MeloPL Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, mam pytanie, czy da się jakoś przybliżyć lub oddalić obraz w edytorze roomów? Przydałaby mi się taka opcja, bo robię grę z obiektów wielkości 12x12, więc żeby rozróżnić podobne obiekty, muszę się napatrzeć, poza tym niewygodnie się edytuje i łatwo się pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Prosto z mostu - Nie da się. Zmień sobie rozdzielczość monitora na mniejszą i przybliżysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Zmień sobie rozdzielczość monitora na mniejszą i przybliżysz Nie aż tak drastyczne środki. Jak masz win7 to uruchom program lupa. W viscie nie jestem pewien czy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Oh, dzięki :D Mam win7, nie wiedzialem ze istnieje taki program. :) No więc temat do zamknięcia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ew. można własny edytor stworzyć, ale... myślę, że lupa jest szybszym rozwiązaniem i nie wymaga żadnej wiedzy. PS. Logo Windows + Klawisz Plusa to skrót klawiaturowy dla lupy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nom, ale kto wymyślił, że to tylko jest na Seven... Lol... nawet na 98 chyba jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi