Jakim Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Anachronism! Humorzaste demko :D. Swoją drogą, Riverwash 2011 nadchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nuance & eXtrait - Omnis ars imitatio naturae est Demko na niemieckie Revision 2012. Nieskończone tak naprawdę i kodowane przez Okeanosa już na samym party :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To Jakim i ten temat jeszcze żyje :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 - dokument o demoscenie. Omawia praktycznie każdy aspekt (skrótowo, bo skrótowo) demosceny. Trochę historii, trochę luźnych rozmów i dużo ogólników, ale warto przesłuchać, jeżeli chce się zaznajomić z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wreszcie zrozumiałem o co w tym chodzi, wcześniej mnie te demka nie ruszały ale teraz to wyszły mi oczy : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Odświeżę już trochu stary temat, ale w każdym razie z małym pytaniem :thumbsup: Zna ktoś może całkiem solidny kurs assemblera, głównie nastawiony na demoscenę? Architektura 64-bitowa (proc AMD C-60), już znalazłem parę kursów, ale żaden coś nie bangla jeśli chodzi o przykłady podawane w kursach, natomiast przykłady z FASMa śmigają aż miło, ale po samym kodzie z przykładów zawartych w FASM nie jestem w stanie rozkminić assemblera, być może za młody i głupi jestem :) Za wszelkie linki ze sprawdzonymi kursami będę dozgonnie wdzięczny (mogą być po polskiemu lub anglosaskiemu) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 http://rudy.mif.pg.gda.pl/~bogdro/index.php To co ja używam, więcej nigdy nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 http://rudy.mif.pg.gda.pl/~bogdro/index.php To co ja używam, więcej nigdy nie znalazłem.Dzięki, stary. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Zbliżają się jakieś demoscenowe eventy? Oczywiście lokalnie, wiecie, "tu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Z rozsądnych to WeCan, Silesia już była (niestety nie stać mnie było na wyjazd :( ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Oo, w Łodzi. Nie aż tak daleko, dobrze wiedzieć. Widzę demoscena w Polsce jest całkiem aktywna. Tylko czemu nie można nigdzie znaleźć informacji o imprezach? Nie ma jakiegoś serwisu-medium? Wszystko jest jakieś takie rozproszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 scene.pl padło ponad rok temu, to ciężko z tym jest. Scena umiera (już dobre 20 lat ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Z rozsądnych to WeCan, Silesia już była (niestety nie stać mnie było na wyjazd :( ). W tym roku dla odmiany też się pojawię... Czas robić coś bardziej poważnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi