kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Uwaga.Przyjmujemy chętnych do projektu gry wyścigowo-masakrycznej pod Przewodnictwem Psichix'a . Chcemy aby w końcu na glclan pojawiło się coś grywalnego . GMclanTeam Tu piszcie kto chce a ja będę regularnie dodawał . Psichix- Szef Kubas30000 - Dźwięki DobryZiom - Programowanie Wikku9 - Grafika Programista - Muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tu piszcie kto chce a ja będę regularnie dodawał . Kubas30000 Chodziło mu o: Uwaga.Przyjmujemy chętnych do projektu gry wyścigowo-masakrycznej pod Przewodnictwem YXE :) Chcemy aby w końcu na gmclan pojawiło się coś grywalnego :) ***************************** Ja się zapisuję :) Mógłbym programować(w GM bawię się już jakieś 3-4 lata :D) @Down(to na dole...nie debil xD): i oczywiście pomożesz z silnikiem... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jestem koordynatorem grupy, będę pilnował postępu nad pracą jak i opierniczał za słabą jakość :) oraz inne managerskie obowiązki wykonywał, w tym mówił kto co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak bedzie trzeba, to machne jakis skrypcik. Ale tylko jesli sie opanujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 tak...marzymy o twoich skryptach...albo się zapisujesz albo nie :) I koniec @OFFTOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wez sie uspokoj. Mam za malo czasu na zapisanie sie tutaj, robie 2-3 inne projekty, 5 mam zrobionych i poprawiam. Gry sie nie robi hop-siup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wez sie uspokoj. Mam za malo czasu na zapisanie sie tutaj, robie 2-3 inne projekty, 5 mam zrobionych i poprawiam. Gry sie nie robi hop-siup. Dobra weź tu nie pisz...miał być temat do zapisywaniu...jakiś problem to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Przypominam ze tutaj sie zapisujemy, marudzenia nie na temat nie chce widziec, inaczej warn. Dziekuje za uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Chcemy aby w końcu na glclan pojawiło się coś grywalnego Tu się zgodzę. Pytanko do autorów: wszyscy robiliście już jakieś projekty i doprowadzaliście je do końca, prawda? I pokazywaliście na forum i dostały więcej niż 2 gwiazdki? Jeśli tak, mogę robić za gościa od pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 @UP: i ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A z jakich technologii korzystacie? Chętnie bym się przestał opierniczać i zaczął coś pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Na razie tylko zapisujemy do grupy :] Ale już chyba znalazłem odpowiedni dll :) Pogadam z Psysiem jak będzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja sie zgłaszam, będe mazać kreski w paincie i programować lodówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja w sumie mógłbym się zająć grafiką, albo/i projektem tras ewentualnie mogę dopomóc w programowaniu (ale w tym przyznaje nie jestem jakiś pro) mogę też napisać jakąś muzyczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 podaj przykładową muzykę stworzoną przez ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 wikku to się potem sprawdzi...jejku...nie pisz tu...tu się tylko zapisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja mogę ewentualnie pisać się na muzykę i fabułę. ( Muzyka, moje opowiadanie na bitwę pisarzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 muzyka mi sie podoba, szczególnie ten drugi utwór, opowiadania nie będe czytać, ale teraz i tak nie robimy gry w której musi być rozbudowana fabuła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jaaa...nie pisać tu...macie se do pogadania to piszcie se na PW...i wikku...albo mi się wydaje albo uważasz się za jakiegoś szefa projektu :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Właściwie nie zajmowałem sięmuzyką do gier ale stworzyłem kilka, które według mnie pasują na muzykę do jakiejś gry. W sume to takie miniaturki tylko żeby zademonstrować. I sorry że midi:D http://cornell87.wrzuta.pl/plik/8LnukC3Uz7q/wacpanna http://cornell87.wrzuta.pl/plik/17UTPM3yvxK/krnabrne_szyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wikku9 , a tak w ogóle to ja to założyłem a ty tu jakiś szef tematu jakby jesteś .... Programista , Wspaniała muzyka ! Najlepsza ta druga "Story of Weridien" (chyba jakoś tak ;) ) . Psichix , Zgadzasz się żeby Programista stworzył muzykę do gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 To ja bede programista, dopiszcie mnie Ale zrobmy moze mmorpg, takie zebym mogl se z kolegami pograc PRZEBIJEMY ALMORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Samemu by mi się nie chciało ogólnego projektu gry, ale jeśli jest taka opcja, to chętnie dołączę do designerskiego think-tanka. EDIT: Spam wywalony. Spokojnie proszę, bo polecą warny i zawieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Robimy wyścigową, bo chcemy sprawdzić czy ten team jest dobrym pomysłem, jak gra będzie dobra to zaczniemy robić inne, lepsze. kubas- jaki animator? a dlaczego mnie nie dopisałeś, i innych? mamy muzyka, grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 To chociaz te wyscigi online, ale takie mmowyscigi, jak test drajw anlimitejded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 mamy sprawdzić czy team bedzie dobry w tydzień, czy w rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 mamy sprawdzić czy team bedzie dobry w tydzień, czy w rok? Jak yxe dolaczyl to zrobi online w godzine, albo nawet mniej na swoim silniku moze nawet 3d doda, ja moge tekstury robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie będzie nic online tylko single player !!!! Rozumiesz to wkońcu ? Wikku9 , Bo zapomniałem zrobić edit i skasować to Uwaga !! Potrzebujemy [...] YXE , jak nazywacie Psichix'a mówił że nie będzie nic 3D !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bo napisał! Gre 3d się nie da zrobić w tydzień / miesiąc E: to było do ch3matic E2: cholera coś mi się nie chce odświeżać przeglądarka i widzę starsze posty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Temat ponownie uprzątnięty, wlepione dwa trzydniowe zawieszenia. Ktoś jeszcze? EDIT: Odechciało mi się współpracy z tak zacnym towarzystwem. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi