mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam ! Jestem młodym i upartym chlopakiem który darzy do celu. Moim celem jest utworzenie gry mmorpg 2d na poziomie. Kogo poszukuje: -Grafika/ów -Programiste/ów Czego oczekuje od grafika/ów? Dobrej grafiki do gry , czyli itemy ,pixel arty oraz menu gry , logo gry itp. Czego oczekuje od programisty/ów? Po pierwsze musi posiadać wiedzę na temat programowania i móc wykonać moje pomysły i marzenia co do gry. Jestem dostępny bardzo często ! W razie chęci wspólnej pracy lub pytań należy skontaktować się pod : Adres e-mail: mrozik1995-1995@o2.pl lub gg 12353266 Pozdrawiam i zapraszam do współpracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 a ty co będziesz robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ja jestem głownym leaderem gry ja daje pomysły i wszystkim zarządzam poszukuje osób ktore będą potrafiły wykonać mojepomysły co do gry aby ta gra zagieła inne ;) oczywiscie ci ktorzy przyjdą na te stanowiska a w szczegolnosci programista tez będzie miał tu swoje ja i tez w grze będzie kims ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Może napisałbyś coś o swoim mmorpg na poziomie? Kompletnie nie wiem jak to ma wyglądać. Po za tym, pokaż najpierw co potrafisz. Zrób jakąkolwiek gierkę, program albo przykład i wrzuć na stronkę, aby ludzie mogli zobaczyć Twoje umiejętności. Wyskakujesz jak Filip z konopi i chcesz żeby ktoś za Ciebie napisał grę? Jak jesteś: młodym i upartym chlopakiem który darzy do celu. to sam zrób swoją gierkę. Chyba że to zdanie, to tylko pic na wodę;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 czyli po prostu szukasz sobie osób które odwalą całą robotę za ciebie, a ty będziesz tylko siedział na dupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 + 10 nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 nie umiem nic z programowania dlatego szukam kogos prawda ? jestem uparty , bo pomimo wielu takich ublizan i wysmiewan ze strony innych ludzi ktorzy cos umieja a ja nie , dalej tą gre chce wcielic w zycie... gra miala by sie rozgrywac w swiecie 2d podzielonym na dobro i zło w grze były by postacie ktorymi mozna bedzie grac w dobrej sferze lub złej i tutaj tez bedzie mozna wybrac swoja klase postaci , bedzie mozna rozdawac statystyki czyli klasyczne mmo a rzeczy ktorych nie ma w innych mmo bede omawiał z programistą , dlatego ze nie mam zamiaru pisac moich pomysłow tutaj i teraz bo ktoś moze wykorzystac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Musisz się zapoznać z paqoo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 nie umiem nic z programowania dlatego szukam kogos prawda ? To się naucz. Przeczytaj helpa, dokumentację, przejrzyj przykłady. Czegoś się nauczysz. Btw, jak leader zespołu może nie znać się na programowaniu? jestem uparty , bo pomimo wielu takich ublizan i wysmiewan ze strony innych ludzi ktorzy cos umieja a ja nie , dalej tą gre chce wcielic w zycie... Plus dla Ciebie, że się nie poddajesz. Tylko jedno zastrzeżenie. My nie wyśmiewamy się z Ciebie, dlatego że nic nie umiesz, tylko z Twojego podejścia. A to jest spora różnica. nie mam zamiaru pisac moich pomysłow tutaj i teraz bo ktoś moze wykorzystac Bez obrazy, ale wydaje mi się że nic odkrywczego nie wymyślisz. Po za tym, w branży gier pomysły są powielane i jakoś się tym nikt za bardzo nie przejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja też nic nie umiem, ale się nie martw pomogę Ci :) też jestem uparty, poradzimy sobie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 jak mi pomozesz jak nic nie umiesz ; > ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Tak samo nikt Ci nie pomoże, bo nic nie umiesz. To nie koncert życzeń, nikt Ci za darmo nie będzie robił skoro Ty masz tylko "przewodniczyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ja daje pomysły moge tez dawac wstępne grafiki , promowac to wszystko jesli nikt za darmo nie podejmie sie tego to moge tez i temu komus w czyms pomoc , co bede potrafil i co on bedzie chcial , w gre mogą nawet wejsc pieniadze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Przyciski Ctrl i C* się zrobiły gorące, jednak po chwili odpuściłem. Odpuść i ty... * chciałem skopiować nr gadu-gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam ! Jestem starym i leniwym chłopcem który nie darzy do celu. Zgłaszam swą kandydaturę na maskotkę!!! Ps. teraz mnie nie będzie, ale wrócę w poniedziałek, więc jak coś nie płacz że nie odpisuję :P Edit 1. Umiem mruczeć i się łasić. Obecnie uczę się stawać na dwóch łapkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 myslisz ze to bylo smieszne ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ale ja naprawdę, chcę być maskotką :) Ewentualnie trochę umiem podstawy c++ i grafika to raczej słabiutko chociaż czasami coś wyjdzie alla Pixelart, lub bazgrołki paintowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 jesli naprawde ktos cos umie i chce pomoc to pisac na gg 12353266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 kurwa zrozum ze nikt nie bedzie robil cos za ciebie zebys ty zgarnial pozniej tytuly pogadaj se z paqoo to moze bedizecie se we 2 zarzadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Masz pieniądze czy umiejętności? Nic nie masz? Edit: Ja mam pomysł i nauczyłem się HTML I CSS w 3 dni i muszę zapierd.... z innymi żeby być pierwszy z moim pomysłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W twarz tego byś mu nie powiedział bo myślisz, że jesteś całkowicie anonimowy w internecie . Mylisz się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jesteś pewien? Edit: To samo mogę powiedzieć o Tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wyobrażam sobie credits: (przykładowe - nie chcę nikogo urazić ani nic, że go gdzieś wtykam) Programowanie: Marmot Grafika: Japanstache Muzyka: Jaklub Pomysł i nadzór: mrozik :/ Niezbyt to zachęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja też nic nie umiem, ale się nie martw pomogę Ci :) też jestem uparty, poradzimy sobie :0 faktycznie, jesteś uparty. siedzisz na forum GMClanu na oczy GMa nie zobaczywszy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 facet: zrobimy wspólną grę! tłum: TAK!!! *tłum robi grę* facet: Haha, zrobiłem grę, ale nigdy by mi się to nie udało bez waszego wsparcia! tłum: ach, jaki on skromny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Jestem młodym Przypomina mi się taka reklama, jak 40-letni facet siedział na czacie z dziewczynką. Kogo poszukuje: -Grafika/ów -Programiste/ów A muzyków to już nie ? Po pierwsze musi posiadać wiedzę na temat programowania i móc wykonać moje pomysły i marzenia co do gry. A po drugie primo i po trzecie primo ? Jestem dostępny bardzo często ! Acha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 myslisz ze to bylo smieszne ? ;> ja myślę, że to było dość zabawne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 wiem ze to wszystko jest dla was smieszne i dziwne ale myslalem ze mozna tu znalesc jakies wsparcie ale z tego co widze to kazdy by tylko pieniedzy chcial no ale co poradzic tak to juz jest w polsce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie szukasz wsparcia tylko murzynow. Jestes jak kleopatra, chcesz zeby wybudowali ci piramide a potem ludzie beda mowic ze to ty sobie ja wybudowales i to ty bedziesz oplywal w luksusach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a jest jakis chętny programista co by wykonywał tą robote za PLN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi