Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 na 4szambie jest taka "zabawa" w której opisujesz swoje życie na obrazku tu macie obrazek który musicie uzupełnić: a to ja: zabawa imho bardzo ciekawa, miłego rysowania ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A teraz nagle SRU, ojciec wypatrzył ten przemiły temacik :P nty, znam lepsze zabawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 erm, ojciec mnie nie szpieguje na kompie, nie wiem jak u ciebie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A widzisz. Mój ojciec ma swojego kompa i mamy taką niepisaną umowę, że 'komp mój jest mój, a ty masz swój' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co to jest 4szambo można tam pójść skoro tam sie bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co to jest 4szambo można tam pójść skoro tam sie bawią lol 4chan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ale jesteś cool <333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nikas daj link na thread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Przecież już bankowo będzie 404. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nikas, w czasie wolnym na końcu też powinieneś dopisać gmclan, żeby była równowaga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 żeś nikas zabłysnął, nie ma co - kolejne dziecko szpanu.. tylko chwila, przed kim? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Psysiu, luuuz. To przecież tylko zabawa wyciągnięta z 4chana (hmm, tylko tam jest większa anonimowość). Ja preferuje DESU thread =D Albo Get the cake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 oj nikas nikas...jeśli chcesz zostać moim idolem to nie w tę stronę a poza tym od kiedy tobie wolno pić i palić? (chyba że wodę i w piecu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 :( smutno mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 gdy ci smutno, zjedz budyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Budyń jest pycha :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 moje tak zwane życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jak zobaczyłem post Korodzika w tym temacie na głównej to już wiedziałem co zobaczę. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Korodzik, nie masz aby krewnych we Wrocławiu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wrocław nie istnieje, głuptasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wrocław nie istnieje, głuptasie. Wrocławie wyginęły w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 muszę potwierdzić ten fakt aby stał się faktem ponieważ gdy ja potwierdzam fakt to fakt faktem się staje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja około połowę zakodowałem brzydkimi obrazkami. Tłumaczenie: Ta butelka to nałęczowianka, koło z młotkiem to gmclan, a to obok game maker, broń i tubka z kulkami to ASG. Trollface od komixxów oczywiście. To takie wahadło to pendulum(poxi by się domyślił ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja się nie wygłupię ani hipsterowo nie zbuntuję (choć powinieniem) Nie mam okularów, bo jak chcę być ładny to je zdejmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jak możesz to napisz jaką posiadasz gitarkę :) PS: Sorry za ot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Fender Mustang Gibson Explorer i Moją pierwszą gitare akustyczną z Allegro ECHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi