I am vader Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja za to naprawde mocno nie wiem co fajnego może być w jeżdżeniu atrapą za 1500 złotych po pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 1. I tu się z tobą zgodzę - nie wiem co jest fajnego w jeżdżeniu modelem po pokoju gdy jego prędkość (nie mojego) potrafi wynieść ponad 60 km/h, modelem się jeździ po hali albo po specjalnym torze. 2. To nie jest atrapa tylko model, zobacz sobie na wikipedii czy gdzieś. 3. Nie za 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wartość Twojego modelu wynosi ? : D Pytam z czystej ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 od 500 zł na pewno. Takie pół profesjonalne modele kosztują typu Flying Fish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Boże, jednych kręci strzelanie sobie w dupę z kulek, drugich małe samochodziki. Ludzie mają różne gusta, nie przekonacie ich na siłę do swoich, więc vader przestań próbować. To jakby mówić: "Czerwony jest lepszy niż niebieski, nie wiem co widzisz w tym brzydkim kolorze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Łącznie z ze wszystkim co musiałem w niego włożyć to ponad 700 zł. Staram się jak najtaniej kupować, sam model kosztował niecałe 400 zł, nowy, ale od razu musiałem kupić 8 akumulatorków do nadajnika, lepszy akumulator do modelu, lepszą karoserię, farbę, łożyska, amortyzatory i się uzbierało :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Osiem ja nikogo nie przekonuje, bo nie mówię "pier**l samochody, zostań ninja z asg" tylko że moim zdaniem jego hobby jest średniawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zamiast ASG lepiej do siebie postrzelać z patyków, większa frajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 małe samochodziki Nie takie małe - ponad 40 cm :P średniawe. Średniawe nazwiesz swoje, gdy stracisz zęba lub oko lub ktoś straci z twojej kulki :), ale spoko, ja tam nic nie mam do kogoś, kto naśladuje Talibów w Iraku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 naśladuje Talibów w Iraku A co oni tam robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 bawią się czołgami RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ciekawe jakiego billaden ma RC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ciekawe jakiego billaden ma RC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ciekawe jakiego billaden ma RC... czy jestem już fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Japonie, zasada numer jeden to okulary ochronne. A do tego to nei paintball. Kulki Ci zębów nie wybiją. Fajnie że lubisz się ponawalać patykami, też lubiłem, zanim dowiedziałem się że istnieje coś mocniejszego niż plastiki za 10 złotych, które w pobliskim sklepie sprzedają. A teraz wracać do tematu, czyli neitypowe hobby i takie tam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 moim hobby jest pisane o swoim hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jeszcze chciałem pokazać jak działa po kilku ulepszeniach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zamiast ASG lepiej do siebie postrzelać z patyków, większa frajda. Japonie, zasada numer jeden to okulary ochronne. A do tego to nei paintball. Kulki Ci zębów nie wybiją. Fajnie że lubisz się ponawalać patykami, też lubiłem, zanim dowiedziałem się że istnieje coś mocniejszego niż plastiki za 10 złotych, które w pobliskim sklepie sprzedają. co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Drzewa się wycina to teraz plastikowe patyki stają się koniecznością :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Kulki Ci zębów nie wybiją. No wiesz są też karabinki ASG co mają moc wiatrówki za 800 zł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja mam na strychu wiatrówkę (znaczy nie ja - tata ma :P ) i całkiem nieźle się z niej strzela. A jednak wolę deskę i na vertach jeździć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 co do ASG mam stara dobra mp50 z wmontowanym magazynkiem ala tommy gun i celownikiem, fajna zabawka, ale jedyne do czego sluzylo jak do tej pory to strzelanie do ludzi z balkonu i polowanie na ptaki. a chetnie bym sie postrzelal z kims rowniez uzbrojonym ;] co do tego autka z silnikiem, marudzicie jak bylem mlody chooollleeernie chcialem takie cos miec. niespelnione marzenie z dziecinstwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No wiesz są też karabinki ASG co mają moc wiatrówki za 800 zł ;) One też zębó nie wybiją, nieważne co powiesz, to małe lekkie kulki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 >to uczucie gdy zdałeś sobie sprawę, że nie masz innego hobby oprócz robienia gier i jedyne co robiłeś przez te wakacje to niszczyłeś sobie życie alkoholem i czuczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 >Wiek: 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 >Wiek:18 lat Lepsze filozofie demotywatorskie 15-latka niż trollerskie zachowanie poziomu 8-latka u gościa który twierdzi że ma 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 >Wiek:18 lat Lepsze filozofie demotywatorskie 15-latka niż trollerskie zachowanie poziomu 8-latka u gościa który twierdzi że ma 18. ODWROTNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nasze zdania są podzielone pewnie dlatego, że ja lubię filozofować, a Ty lubisz japona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 One też zębó nie wybiją, nieważne co powiesz, to małe lekkie kulki :3 Skruszyć, albo "wygiąć" [nie wiem jak nazwać] potrafią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Vader, przestań pisać bzdury bo jesteś nieśmieszny i głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi