Vorux Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Potrzebuje programu do robienia zrzutów z ekranu. Szukałem i znalazłem takie jak AnalogX Capture 2.01 czy ScreenHunter 5.1.145, ale jednak żaden z nich nie spełnia moich oczekiwań :( Program, ten musi posiadać opcje ,że gdy kliknę ustawiony klawisz zapisuje się w danym folderze ,ale gdy kliknę 3x były 3 zdjęcia szybko zrobione bez potwierdzania. Dodatkowo dobrze, było, gdyby był prosty w obsłudze (bez mieszania miliony nie potrzebnych opcji :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Fraps chyba pozwala na robienie zrzutow ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Faststone Capture. Sam używam i jestem zadowolony, chociaż nie można klikać hotkeya za szybko bo sie nie zachowają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem czemu zdjęcia mi się nie zapisują :( Mam Windows 7, ma to niby jakieś znaczenia... Jak tak do zna ktoś na siódemkę jakiś program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Lol, jako administrator 7 możesz wyłączać 'prośbę o potwierdzenie' :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 na 7 mi działa kazdy program, ale najlepiej sprawdzaja się klawisz Prt Scr i Fraps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 a "print screen"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja kiedyś taki program napisałem, miał możliwość zapisywania do bmp, jpg, png oraz uploadowania odrazu screenshotów na imageshack.us, wstaw.org oraz tinypic.com, no ale już od jakiegoś czasu nie mam źródeł ani samej aplikacji (format kompa i przebudowa strony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 screenup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi