Moe Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nazwa gadżetu: Darmowa płyta z systemem Ubuntu Adres internetowy: Darmowa płyta z systemem Ubuntu Darmowa płyta z systemem Kubuntu Czas dotarcia: 1-3 Tygodnie Dodatkowe opłaty: Brak Instrukcja: 1. Rejestrujemy oraz logujemy się na ShipIt. 2. Na stronie ShipIt możemy zamówić system Ubuntu oraz Kubuntu. 3/4. (Instrukcja tyczy się i Ubuntu i Kubuntu ) Aby zamówić Ubuntu wchodzimy w pierwszy link. I wybieramy którą chcemy wersję - Ubuntu Desktop lub Ubuntu Server. Gdy już wybierzemy wersję systemu, wypełniamy te pola tak: Lecz jest to zamówienie tylko na 1 płytkę z systemem. Aby zamówić więcej, należy kliknąć na Special Request, i ich jakoś przekonać, dlaczego potrzebujecie więcej płytek. 5. Płytki dochodzą na 100%, niekiedy nawet kurierem wysyłają! Ja czekałem raz 1 tydzień, a raz 2 tygodnie. Niekiedy dostaniecie także naklejki z logiem Ubuntu. ------------------------------------------------ Dodaj własną fifkę! Przy dodawaniu fifki pamiętaj o: - Przed tytułem tematu dopisz [FreeFifka] - Pisz fifki ZAWSZE w Valhalli, lub forum rozmów ogólnych. - Stosuj się do szablonu, niżej wymienionego. [img=http://img825.imageshack.us/img825/9503/logous.png] [b]Nazwa gadżetu:[/b] // Tutaj wpisujesz nazwę gadżetu [b]Adres internetowy:[/b] // Tutaj wklejasz link do strony z gadżetem [b]Czas dotarcia:[/b] // Wypisujesz czas dotarcia paczki / listu do ciebie z gadżetem [b]Dodatkowe opłaty:[/b] // Tutaj wypisujesz czy trzeba zapłacić za przesyłkę / paczkę [b]Instrukcja:[/b] // Tutaj wypisujesz krok po kroku najważniejsze kroki, pogrubiając najważniejsze słowa. Nie zapomnij dodać chociarz 1 screena! ( w Cytacie ) Możesz tutaj również dodać swój komentarz (Na końcu) [b]1...:[/b] [b]2....:[/b] [b]3.....[/b] [ I na koniec moje prośby dla ciebie ] - Pamiętaj o ortografii, a jeżeli nie potrafisz bezbłędnie pisać ZAINSTALUJ FIREFOXA. - Pisz czytelnie, staraj się wyjaśnić jak najwięcej szczegółów. - Jeżeli są to katalogi i różne darmowe broszury, umieść je w jednym temacie, w ten sposób nie zaśmiecająć forum. Miłej zabawy! Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A może frytki do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wytłumaczcie mi co on odwala, bo już nie mam siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 moge zrobic w ten sposob instrukcje do kupowania modern warfare 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 O.o to to co to jest? Nie rozumiem cię, koleś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Napisz co to ta fifka bo jak zobaczylem nazwe tematu myslalem ze tu Fifa handlujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 nie wiem co to freefifka, ale to, że po wypełnieniu danych na stronie ubuntu, przysyłają Ci za darmo 1 do 3 płyt z najnowszym systemem, to chyba wie każdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie wiem co to freefifka, ale to, że po wypełnieniu danych na stronie ubuntu, przysyłają Ci za darmo 1 do 3 płyt z najnowszym systemem, to chyba wie każdy... 1 do 100 płyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ale nadal nie powiedziales co to freefifka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a za więcej musisz płacić :D a fifka to taka źle zaparzona herbata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 @UP NIC NIE TRZEBA PŁACIĆ! wystarczy ich jakoś przekonać... ( Special Request ) A fifka to jest taka słaba kawa, taka nazwa mi do głowy przyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 old news is old bajer to byl pare lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Fifka to taka mała, szklana rurka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja zamówiłem 200 sztuk to przyszła taka wieelka paczka z płytami olololol i rozdawałem :3 http://fifka.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 OMG, przecież linux jest darmowy tak czy siak. Zresztą, po co niszczyć środowisko płytami, skoro i tak korzystamy z internetu. Na pendrive i instalujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja co roku zamawiałem i ostatnio już w ogóle nie mogę. Nawet mam jeszcze płytki jak Edubuntu rozdawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi