Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 szukam programu którym zamienię filmik AVI na gif. ma być darmowy, nie zostawiać watermarkówi w miarę możliwości zeskalować rozmiar. Szukałem w googlach, ale wszystkie programy albo nie działają, albo zostawiają znaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ale w jakim celu ci to potrzebne? Bo nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 chcę zamienić filmik w .avi na animację .gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Chodzi ci o coś jak w mojej sygnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 @Waxx Myślę, że on chce przerobić AVI na GIF. Ale ciężko to stwierdzić gdyż można się tego domyślić wg tego co jest napisane w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 No to nie umiem tak, ale mysle ze to trzeba platnych programow uzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Chodzi ci o coś jak w mojej sygnie? No raczej. Sam to zrobiłeś? ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Tak, camstudio 6 ale to musiałem kupić ten program, ale opłaca się, bo jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zobacz gimpem, bo sam to robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dobra, zrzuciłem Vegasem filmik do obrazków w PNG i posklejałem gif animatorem : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (Wersja dla każuali) Ściągnij program SUPER © . Wczytaj do programu, jako output format ustaw GIF. Przekonwertuj. (Wersja dla hardkorów) Ściągnij program XnView. Otwórz nim swój plik AVI, z menu Narzędzia wybierz Wyodrębnij klatki wideo. Wybierz folder i zacznij proces. Teraz w jakimś programie graficznym np GIMP czy Fotoszop pododawaj te obrazy jako warstwy i zapisz jako animacja GIF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ściągnij program XnView. Otwórz nim swój plik AVI, z menu Narzędzia wybierz Wyodrębnij klatki wideo. Wybierz folder i zacznij proces. Teraz w jakimś programie graficznym np GIMP czy Fotoszop pododawaj te obrazy jako warstwy i zapisz jako animacja GIF.W fotoszopie można od razu Plik >> Importuj >> Klatki wideo na warstwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 W fotoszopie można od razu Plik >> Importuj >> Klatki wideo na warstwy :) A ten fotoszop to ma być darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To nie było do Wojzaxa tylko do Makarego ("w jakimś programie graficznym np GIMP czy Fotoszop") :) Ed: No i wiesz, jakby się czepiać na siłę to mógł użyć triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 virtual dubem sklecisz z avi jpgi, a z jpgow zrobienie gifa to juz chocby game maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 http://www.programosy.pl/program,rad-video-tools.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ale gify w game maker się nie zapętlają :P . Chyba, że w 8 jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Gify w GM mają czas trwania klatki ustawiony na 0 i się nie animują (ok, czasem za pierwszym razem tak, ale tylko jak masz wolne łącze i reszta klatek się nie doczytała jeszcze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi