Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Tytuł: CellDefenseGatunek: MinigierkaOpis: Jesteśmy komórką i bronimy się przed agresorami.Download: http://anty.codedaemons.pl/CellDefenseRozmiar pliku: 1.6MBAutorzy:Programowanie: ANtYGrafika: regg Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Zawsze chciałem pograć w grę z plemnikami w roli 'głównej' :P Sciomgam ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Uszkodzone archiwum? A jednak nie. Za 10 razem weszło. Zaraz dam ocenę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nie bedi nie jest Smieszne gowienko promocja xenona trololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nudne : ( Za trudne to. Zdobyłem jedyne 480 punktów. 3/5. W pewnym momencie za dużo ich leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jestes slaby ja ponad 800 za pierwszym razem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Da się tyle uzbierać, jak się napierdziela bez końca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trochę mało urozmaicona gra, btw. kolizje kuleją (maska?). 3/5, także grafika mogłaby być 'lepsza' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trochę mało urozmaicona gra, btw. kolizje kuleją (maska?). 3/5, także grafika mogłaby być 'lepsza' ;) wbudowane kolizje xenona ;) (przy obracaniu sprita sie jebia, a nie chcialo mi si wlasnych pisac, bo to gra w jeden dzien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 bee, tylko 730 - co najsmiesznieksze zawsze umieram na 730 :D maski per pixel nie ma - to nie DX zeby mialo wbudowane ;P ale moze sie dorobi takie jesli predzej nie skoncze kolizji wielokatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 930. Pokonałem psiksa, jest jakiś acziwment za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jakiś bug -- u mnie komórka przy obracaniu mutuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Snake zdobyl setny egzemplaz exclusive z mutujaca komorka :D a tak serio dziwne skoro plemnikow nie polaryzuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Pograłem jeszcze trochę i z plemnikami dzieje się to samo od czasu do czasu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 to zapodaj jaki model i producent karty graf. (jesli to ati to nie zdziwie se bo na nich rozne cuda sie dzialy :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Intel GMA 900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 930. Pokonałem psiksa, jest jakiś acziwment za to? pewnie, możesz jako avatara używać :D Z mutującymi komórkami to nie moja wina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Łał Psik, Twój silnik rzeczywiście robi wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie troluj japan. to jest przeciez mini gra w jeden dzien i to tworca decyduje jak wykorzysta silnik, nie ja - zadnego cyrografu na moje dyrektywy nie podpisal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie troluj japan. to jest przeciez mini gra w jeden dzien i to tworca decyduje jak wykorzysta silnik, nie ja - zadnego cyrografu na moje dyrektywy nie podpisal biggrin.gif ale dupka troszkę zabolała ( : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ale w czym problem? Że gra do dupy, czy że z xenonem coś nie tak? To nie jest prezentacja silnika japan, a minigierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Z Psika się śmieję tylko, ANtY. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Z Psika się śmieję tylko, ANtY. Wybacz mi mą śmiałość, lecz to był FAIL z twej strony, gdyż w tępym mieczu nie wini się metalu, z jakiego został on stworzony, lecz kowala który go wykonał. I nie staram się ośmieszyć ani urazić ANtY'ego (broń Boże, nie pozwólmy na takie nieporozumienia!), tylko strofuję Cię, byś więcej w złudnych przekonaniach nie trwał, słowa swe wylewając publicznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Choć słowa Twe zawiłe a zdania zakręcone jak rogi baranie, wiedz, mój kumie Psichixie, żem comique - kawalarz z łona matki zrodzon - i zawżdy moje jestestwa źródeł uciechy w postach Twych szuka. Nie ujmując splendidów ani imć ANtEmU ni silnikowi Twojemu wspaniałemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Miałem na uwadze, iż nie starasz się Wać szarpać niczyich nerwów, lecz komika Twa nie zawsze była łatwa do poznania, tudzież reakcja była zrozumiana. Tymi słowami kończmy tę pogawędkę i powróćmy na właściwą ścieżkę tegoż tematu, taka ma gorąca prośba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Leczcie się. Obaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Waćpan szaleju się najadł? Tudzież konflikt zbrojny przeżywamy! Szable w dłoń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi