. Chce tam iść ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja na razie byłem laureatem minilogi jeśli o infe chodzi, a gim to jest właśnie przede mną :D . Ale to zależy tez od nauczycieli mojego akurat tylko ja lubiłem, bo tam się choć trochę kodziło(jeśli można to tak nazwać) a inni by tylko grali :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie mam kompletnie pojęcia co takiego do zakuwania jest w podstawówce ;x (...) Powodzenia w gimnazjum, tam będziesz mieć dopiero zakuwania.ja kowalem nigdy nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 lol. Chodziło mi o to, że jak dla kogoś w podstawówce trzeba ostro zakuwać, to w gimnazjum co to bedzie miec ;[ . A jak ktoś nie kuł w podstawówce to na ki czort ma w gimnazjum to robić ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi