Nikas Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 niektórzy z was pokończyli gimby, gdzie dalej idziecie? ja dostałem się do technikum na profil mechatronika który bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 uczęszczałem do mechatronika, dość fajny profil :) jest popyt na to, no i na studiach teraz zaczęli płacić zdaje się 1k za każdego studenta idącego na mechatronikę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 mechatronikę ;p I na większość technicznych kierunków. Ja powoli kończę technikum na profilu elektronicznym a potem szykuję się na wydział elektryczny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Czy ktoś oprócz mnie w ogóle uczęszcza na kierunki informatyczne ? Czy to forum dla elektryków czy programistów? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Czy ktoś oprócz mnie w ogóle uczęszcza na kierunki informatyczne ? Czy to forum dla elektryków czy programistów? :P panuje tu powszechne przekonanie, iż jak ktoś idzie na takie kierunki, zostanie nauczycielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Liceum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Czy ktoś oprócz mnie w ogóle uczęszcza na kierunki informatyczne ? Czy to forum dla elektryków czy programistów? :P Ja. Jestem na mat-fiz-inf w LO i dobrze mi z tym :) . Ale to głównie dlatego, że technika w moim mieście są na strasznie niskim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ja technikum na informatycznym. I NIE będę nauczycielem, bo nie miałbym siły do tych cymbałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja się moje zakurw** jak czytam mojej klasy forum!!! Co za no fail! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 a u mnie ekstra ojciec pracuje w philipsie i jest ciągle najlepszym pracownikiem, więc będzie mi mógł załatwić pracę po technikum albo praktyki, chociaż jeszcze studia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nie rozumiem po co an techników, przecież liceum lepsze ? po co tracić rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 nie ma lepsze i gorsze, wszystko ma swoje dobre i złe strony, i po namyśle ciszę się, że idę do technikum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 EEE tam ja tam wolę liceum :) Tylko jak ku.. ja pier... jestemw takiej wkur... może nie będe klnać, ale jak zcytam forum to żalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll... Jeszcze nie wiem kurde czy nie rozumiem rasistów, że ktoś jest gorszy, aj jestem nowy sącz,a 3/4 to jakaś wieś, kurde jak ja widzę KNS rejestarcje czyli poza miastem to mnei już cofa jak ide do galeri sandecji czy do "galeri" Europa to na parkingu same KNS KNS KNS, ALE JAK TERAZ CZYTAM SKĄD TO NA 35 OSOÓB W KALSIE BEDZIE 5 Z NOWEGO SĄCZA, jeszcze co piszą, nie wiem po co ja to pisze ale jak już zaczołem msuze przeżyc te trzy lata!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja także cieszę się że idę do technikum, wolę rok dłużej pochodzić, nabyć doświadczenia i móc pracować od razu po średniej ze studiami zaocznymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 EEE tam ja tam wolę liceum smile.gif Tylko jak ku.. ja pier... jestemw takiej wkur... może nie będe klnać, ale jak zcytam forum to żalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll... Jeszcze nie wiem kurde czy nie rozumiem rasistów, że ktoś jest gorszy, aj jestem nowy sącz,a 3/4 to jakaś wieś, kurde jak ja widzę KNS rejestarcje czyli poza miastem to mnei już cofa jak ide do galeri sandecji czy do "galeri" Europa to na parkingu same KNS KNS KNS, ALE JAK TERAZ CZYTAM SKĄD TO NA 35 OSOÓB W KALSIE BEDZIE 5 Z NOWEGO SĄCZA, jeszcze co piszą, nie wiem po co ja to pisze ale jak już zaczołem msuze przeżyc te trzy lata!!!! ale jak skończysz gimbazę to tutaj wróć i zacznij się wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 up@ niech Pepsi skończy chociaż podstawówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja jestem już dawno po liceum i moge wam powiedzieć że profil zarządzanie informacją jest całkiem spoko jeśli nie traficie na klasę typu "poszedłem tu bo inne zajęte" albo na szurniętą babe która w 2 klasie gdzie już powinien być php każe robić krzyżówki z kubusiem puchatkiem. Byliśmy cały rok do tyłu. Ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Generalnie jest tak, że po liceum jest się nikim :), chyba że się naprawdę na czymś zna. Dużo osób napala się na licea bo trzy lata bo fajnie bo coś tam a potem by się przydało na jakieś studia, hmm, bierzemy politologię, albo nie, administrację, a potem wykładamy chemię na uniwersytecie Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja jestem na technik-informatyk i wcale nie jest tak źle. Przynajmniej pierwszy rok, teraz mi dochodzi programowanie : ) EDIT: @up Żebyś był kimś po technikum, musisz zdać egzamin zawodowy. Na 75% a zdawalność jest całkiem mała :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeśli ktoś wybiera się na studia to te uprawnienia to tak mu są potrzebne jak nie powiem co :). Np. z tytułem inżyniera można o wiele więcej niż z tytułem technika i wtedy ten drugi jest już w zasadzie niepotrzebny. A jeśli ktoś nie idzie na studia i nie zdał egzaminu to zawsze ma jakąś wiedzę i umiejętności i może się tym pochwalić na rozmowie kwalifikacyjnej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Tylko, że bez magistra albo chociaż inżyniera ciężko jest dostać zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a u mnie ekstra ojciec pracuje w philipsie i jest ciągle najlepszym pracownikiem, więc będzie mi mógł załatwić pracę po technikum albo praktyki, chociaż jeszcze studia :) Mój Ojciec jest prezydentem Stanów Zjednoczonych, więc będę miał szanse na prezydenta. ironia : D ja także cieszę się że idę do technikum, wolę rok dłużej pochodzić, nabyć doświadczenia i móc pracować od razu po średniej ze studiami zaocznymi :) No i tu muszę Ci polać piwo :D Sam tak zrobię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie składałem papiery i dowiedziałem się, że nie idę do technikum tylko do liceum profilowanego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja się dostałem na mat-inf w LO;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Uuuu nikas, zabieraj się stamtąd. To porażka na całej linii, masz kilka zawodowych ale tylko 3 lata, przez co nie jesteś douczony i technicznie ani nie jesteś dobrze przygotowany do matury. Liceum profilowane to straszna porażka wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jak będzie źle to się przepiszę, na razie jestem wesoły i są wakacje, więc mi ich nie psuj bo będę zaraz myślał ( O KURNA, ALE JAK TO SERIO JEST PORAŻKA? ALE KTOŚ INNY MÓWIŁ, ŻE NIE! ) itp. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No mówię ci, niczego się z informatyki sensownego tam nie nauczysz, mój brat tam był. Ja w 1 klasie miałem to co on przez te 3 lata. Chociaż tyle że jest mózg i zdał maturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale na mechatronice i tak jest mało infy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 dzisiaj do 12 mieli ogłosić wyniki i się dostałem do technikum na profil elektroniczny, tylko, że ja elektroniką(taką prawdziwą nie żaróweczką i baterią) bawię się od 6 klasy podstawówki, wtedy kupiłem laminatu trochę i zacząłem płytki trawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a ja chciałem na biol-chem iść do LO a tu dupa dostałem sie na his-geo-ang... zostane archeologiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi