Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tematy trafiły do kosza, a pewnego dnia Ranmus (a może ktoś inny) usunął kosz, tym samym obniżając poziom jaj we wszechświecie o 40% :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wojzax, Co Cię dźgnęło? takiej bzdury po Tobie bym się nie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 przepraszam, wybaczcie mi, przez tego bana za długo siedziałem na forum dema (demland.info) w epickim dziale Bajzel, przez co zakłądanie tematu o własnych skarpetach przestało być dla mnie czymś dziwnym. Przepraszam. Już nie Będę. Mogę nawet przysłać administracji bombonierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przepraszam. Już nie Będę. Mogę nawet przysłać administracji bombonierkę. >przewijam . . >przewijam . . śmiechłę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 już lepiej białe, w czarnych będziesz miał problemy z fizycznym wyrażaniem miłości(tak żeby nie zgorszyć tych dzieci co tu ostatnio wchodzą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ogólnie białe skarpety / buty wyglądają 3 razy lepiej niż inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 biale symbolem lansu, czarne funkcjonalnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Można połączyć jedne i drugie, tak wtedy będą siwe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 i tak najlepsze te podróbki nike, adasia etc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wojzax czemu skarpety? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co to są bakugany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Bakugan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Eee tam. Dla mnie te 'seriale' to i tak pic, żeby opchnąć trochę badziewia w sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Temat, poświęcony w całości jego skarpetom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A czego symbolem są zielone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 green peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nowy nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 >Strzelone w sklepie Pics or didn't happen. Czekam < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ok, masz mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Smutno :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nie mam pojecia czemu ktos mialby chciec nosic takie skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Bardzo specyficzny target 12-latek z dobrych domów o wybuchowym charakterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja bym jeszcze strzelał na jakiegoś homosia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przez chwile przeczytałem Twoje "22 lata" jako "12 lat". Well, chyba nie ma różnicy :) Ale niech mi ktoś uprzejmie wytłumaczy o czym myślał twórca robiąc te białe krople wokół głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ależ to dym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja tam wolę skarpety bez napisów/obrazków. Ale ten materiał wydaje się dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ty się wszędzie musisz wpierdzielić Photel. Nikt nie chce ciebie na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Stópki czy takie chamskie wiejskie i długie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi