baca Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jest to gra logiczna kółko i krzyżyk przeznaczona na telefony komórkowe wykorzystujące jawe 2.0. Stworzona została na różne wielkości wyświetlaczy: 128x160, 176x220, 320x240, 320x240 dotykowy, 320x480 android (jeżeli nie wiesz jaki posiadasz wyświetlacz to stworzyłem specjalny program do wyświetlania parametrów telefonu plik). pobierz grę:plik pobierz na androida: plik Kod gry: plik wersja na komputer: plik Gra została w całości ztworzona przezemnie. Jeżeli komuś się spodobała moja gra i chciał by wspomóc mi w tworzeniu gier i programów to może. Wystarczy, że wpłaci dowolną sumę pieniędzy na moje konto bankowe: Mateusz Bacławski ul. Burdychowo 34, 89- 620 Chojnice Millenium Bank 39 1160 2202 0000 0000 7598 4179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jak mozna nie wiedziec, jaka rozdzielczosc sie ma w telefonie? Wrzystkie prawa zastrzezone. Wrzystkie Dysleksja? Ogolnie wydaje mi sie, ze na religii bedzie co robic :) 3,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Fajne, ale poprzednia wersja nie działała na dotyk. Jak teraz? btw. ulepszam swoje kółko i kszyszyk. Nazwę go 'Joshua', z filmu 'Gry Wojenne' to był uczący się bot :) woohoo! będzie robota na lekcjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 działa dotyk testowałem na lg kp500 i w emulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Bardzo fajne. Proste kółko i krzyżyk. Fajnie że działa na dotykom ekranie. Moja ocena 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 U mnie w banku przy robieniu przelewu trzeba podac poza samym numerem konta jeszcze imie, nazwisko, adres dokladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 gra fajna, przy okazji odkryłem że mam inną rozdzielczość niż myślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 W porównaniu z tamtą wersją gra jest owiele lepsza i tak bez porównania też jest fajna. :D Lepsza grafika, lepsze menu, lepsze wszystko. 5/5 EDIT1: Na Samsungu C3050 działa dobrze. EDIT2: A ten program do wyświetlania parametrów telefonu mi nie działa :( .Pisze, że jest błąd jawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 poco w tej grze wibrator?! To nie po katolicku! a ta wogle to sprawdze działanie tej gry zaraz jak tylko zainstaluje bluta na kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 U mnie w banku przy robieniu przelewu trzeba podac poza samym numerem konta jeszcze imie, nazwisko, adres dokladny Dokładnie, przy poczcie tak samo trzeba podać adres, więc podaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 w corbym działa i to dobrze, w wersji dotykowej zrob to: http://samsungcorby.pl/viewtopic.php?f=7&t=73 E: masz tu link do gry bez konsoli: https://gmclan.org/up6357_3_koko_i_krzyzyk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 TheMarcQ Aby przeglądać to forum musisz być zarejestrowany i zalogowany. ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 zaraz ściągnę i zobaczę, ale przyda się, nie trzeba będzie wyrywać kartek z zeszytu 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ja każdy zeszyt w szkole mam na końcu wydzielone 4 strony do gry, teraz wystarczy wyjac kome XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ja tam sobie w kazdym zeszycie wydzielam 4 ostatnie strony na tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 nie pobijesz kalafiora(kolega z klasy(cenzura nazwisk)): nie miał zeszytu ani razu na lekcji i gdy miał poprawiać to zajumał od koleżanki zeszyt i pokazał go dla belfra, zapomniał chyba zatuszować podpis bo nagle został przechrzczony na Anna B.(cenzura) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale działa cacy @ HTC Touch Pro, 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak mozna nie wiedziec, jaka rozdzielczosc sie ma w telefonie? Dysleksja? Ogolnie wydaje mi sie, ze na religii bedzie co robic :) 3,5/5 ja nie wiem jaką mam ihooy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 wpisz nazwę modelu w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jak mozna nie wiedziec, jaka rozdzielczosc sie ma w telefonie? jeśli nie zamierzasz ściągać gier i tapet z internetu, nie musisz wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak mozna nie wiedziec, jaka rozdzielczosc sie ma w telefonie? Dysleksja? Ogolnie wydaje mi sie, ze na religii bedzie co robic :) 3,5/5 Nie wszyscy wiedzą jaką mają, pyzatym program pokazuje rozdzielczość na której jest renderowana gra, a niektóre komórki mają różną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Update: pojawiła się wersja na komputer: plik (sory, że double-post). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie działa mi na moim komputerze :( czyżby komputer z linuksem to nie komputer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Jest dostępna wersja open source mojej gry: https://gmclan.org/up2092_4_kolko_i_krzyzyk_source.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 http://3gplay.pl/gra-java/Kolko_i_krzyzyk/?id=1110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Po jakimś czasie sprawdziłem czy ktoś w ogóle ją pobrał i o to są wyniki: getjar.com 13,090 ocena: 5/5 http://www.getjar.com/mobile/51874/tic-tac...g-kp500-cookie/ 3gplay.pl 24888 ( asz nie chce mi się wierzyć). ocena: 4/5 (najlepiej oceniana)! http://3gplay.pl/gra-java/Kolko_i_krzyzyk/?id=1100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jakby to powiedzieć... to kółko i krzyżyk. Tu trudno cokolwiek oceniać. No może grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 @up: nom, a grafika taka sobie pobież grę:plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja od siebie dodam, że pobrałem, wrzuciłem na telefon i jak niekiedy mi się nudziło, a nie było pod reką kartki i ołówka to pykałem w to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (jeżeli nie wiesz jaki posiadasz wyświetlacz to stworzyłem specjalny program do wyświetlania parametrów telefonu plik). g.drawString(string.toString(getWidth()),0,0,0); g.drawString(string.toString(getHeight()),0,0,0); Ja od siebie dodam, że pobrałem, wrzuciłem na telefon i jak niekiedy mi się nudziło, a nie było pod reką kartki i ołówka to pykałem w to ja tez i dzieki temu zaczalem uczyc sie javy, za jakis tydzien do dwoch wypuszcze tutaj swoja gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi