Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Hello ;) Tak sobie z Webzirem myśleliśmy o takim spotkaniu w Galerii Krakowskiej :D A, że niektórzy mieli daleko do Zjadu Twórców Gier to i tutaj pewno będą mieli daleko, ale może jakies osoby by się znalazły ? Takie małe spotkanie towarzyskiem, pogadać, jakaś cola, pizza :D To tylko moja propozycja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Taa, szczególnie, że napisałem, że się nigdzie nie ruszam >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Dobra ciii, w Pińczowie też można :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 jeśli mógłbyś przyjechać z krakowa do pińczowa (?) to może spotkajmy się koło łodzi, w pabianicach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Pakujcie się! Jedziemy do przytkowic na ENERGY 2000 wyrywać laski na 2 rdzeniowe procesory, 1GB karty graficzne a jak powiemy że potrafimy przerobić odkurzacz tak że mass efect 2 na najwyższych będzie chodzić to nikt nam nie podskoczy. Oczywiście powozimy się też naszymi projektami. A na koniec pogadamy przy kompociku o innych sprawach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ENERGY 2000 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 a czemu nie w rzeszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 a czemu nie w rzeszowie? A CZEMU NIE W PRZEMYŚLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A CZEMU NIE W PRZEMYŚLU czemu nie w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Czemu nie w Soltau? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jaklub: jak leżałem w szpitalu z takim jednym, to on był z przemyśla! Adam Sawczyszak, może kojarzysz? Uwielbia łowić ryby, spoko gościu ogólnie i w naszym wieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ja znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 mówisz serio? jak tak to go ode mnie pozdrów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie. Ale znam Adama. Na prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zlot samego GMCLANu by był ok, ale w takiej formie jak Wy byście to chcieli zrobić (w tym temacie) to się lepiej chyba zgadywać między sobą, bo potem się to kończy tylko na wymienianiu różnych miejsc i nic nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 zlot gmclanu - to niemożliwe pamiętam jak ze 2 lata temu bodajże już wszystko było niby na 100%, na stronie głównej był banner ze zlotem itp. i zgadnijcie co się stało... a raczej nie stało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 a czemu nie w rzeszowie? a czemu nie w nowym yorku ? przestańcie zadawać takie pytania, chcecie zrobić w rzeszowie to zrobić inny temat i już. Zlot samego GMCLANu by był ok, ale w takiej formie jak Wy byście to chcieli zrobić (w tym temacie) to się lepiej chyba zgadywać między sobą, bo potem się to kończy tylko na wymienianiu różnych miejsc i nic nie wychodzi. zlot gmclanu - to niemożliwe pamiętam jak ze 2 lata temu bodajże już wszystko było niby na 100%, na stronie głównej był banner ze zlotem itp. i zgadnijcie co się stało... a raczej nie stało :) Heh nie przyjmujcie to jako zlot gmclanu no :P Tylko małe spotkanie towarzyskie, kto by mógł, ko ma nie daleko i tyle ;) Chociaż wolałbym w galerii, bo duży tłok i nie będzie gwałtu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja to bym chętnie się nawet zjawił na takim spotkaniu w Krakowie, jako że z powodów finansowych jak i osobistych nie mogłem uczestniczyć w zlocie wszystko zależy od czasu i zorganizowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie no, kto by mógł to by przyjechał ;) Umówić się tylko gdzie dokładniej w galerii i ciach ;) A potem jakaś pizza czy coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zróbcie w poznaniu to będe very hepi i przyjadę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 To napisz odpowiedni temat i już ;) Ja chcę zrobić w galerii krakowskiej, bo kilka osób chciałbym poznać i w ogóle porozmawiać, zjeść coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Hello ;) Tak sobie z Webzirem myśleliśmy o takim spotkaniu w Galerii Krakowskiej :D A, że niektórzy mieli daleko do Zjadu Twórców Gier to i tutaj pewno będą mieli daleko, ale może jakies osoby by się znalazły ? Takie małe spotkanie towarzyskiem, pogadać, jakaś cola, pizza :D To tylko moja propozycja ;) to zdyskwalifikowało mój przyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 uoo jeju, miałem na myśli coca-cole :3 cola ogólnie coca cola :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 pieter, ja chętnie poszedł bym na pizze i na cole... nie każdy potrzebuje alkoholu przy każdym spotkaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No dokładnie, nie każdy jest pełnoletni i nie każdy lubi alkohol. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 nie że nie lubi :P 1 piwko w zupełności by wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie róbcie z siebie już takich nerdów, że 1 piwa nie wypijecie w towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No jak by to powiedzieć ;3 I tak w zasadzie nie lubie piwa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W konieczności się napije :3 ale nie o tym temat ;) Więc jak, może ktoś przyjedzie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi