Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No fajnie :3 A teraz na poważnie: np. o 10 się spotykamy i idziemy na kręgle [gramy i pijemy piwo], potem na np. bilard, a potem do jakiegoś baru :) może być ? czy jeszcze Wam nie pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 nie może być 1?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Godzine można ustalić, podałem ją przykładowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Może być ale piwa raczej nie bede pił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie musisz ale jeden łyk ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pieter jesteś pewien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wiesz w sumie to ja tez widzialem tylko w tv/internet. Edit: Kurwa a mówią ze to faceci chcą więcej niż dziewczyny a dziewic to musisz szukać w przedszkolu. za dużo internetu... kolejny co cipke widział tylko w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pieter siostrę podglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 o 10!? JUST LOL normalna pora wstawania = 14:00 czas jazdy na stacje: 1h czas jazy pociagiem: 3,5h 14 + 1 + 3,5 = 18:30 :) dalej: czas wstania: 8:00 8 + 1 + 3,5 = 12:30, dalej nie dalej: czas wstania: 5:00 5 + 1 + 3,5 = 9:30, pasi. Ale różnica pomiędzy 14:00 a 5:00 jakaś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Normalna =/= twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 u mnie to jest tak: normalna pora wstawania = 6:00 czas dojścia na przystanek: 2 minuty czas jazy minibusem: 40 minut to wyjdzie nawet 6:42 :P nie jest źle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 DO BARU Z DAWKA OJEZU XDXDXDD ja to nigdzie nie idę z wami, bo tu za dużo dzieciarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 pora wstawania: 10:00 Dojazd: 1h na miejscu : 14:00 Choc moglbym sie zabrac z mama ktora jedzie do pracy o 12:00 do Krakowa Edit: NIkas w galeri właściwie nie ma barów. A ja mam 1m 75 więc się nie zdziw jak bede wiekszy niż ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pieter siostrę podglądał :) Pieter siostry nie ma i uprzedzając, brata także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 niestety nie będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Musze się z tym pogodzić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To Pieter ma fajną sąsiadkę co podglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 DO BARU Z DAWKA OJEZU XDXDXDD ja to nigdzie nie idę z wami, bo tu za dużo dzieciarni hej mam 15 jestem kool dorosly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 DO BARU Z DAWKA OJEZU XDXDXDD ja to nigdzie nie idę z wami, bo tu za dużo dzieciarni No co postawi wszystkim piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Właśnie a jak z kasą. Coś od siebie musze brać? Czy tylko na busa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jeszcze trzeba uzgodnić kiedy, co, jak, gdzie, narazie nie myśl o forsie - no dobra weź 100 zł i daj nam ;p PS: W sobote i niedziele są u mnie mistrzostwa świata w trialu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ja mam do krakowa 9 godzin, z korkiem na zakopance 14 ;p Pobij :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Fajnie, ale nikogo to nie obchodzi jak masz daleko ololololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 fajnie, no to życzę udanej zabawy na którą przjedzie 5 osób o ile ktoś przyjedzie ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 fajnie, no to życzę udanej zabawy na którą przjedzie 5 osób o ile ktoś przyjedzie ... pozdro jakoś nikt nie narzekał gdy ZTG miało odbyć się w Gdańsku przyjechało 200 osób ordzop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 fajnie, no to życzę udanej zabawy na którą przjedzie 5 osób o ile ktoś przyjedzie ... pozdro fajnie, nawet 5 osób wystarczy. Pozdrawiam - przjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 pozdrawiam nietrafione żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Hahaha 6 jeszcze ja! E: I tak się nie pokarzę jak coś :) Ja z Krakowa, pod Krakowem :(, ale mogę dojść :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 hej mam 15 jestem kool dorosly mam 16 lat, jestem z września a więc tylko rok od ciebie młodszy cwaniaczku No co postawi wszystkim piwo biggrin.gif mogę co najwyżej kupić za waszą kasę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 A ja mam 1m 75 więc się nie zdziw jak bede wiekszy niż ty Mój Boże, chyba Cię na drożdżach chowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi