Kazik1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Mam Filmik intro.avi znajduje się w folderze z grą jest w roomie dobra i po włączeniu ma się włączyć filmik i włącza się tylko 1.Bez głosu 2.nie wyświetla się płynnie tylko tak jakby ktoś puścił kilka screenów z filmu dajmy na to filmik trwa 2min (przykładowo) a jak go puszcze w gm trwa zaledwie 10 sek. :/ Nie wiem może mam złe kodeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie - kodeki. Polecam K(Lite lub Mega) Codec Pack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pytanie, czy bez GMa w windows media playerze też działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 W windows media działa tak ale to się dotyczy wszystkich filmów avi które dodaje każdy ma ten sam problem Sprawdzę jeszcze te kodeki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ale na kompie może być tylko jedna paczka kodeków, bo jak ja miałem dwie paczki to komp mi wariował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Albo powiedzcie mi jakie formaty obsługuje gm to najwyżej avi wkleje do edytora wodeo i zapisze w innym formacie bo jak zainstalowałem nowe kodeki to tylko czarny obraz i ścinający się komp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 splash_show_video(fname,loop) Shows a video splash screen. fname is the name of the video file. Whether a particular movie file is supported depends on the drivers on the machine. Typically you can use .avi, .mpg, and .wmv files but avoid special codecs. You best put this file in the folder of the game yourself or in a subfolder. loop indicates whether to loop the video. Tłumaczenie zostawiam Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 @Kazik1: A czy usunąłeś stare kodeki? Jeśli nie - zrób to. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ta to było to miałem 3 paczki kodeków ale usunołem wszystkie i zainstalowałem 1 ponownie działa pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi