Jaklub Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Hmmm... właśnie to zauważyłem... Kiedy odpalą?! ja kce! Btw. Morro mi zbudował biblioteke pod statkiem, ja sobie nie życzę! i, jak wejdę na serwer to podziemia mają byc Morro czyste, inaczej pozwę cie o przeszkadzaniu w pracy, i stracisz licencje budowniczego. Farkraj/kofel na pewno to widzą, ale zrobię to official! e, jeszcze zapraszam na tinychat, online chat minecrafta z mikro bedzie to pogadamy. i jeszcze legwan online jeśli bedzie płynnie chodziło a ty mi napier!@#$łeś ELO na podwórku i co? więc proszę cię, nie pruj się o dobudowywanie innym :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 e, to był ludzik, będący tam minutę. z cegły. jak wlazłem to elo już było, więc nie pruj się o dbudowywanie innym :[ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ctrl, zamknij się ty niewyżyty dzieciaku, naucz się gramatyki, przestań robić wielkie ALE, przestań powtarzać po wszystkich <_<... Mam wymieniać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ctrl to on czy ona? Bo wygląda jak ona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A tu niestety on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jaki czat wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jee. Minecraft działa, winę ponosi taka dziwna aplikacja od sterownika do karty graficznej o nazwie "ASUS Gamer OSD" (Dzisiaj próbowałem jeszcze z tym programem i nadal było czarne tło, więc to nie wina update minecrafta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 chwila, czyli z CTRL to jak z JB, A MOŻE TO ON SAM :crying: TOPik@: jakby to była wina Minecrafta to raczej miałbyś komunikat jakiś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Myślę, że nersen zasługuje na miano budowniczego. Buduje dobre domy, rozgałęzione we wszystkie strony. Masz chłopie moje błogosławieństwo! btw. na czym polegają portale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale lipa co z tego że serwer jest 24/7 skoro mam błąd (connection lost, already logged in!) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No bo można tylko jedną postacią naraz oszuście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No bo można tylko jedną postacią naraz oszuście. Sam żeś oszust, domyśliłem się tego angielski jeszcze znam, problem w tym że w ogóle nie jestem zalogowany inteligencie, więc jak masz pisać głupoty o których nie masz pojęcia to nie pisz wcale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zamknij wszystkie przeglądarki. Otwórz menedżera zadań. Sprawdź czy wyłącz "java.exe" Włącz MC i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zamknij wszystkie przeglądarki. Otwórz menedżera zadań. Sprawdź czy wyłącz "java.exe" Włącz MC i sprawdź. Niestety nie mogę się zalogować już od paru dni, więc to nic nie da, wina ponoć leży po stronie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ej nożyk ja żartowałem ;) xD . To jak wina po stronie serwera, to co poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czekać aż Notch naprawi :P A ja tam mogę się cały czas zalogować, znalazłem już ukryty pokój w infdevie :) i gram na Cliencie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ej nożyk ja żartowałem ;) xD . To jak wina po stronie serwera, to co poradzić ? Ty nic nie poradzisz co najwyżej możesz podać nóż lub szare mydło :P. Jeśli ktoś jest modem, adminem na serwerze mógłby spróbować wpisać komendę kick albo pan Kofel mógłby restartnąć serwer i gram na Cliencie :> też gram na Cliencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 podaj nick konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 podaj nick konta zasdcx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kofel włącz server bo /shutdown zadziałał nie tak jak myslałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kofel włącz server bo /shutdown zadziałał nie tak jak myslałem :P zbereźniku ty >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 sory ale chciałem coś zrobić żeby lionix mógł się zalogować ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 To jak, wyłączamy serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 no właśnie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 no właśnie dlaczego? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 nikt nie wchodzi? przez 2 dni internetu nie miałem i nagle serwer zrobił się pusty? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 to wbijaj teraz ja jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 jakiś koleś o ksywie BartekMx siedzi na serwie, wiecie może kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Macie talent, naprawdę ;) Podoba mi się ten obrazek co dał GMTraker ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi