LolikZabijaka Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, zapodajcie nam tu nazwę waszego ulubionego zespołu. :D Jeśli słuchacie pojedynczych piosenek to zapodajcie tytuły :) Zacznę od siebie : The Offspring (2 Płyty, Americana i Conspiracy of one) Behavior (Grali muzyke do włatców móch) Elektryczne Gitary :) A Z pojedynczych piosenek to : Emigranci - Na Falochronie Swingin'Utters - Five Lessons Learned Nickelback - How you remind me I wiele tego typu muzyki. Czekam na Wasze opinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja ostatnio jaram się Psychocukrem. Ogólnie nie mam jednego, stałego-ulubionego zespołu. Last.fm FTW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie lubi muzyki ,hip-hopu ,metala i tego "pedalstwa" ,ale jak mam coś słuchać ,to piosenki o moich ulubionych klubach! To dam klubu z mojego miasta! Nazwy chyba nie ,bo widzę pare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Metal[:>]. Głównie: * Metalica * System of a down * Rise Agains #edit Mała pomyłka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 metalica jest spoko, ale słucham jej mało, bodajże jedną piosenkę "Nothing else matters" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 SOAD, kiedyś mi się podobał, ale odkąd Serj wydał solową płytę zmieniłem zdanie o samym Systemie. Prayer of the refugeeQue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 "Mała" pomyłka ;) tzn. Pomyliłem nazwę zespołu z nazwą piosenki. Bo to chyba jednyna, której słucham z ich zespołu. :P #edit http://hakeryk2.wrzuta.pl/audio/1K4UuWsdj9..._of_the_refugee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 SOAD, kiedyś mi się podobał, ale odkąd Serj wydał solową płytę zmieniłem zdanie o samym Systemie.A co ma solowa kariera Serja do postrzegania Soada? Nazwyzywał kolegów na swojej płycie czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie, nie o to chodzi. Bardziej mi się podoba jego solowa płyta niż te jak gra w SOAD. Co nie zmienia faktu, że ostatnio słucham głównie polskich wykonawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 o.s.t.r tracki z final fantasy 7,8,9,10... :D i ogólnie muzyka z gier i filmów. jeśli chodzi o pojedyncze utwory to również rock i kilka piosenek z popu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Andrew Jackson Jihad również lans http://www.lastfm.pl/user/PanSamSeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 z rapu: Afro Kolektyw O.S.T.R. L.U.C. Paktofonika Łona I to właściwie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Coldplay - najczęściej The All-American Rejects Metallica AC/DC Megadeth Creed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 S.O.A.D. Metallica Sabaton i kilka soundtrackow z gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 FEEL Pani Maryla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Scorpions, Sabaton. http://last.fm/user/Pax95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Scorpions, Sabaton. http://last.fm/user/Pax95 Scorpions to gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Scorpions to gowno FEEL :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Popieram muczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jemu chyba chodziło o to, że Scorpions mu się nie podobają zamiast Scorpions to gówno, bo jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Stachursky - dosko Erwin beekweld - They are taking the hobbits to isengard Haddaway - What is love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bob Marley The Wailers Alice Cooper AC/DC Metallica Black Eyed Peas The Rolling Stones Paul McCartney & The Wings Steve Miller Pearl Jam Rage Against The Machine Inner Circle Cream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bob Marley The Wailers Alice Cooper AC/DC Metallica Black Eyed Peas The Rolling Stones Paul McCartney & The Wings Steve Miller Pearl Jam Rage Against The Machine Inner Circle Cream niektórzy mówią że Behavior to takie polskie rage against the machine xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 - Nirvana - AC/DC - Pink Floyd - Metallica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dużo tego, oj dużo... No powiedzmy że przez te 6 lat słuchania Heavy Metalu najbardziej przypadł mi do gustu Sabaton, Slayer, Dope i ManOwar Scorpions to gówno Ba, mówi to ktoś kto słucha Feela i Maryli.. :) A, właśnie, wczoraj przysłali mi nowy album Sabaton co sobie zamówiłem na Allegro :P No i nie zapominajmy o Ricku Astley i jego 'Never gonna give you up' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 No powiedzmy że przez te 6 lat słuchania Heavy Metalu Sabaton - Power Metal Slayer - Thrash Metal Dope - Industrial Metal Manowar - Gay Metal Zmarnowałeś sześć lat swojego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Odczep się dobra? Może mi podoba się ta muzyka? Z resztą ja tych lat nie uważam za zmarnowane, słucham tego co mi się podoba i nikt się w to nie wmiesza. Wybacz ale nic nie poradzisz na ludzkie gusta, jeden człowiek woli to a inny siamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Hail! Przeczytaj jeszcze raz swój post. No powiedzmy że przez te 6 lat słuchania Heavy Metalu najbardziej przypadł mi do gustu nie-heavy-metal, nie-heavy-metal, nie-heavy-metal i nie-heavy-metal Jeśli 6 lat słuchasz heavy metalu a podobają Ci się zespoły nie-heavy metalowe, coś tu jest nie w porządku. Hail! A Manowar gay metalem zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dużo racji panie Stanisławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi