IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wie ktoś jak można wywalić hasło root'a z mySQL 5.1? Cholerka zapomniałem hasło i mam problem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Serwer na swoim kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 przeinstaluj mysql Edit: Mozna jeszcze z poziomu serwera jeśli to krasnal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Spróbuj tego: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/set-password.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 robiłem to nawet 2 razy, tyle że teraz to serwera nie mogę postawić bo chce stare hasło by zastąpić je na nowe, a starego nie znam @kondrad nie wiem gdzie to wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tutaj jest coś dotyczące nieznanego hasła: http://linuxwave.blogspot.com/2007/09/chan...t-password.html E: PhpMyAdmin? Zakładka SQL i jedziesz :), albo dotyczy to command linea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 nie mam linuxa, więc mi nie podziała to co żeś mi dał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to nie jest na linuxsa. To konsola mysql lub sql edit: lookalem u siebie i do mysql musisz miec roota wiec to konsola sql :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tutaj jest wersja do zaktualizowanego mysqla: http://www.cyberciti.biz/faq/mysql-change-root-password/ Oczywiście konsola E: To mi pomogło nie 'znając' hasła ( nie musiałem go wpisywać ) ;p http://www.cyberciti.biz/tips/recover-mysq...t-password.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kurde, nie mam linuxa ani unixa. MAM WINDOWS. Pozatym nie wiem gdzie jest ta cholerna konsola. Próbowałem wpisywać do cmd i dupa. Swoją drogą nie chce mi się teraz włączyć serwer do mySQL. Co za gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jaki masz serwer (aplikacje)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 mySQL essential 5.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Konsolę odpalasz poprzez mysql.exe w odpowiednim folderze z mysql. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak już ci mówiłem zreinstaluj całą aplikacje i usuń pozostałe pliki które zostały w jego/jej folderze Edit: gnysek ta konsola wymaga roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 kurde, reinstalowałem to ze 3 razy i teraz to mi nie chce serwer się nawet postawić. Obawiam się, że to gówno co chce hasło siedzi w rejestrze, tylko nie wiem gdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ale wyzej ma opis zmiany bez hasła roota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 włączam mySQL.exe z folderu bin w katalogu z plikami programu, odpala się okienko takie jak w cmd, po czym za chwilę znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi