Gość Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Ze względu na totalny offtop zamykam temat, po usunięciu postów otworze ponownie. - done. Wracamy do oceniania gry. Edytowane 24 Lipca 2010 przez Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Że zam lepszej gry nie zrobie dam 4/5 . Ale muzyka osrana. Naprawdę. No ale + że bardzo trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Sory, że komentuje posta, a nie grę, ale idąc tokiem myślenia Lidzeta 98% graczy na świecie powinno dawać wszystkim grom, nawet najgorszym, 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Hmm... to, że badzo trudna to niekoniecznie plus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mi się gra bardzo spodobała, bo była bardzo grywalna, a to według mnie jest najważniejsze. Grafika niezbyt dobra, jednak ma klimat, a muzyka bardzo fajna, gra jest trochę krótka. Ocena: Grywalność - 5/5 Muzyka - 5/5 Grafika - 3/5 Fabuła - 3/5 Klimat ogólny - 4/5 Ocena końcowa - 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Zagrałem 3 razy, za trzecim przeszedłem na "pijanym mistrzu" i muszę powiedzieć że gra się do kitu, kolizje są słabo napisane, przeciwnicy oszukują, animacja ssie, gra jest za łatwa, słaby level design. I błąd, to okieno nie powinno wyskakiwać na najtrudniejszym poziomie: Spodobała mi się muzyka i użycie głosu Duke'a, imo Duke nie pasuje do fabuły o pijaku ale nvm za bardzo lubię Duke'a żeby uznać użycie go za wadę :P 2/5 a tu moje score xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi