Pieter Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Aha, spoko podajcie do sprawy, nadajesz się na hosta... :thumbsup: -_- pierdolisz, on po prostu olewa mniejszą głupotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja po prostu nie mam na to czasu, a tak czekam, aż ktoś mi podeśle gotowy skonfigurowany serwer, zarzuce na dedyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja po prostu nie mam na to czasu, a tak czekam, aż ktoś mi podeśle gotowy skonfigurowany serwer, zarzuce na dedyka. tak jak mówiłem, kofel tylko udostępnia dedyka, od administracji jest kto inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no to jest ten serwer czy nie? bo w końcu się ludziom odechce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 @Kofel Choćby dlatego że grabarz to chamskie dzieciadło które zmiast przeciwnów używa wuglaryzmów a chęć zemsty na uzytkownikach którzy lubli mój serwer i potępiali jego zachowanie nie miała by końca. Według mnie to serwer Lionx'a powinien stać na 24/7 Aye! edit: ale go pojechalem o je! lion stawiaj serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Myszy >>>>> Minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 lion stawiaj serw Mogę postawić nie ma sprawy :P http://www.minecraft.net/play.jsp?server=f...96b46c32f62374f room to /goto spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie chcecie serwera 24/7 to nie, może jednak się Grabarz skusi ... dalej czekam, aż mi ktoś paczkę z serwerem prześle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a czemu nie chcesz od liona? pozatym już wolę nie 24/7 i bez grabarza niż noobski serw pod jego adminostwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Gdzie napisałem, że nie chcę? :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kofel się droczy z napkami :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 bo cały czas gadasz o tym grabarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 FARKRAJ WYŚLIJ KOFLOWI TO COŚ I GRAMY DO JASNEJ CHOLERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie krzycz ;/ mi też wyślecie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 na iCrafcie nie warto na razie grać, jest zlagowany i zbugowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 smaczna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 To co będzie z tym serwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 FARKRAJ WYŚLIJ KOFLOWI TO COŚ I GRAMY DO JASNEJ CHOLERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 @Farkraj: żal mi cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 @UP mi ciebie bardziej @Jaklub Pytam się bo może ktoś już wysłał serw koflowi jak nie no to wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 To wyślij, jpd. Jakby ktoś wysłał to by napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...add34ec8e8b27dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 wreszcie, WBIJAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiem, czy to właściwe miejsce na to pytanie, ale mam taki problem, wczoraj jeszcze mogłem normalnie grać w minecrafta, lecz dzisiaj niezależnie, czy to na serwerze Kofela, czy podczas rozgrywki singleplayer w przeglądarce wyświetla mi się tylko czarne tło(ale jak kliknę myszką na okno gry to nadal jest czarne, ale jak poruszam sie to slyszę kroki i jak cos burzę, czy buduję, słyszę to, tak samo jak soundtracki), zamiast okienka gry. Przeinstalowałem Javę, mam najnowszą wersję. Nie wiem, w czym może tkwić problem. Pomożecie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pomożemy. Może przeglądarkę spróbuj przeinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jave zaktualizuj. Poza tym dziś MC nie działa bo jest przebudowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ale nie działa od jakiś 2 godzin a on post pisał o 14 ;) więc nie tego to wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Hmmm... właśnie to zauważyłem... Kiedy odpalą?! ja kce! Btw. Morro mi zbudował biblioteke pod statkiem, ja sobie nie życzę! i, jak wejdę na serwer to podziemia mają byc Morro czyste, inaczej pozwę cie o przeszkadzaniu w pracy, i stracisz licencje budowniczego. Farkraj/kofel na pewno to widzą, ale zrobię to official! e, jeszcze zapraszam na tinychat, online chat minecrafta z mikro bedzie to pogadamy. i jeszcze legwan online jeśli bedzie płynnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Spoko, zbudujmy coś razem to ok a jak już koniec to wąchaj nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 first się pyta Morro, mama cie nie nauczyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi