donway Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kiedyś zwracałem się już z taką prośbą, ale teraz podchodzę bardziej poważnie. Dawniej chciałem okładkę a sam nie wiedziałem czego chcę, nie miałem nawet sprzętu i studia. Teraz nagrywam poważniejsze kawałki ( http://www.myspace.com/donesmsg ), i jakość też jest lepsza bo mam 'domowe studio', w każdym razie mam sprzęt. Nawiązując do tematu... Okładka na razie ma być tylko front. Opis płytki. 6 Stóp pod Ziemią Płytka opisuję 6 kawałków z podziemi (undergroundu) i całe moje przeżycia z rapem. 1. Track1 2. Track2 3. Track3 4. Track4 5. Track5 6. Track6 Nie pokaże na razie tematów tracków, bo nie skończyłem do końca tematyki, dlatego na razie chcę tylko front okładkę. Mam nadzieję, że ktoś potraktuje to poważnie i spróbuje swoich sił, oczywiście znajdzie się na płytce z podziękowaniami za okładkę. Pozdrawiam i czekam na prace. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jakieś konkretne wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 coś około 595x595 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 coś około 595x595 :) jeśli w pixelach to po wydrukowaniu będzie miało rozmiar breloczka, nie ktoś kto sie zna poda wymiary które po wydrukowaniu będą miały dobre wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 W gimpie ma:1429x1417px Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie wiem ile dokładnie bo się na tym nie znam. Gdybym się znał to sam postarałbym się zrobić jakąś okładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeśli na, opakowanie na płyte to 12,5 x 12,5, lub 13,5 x 13,5 wszystko w centymetrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Włącz sobie Nero Cover Designer jesli masz nero oczywiście i będzie wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ktoś podejmie się czy nie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja się podjąłem, ale będę potrzebował trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ok. Dzięki, czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 I jak idzie ? EDIT: Sory za double post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ProTip: Tymek nie zrobi Ci tego w dzień czy kilka, daj mu więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Rozumiem tylko pytam jak idzie ; ) A nie dzień lub kilka to znaczy, że chodzi Ci o tygodnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie chcę być natrętny, ale zależy mi na tej okładce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jak tylko moje zdolności umysłowe wrócą do normy zajmę się Twoją okładką i edytorem dla Paqoo... obecnie mam wysoką gorączkę i nawet ciężko mi się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wojzax, dzięki za chęci, ale taka średnia ta Twoja okładka. Edit: Chociaż nawet dobry patent, gdyby napisy były lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 no nad napisami nie siedziałem zbyt długo : ) ale ta sylwetka mogłaby zostać ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Powiedzmy, że mógłbyś ją troszkę dopieścić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nie wiem jak, więc po prostu to tu zostawię może ktoś by nad tym popracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Mam nadzieję, że spodoba ci się okładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 hahahahaha loool ;D i na górze jeszcze dodać: "DJ Donej - Electro Dance" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Proszę uprzejmie. Od razu zaznaczam. 30% zysków dla mnie, inaczej zrywam kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ignis, możesz wykonać coś takiego dla mnie? xD Bo obsługa Painta jest za trudna jak dla mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ignis zwalił sprawe, mogłeś dać zdjęcie donesa a nie swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Producent nie ma zwyczaju umieszczać swoich zdjęć na płytach zespołów z któymi pracuje ;) Kłamiecie, Ajemdelał ma bardziej paintowe :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja coś wyskrobałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wiecie co ? ######ś*ie śmieszne :) Ale wolałbym normalne prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 A tam moja to jest nienormalna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi