Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Gralem w to pierwszy raz i skad mam wiedziec, ze w ogole kogos sie upowaznia do budowy na danym terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ja tylko się spytałem gdzie budujesz, bo chciałem zobaczyć tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bosz, na moim serwie tyle syfu nie było xd chłopaka dreczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 tam nie ma żadnego syfu, tylko anty wydziwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 tam nie ma żadnego syfu, tylko anty wydziwia jasne, wydupiliscie mi 15 minut pracy. Wydziwianie wydziwianiem, ale do gry mnie zniecheciliscie i na ten serw juz na pewno nie wbije, GML players-=1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 15 minut pracy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 :thumbsup: i tak nie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wcale cie nie prosze, wole server wolny od narzekaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Trochę dystansu, to tylko gra dammit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jest online, czy coś? Bo bym mógł zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem dalczego ale jest off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 wygląda na to, że ktoś odciągnął Farkraja od kompa siłą, więc może ktoś poleci/zahostuje jakiś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 i chce ci się budować od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 I tak gracie na haxach, to odbudujecie sobie szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 I tak gracie na haxach, to odbudujecie sobie szybko. ja nie gram, bo nie chce mi się znowu ich ściągać i odpalać (i tracę czas pikselując ręcznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja akurat swój zamek budowałem bez haxów, użyłem ich do zbudowania tylko 2 murów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sorry ale można powiedzieć że zostałem odciągnięty siłą :P Myślałem aby teraz grać bez haxów, bo dużo ludzi bez nich gra a dla niektórych gra z haxami jest bez sensu. Więc może wypowiedzcie się kto chce haxy a kto nie, Wtedy można by coś zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja chcę bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 bez haxów od której jutro będzie serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szykuję coś nowego, nie wiem czy wam się spodoba... jak nie to wrócimy do starych map i mc sharpa, no i hacków. Obmyśliłem to tak: Mapy: - default - flat - natural - (jeszcze nie pewne) citybuild - (cos opcjonalnie co chcecie, mapa do pixelkow, do rp, ocean... wasz wybor) Aby gra nabrała większego sensu wymyśliłem system w którym gracz będzie nagradzany za budowanie. Jak wiadomo server software na którym będzie stać server umożliwia prowadzenie konta bankowego. Każdy takowe założy i zacznie z bilansem równym 0 Tymonów (waluta). Za budowanie ciekawych budowli (tych nieciekawych też) gracz będzie nagradzany sumą Tymonów odpowiednią do oceny budowli, oceniać będę ja ale czasem będę mógł zrobić głosowanie. I teraz po co będą owe Tymony, otóż za Tymony można będzie kupić własny kawałek ziemi, na takim kawałku może budować tylko właściciel lub ja, dlatego nie było by problemów takich jakie były z AntY'm że budował na czyjejś posesji. Wniosek taki że im lepiej budujesz tym masz więcej ziemi i pewność że nikt ci tam nic nie wybuduje. Tymonami można się też wymieniać, kupować ziemię od kogoś lub ją komuś sprzedawać, można też po prostu komuś Tymony dać. Wszystkie tranzakcje związane z ziemią bedą się odbywały za porozumieniem z administracją z różnych powodów. I jeszcze coś, można zlecać komuś budowę, wyrównanie itp jednak co do zapłaty dogadujecie się sami, dlatego uwaga na oszustów. Haxowania nie muszę zabraniać bo i tak będzie wyłączone :) Teraz garść informacji: Cennik Tymonów za oceny: (może się zmienić w zależności od kursu euro ;) ) 6 - 100 T 5 - 80 T 4 - 60 T 3 - 30 T 2 - 10 T 1 - 0 Cena ziemi na flatcie: 10x10 + przestrzen powietrzna do samej gory mapy + 10 bloków głębokości pod ziemią = 100 T Drogo, bo nie chcę żeby całą mapę zajeła 1 osoba a posiadanie własności ma być nagrodą za dobrze wykonaną pracę. Aby uzyskać pomoc: /help /cmdlist /help <komenda> aby uzyskać pomoc o danej komendzie Aby uzyskać informacje do jakiej mapy prowadzi portal wejdź w panel (czerwony klocek i 2 klocki wody) obok a wyświetli ci się nazwa mapy do której prowadzi. Operatorzy: - Maximall - Marmot - Nikas :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szykuję coś nowego, nie wiem czy wam się spodoba... jak nie to wrócimy do starych map i mc sharpa, no i hacków. Obmyśliłem to tak: Mapy: - default - flat - natural - (jeszcze nie pewne) citybuild - (cos opcjonalnie co chcecie, mapa do pixelkow, do rp, ocean... wasz wybor) Aby gra nabrała większego sensu wymyśliłem system w którym gracz będzie nagradzany za budowanie. Jak wiadomo server software na którym będzie stać server umożliwia prowadzenie konta bankowego. Każdy takowe założy i zacznie z bilansem równym 0 Tymonów (waluta). Za budowanie ciekawych budowli (tych nieciekawych też) gracz będzie nagradzany sumą Tymonów odpowiednią do oceny budowli, oceniać będę ja ale czasem będę mógł zrobić głosowanie. I teraz po co będą owe Tymony, otóż za Tymony można będzie kupić własny kawałek ziemi, na takim kawałku może budować tylko właściciel lub ja, dlatego nie było by problemów takich jakie były z AntY'm że budował na czyjejś posesji. Wniosek taki że im lepiej budujesz tym masz więcej ziemi i pewność że nikt ci tam nic nie wybuduje. Tymonami można się też wymieniać, kupować ziemię od kogoś lub ją komuś sprzedawać, można też po prostu komuś Tymony dać. Wszystkie tranzakcje związane z ziemią bedą się odbywały za porozumieniem z administracją z różnych powodów. I jeszcze coś, można zlecać komuś budowę, wyrównanie itp jednak co do zapłaty dogadujecie się sami, dlatego uwaga na oszustów. Haxowania nie muszę zabraniać bo i tak będzie wyłączone :) Teraz garść informacji: Cennik Tymonów za oceny: (może się zmienić w zależności od kursu euro ;) ) 6 - 100 T 5 - 80 T 4 - 60 T 3 - 30 T 2 - 10 T 1 - 0 Cena ziemi na flatcie: 10x10 + przestrzen powietrzna do samej gory mapy + 10 bloków głębokości pod ziemią = 100 T Drogo, bo nie chcę żeby całą mapę zajeła 1 osoba a posiadanie własności ma być nagrodą za dobrze wykonaną pracę. Aby uzyskać pomoc: /help /cmdlist /help <komenda> aby uzyskać pomoc o danej komendzie Aby uzyskać informacje do jakiej mapy prowadzi portal wejdź w panel (czerwony klocek i 2 klocki wody) obok a wyświetli ci się nazwa mapy do której prowadzi. Operatorzy: - Maximall - Marmot - Nikas :> I bedzie jakas konkretna informacja, ze ten teren nalezy do danej osoby? edit: Jak wchodze w link od serwera to wlacza mi sie single player :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No to czekam, mam nadzieję, że nie będzie takiego burdelu jak wcześniej i że będzie więcej slotów niż tylko 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 na terenie danej osoby i tak nie można budować, jest to zablokowane. A slotów na początek będzie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szykuję coś nowego, nie wiem czy wam się spodoba... jak nie to wrócimy do starych map i mc sharpa, no i hacków. Obmyśliłem to tak: Mapy: - default - flat - natural - (jeszcze nie pewne) citybuild - (cos opcjonalnie co chcecie, mapa do pixelkow, do rp, ocean... wasz wybor) Aby gra nabrała większego sensu wymyśliłem system w którym gracz będzie nagradzany za budowanie. Jak wiadomo server software na którym będzie stać server umożliwia prowadzenie konta bankowego. Każdy takowe założy i zacznie z bilansem równym 0 Tymonów (waluta). Za budowanie ciekawych budowli (tych nieciekawych też) gracz będzie nagradzany sumą Tymonów odpowiednią do oceny budowli, oceniać będę ja ale czasem będę mógł zrobić głosowanie. I teraz po co będą owe Tymony, otóż za Tymony można będzie kupić własny kawałek ziemi, na takim kawałku może budować tylko właściciel lub ja, dlatego nie było by problemów takich jakie były z AntY'm że budował na czyjejś posesji. Wniosek taki że im lepiej budujesz tym masz więcej ziemi i pewność że nikt ci tam nic nie wybuduje. Tymonami można się też wymieniać, kupować ziemię od kogoś lub ją komuś sprzedawać, można też po prostu komuś Tymony dać. Wszystkie tranzakcje związane z ziemią bedą się odbywały za porozumieniem z administracją z różnych powodów. I jeszcze coś, można zlecać komuś budowę, wyrównanie itp jednak co do zapłaty dogadujecie się sami, dlatego uwaga na oszustów. Haxowania nie muszę zabraniać bo i tak będzie wyłączone :) Teraz garść informacji: Cennik Tymonów za oceny: (może się zmienić w zależności od kursu euro ;) ) 6 - 100 T 5 - 80 T 4 - 60 T 3 - 30 T 2 - 10 T 1 - 0 Cena ziemi na flatcie: 10x10 + przestrzen powietrzna do samej gory mapy + 10 bloków głębokości pod ziemią = 100 T Drogo, bo nie chcę żeby całą mapę zajeła 1 osoba a posiadanie własności ma być nagrodą za dobrze wykonaną pracę. Aby uzyskać pomoc: /help /cmdlist /help <komenda> aby uzyskać pomoc o danej komendzie Aby uzyskać informacje do jakiej mapy prowadzi portal wejdź w panel (czerwony klocek i 2 klocki wody) obok a wyświetli ci się nazwa mapy do której prowadzi. Operatorzy: - Maximall - Marmot - Nikas :> mapa do pikseli - TAK choć trochę słabo z kupowaniem ziemi ;[ ale może to się sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A dziala serwer? w kazdym razie patrzcie jaki znalazle serw: (1 na liscie, wbijcie i sobie spadnijcie z samej gory, najlepiej o nic nie zaczepiajac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 working skydive ;P stoi chyba od początków minecrafta A serv uruchomie już niedługo Jak kupowanie ziemi się nie sprawdzi to po prostu nie będzie użytku z banku i normalne granie, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja czekam z niecierpliwością :P A kupowanie własnych mapek też będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ok ja dzisiaj pogram na 100%, tylko nie wiem czy za 2 godziny czy za 5 bo pewnie gdzieś wyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jeszcze chciałbym się dowiedzieć jakie będą rangi na nowym serwerze :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi