zidanexx Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 To jest lepsza wersja nowki1.Mamy już naliczanie score i tablice wynikow.I wciśnijcie f1 i przeczytajcie podziękowania! :* Link: http://www.gmclan.org/up1059.html "Nowka2" Pozdro! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nadl można wyjść po za plansze, mógłbyś zrobić jakieś przeszkody, ale jest lepiej niż w poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 I to chciałem usłyszeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 troche taka... prosta i łatwa do zrobienia. Pare minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja bym tą gre prędzej umieścił jako przykład poruszania się za graczem. move_towards_point(gracz.x,gracz.y,2) Ocena gry: [+] ładna muzyka [+] poprawnie wykonana pętla :] [-] kiepska grafika [-] tylko 2 obiekty + tło [-] bardzo prosta (ogranicza się do naciskania 4 klawiszy) 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 [+] poprawnie wykonana pętla :] Wskaż mi dokładne miejsce gdzie tam jest pętla ? :blink: Bo jeżeli o te Score tobie chodzi to on po prostu dał w Steps score+=1 Wiem bo sam mu tak kazałem zrobić =P Być może jest to swego rodzaju pętla xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Gra jest "troche" słaba. Nie ma tam nic ciekawego.Nie che przez to powiedzieć że moje gry są super no bo są "troche" badziewne :boxed: ale ta gra to jest niestety niewypał. Sorry za takie określenia ale nie ma tu nic ciekawego. :sp_ike: :hammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 [-] tylko 2 obiekty + tłoLol! Można wykonać RTSa na 1 obiekcie :P xD EDIT Być może :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Lol! Można wykonać RTSa na 1 obiekcie :P xDRaczej mu chodziło o obiekty w grze (coś co się porusza w miarę niezależnie) a nie od strony kodu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 w grze podoba mi sie muza , w grze musisz poprawic wychodzenie za room POZDRO 4 ALL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Gra jest do bani, mozna w nią grać bez końca a i tak sie nie przegra/ (super wygląda ta glowa która cię ściaga), gra zrobiona z wbudowanego tła i 2 obrazków, gra nie rozbudowana można nią przejśc trzymając strzałkę w dół bo można wyjść poza plansze. Mam do ciebie pytanie... zrobiłeś tą grę w dwie minuty czy trzy bo widac że się nie napracowałeś, ale wrócmy do oceny :mellow: trudność-4/100 (może mojej 2 letniej siostrze by się raz nieudało) grafika-20/100 (dobrze ze chociaż jest) sterowanie-100/100(upiekło si się) muzyka-50/100 dxwięki-0/100(nawet ich niema) chęć do grania-10(po jednym razie mi sie znudziło) razem30,6666666666666666 ocena:2----------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ale to pierwsza gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wiesz co? Zrób jeszcze bardziej ulepszoną wersje ale tym razem się postaraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja bym tą gre prędzej umieścił jako przykład poruszania się za graczem. Popieram. Gra jest nudna, prosta trochę lepsza niż tamta. atw. "Nowka2"? lepiej "Nowka 1.1" lub "Nowka - Runaway" kolejne wersje mają tak wielką ilość zmian że odrazu muszą wstawić 2 a twoja gra ma tylko hmm... 3 zmiany a już wstawiasz 2 jakby to była jakaś super, odmieniona wersja... Przeszkody, lepsza grafa, bonusy i np. zmień postać którą kierujemy na złodzieja a goniącego na policjanta. Dopiero wtedy można wstawić 2! Kpw? EDIT: Nowka czy Nówka? Ja bym dał tytuł taki: "Runaway" lub "Grand Theft Money (GTM)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 n000dne.... Jak nacisniej szczalke do gory i bedziesz trzymac to nie przegrasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 i kto to mówi? BTW. skąd wykopałeś ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wykopalem chyba z 5 strony ;] No ale jak nie ma nic nowego ciekawego to wykopuje gierki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Gra jest bardzo łatwa ja miałem 5000 punktów i już mi się w to nie chciało grać. Musisz jeszcze trochę to poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A mi sie po 700punktach znudziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mógł zrobić na outside roomie akcję "przejeżdżania" (np. jak w "asteroids" i wielu przykładach) EDIT: Mi po 2100 się znudziło. Jak ma powstać taka nudna gierka to możnaby ją urozmaicić. "Nowka3" - dodane strzelanie do ...(jakiegos zombieka :P ) - nie można wychodzić poza planszę - przeszkody Już by lepsze było :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi