Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 tymbark bo smaczniejszy :P commodore 64 czy snes? snes, ty chyba sobie jaja robisz (to 8 lat różnicy i snes jest DUŻO mocniejszy) pc czy konsola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 snes, ty chyba sobie jaja robisz (to 8 lat różnicy i snes jest DUŻO mocniejszy) pc czy konsola ło jejcium TO JEST ZABAWA! Mogę napisać co ze chcę, koniec kropka. konsola, bo ma zajefajne gryy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 a że Nickolas nie dał pytania : kleszcz z boleriozą czy komar z malarią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 a że Nickolas nie dał pytania : kleszcz z boleriozą czy komar z malarią ? komar z malarią. bo tak. radio czy tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 A wybaczcie, że nie zadałem pytania :sp_ike: tv, można więcej zobaczyć :P interia czy onet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 onet, bo interia ssie l4d czy l4d2? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 O czym ty pier... ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 O czym ty pier... ? :D wyjdź http://en.wikipedia.org/wiki/L4D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 l4d czy l4d2? xD l4d bo w 2 nie grałem. visual czy dev? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 l4d bo w 2 nie grałem. visual czy dev? dev, bo się przyzwyczaiłem i pier@!$i mnie to, że nie jest dobry, kul, trendy i jazzy Korea Płn. czy Płd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 południowa, bo północna jest zua zupa czy drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 AKTUALIZACJA pierwszego postu. Zupa, bo smaczna CS czy CS:S ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 cs, bo łatwiej się moduje mama czy tata? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 tata, bo jest fajny c++ czy c# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 C#, dżast bikos. Smok, czy wiwerna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 C# troll czy troll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Troll, bo troll. Dżodżo czy indie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 C#, dżast bikos. Smok, czy wiwerna? smok bo lubie. żubr czy warka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 żubr bo go nie piłem tak samo jak i warki indie czy casual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 indie czy casual casual, bo gry casualowe nie udają głębokich xbox 360 czy ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Xbox bo ma fajniejsze gry. LCD czy CRT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 lcd bo płaski Batman czy nietoperz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nietoperz bo je komary Tak czy Nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie bo tak. google chrome czy firefox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 google chrome bo szybszy czy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 google chrome bo szybszy code czy quote quote bo code już nikt nie umie używać. A czy B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 [ code ] bo [ gml ] : ) czy :-)? A bo jest lepsze : ) czy :-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 :) bo ma mniej znaków Murzyn czy biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 sami swoi ale rasistą nie jestem. mythbusters czy brainiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Brainiac bo śmieszniejszy Krowa czy Byk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi