Kofel Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dobra, ja sie właśnie zarejestrowałem, i proszę np. Ranmusa o zabranie naszego kolegi Piczera z Szczecina :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 (...)Wszystko należy wysłać do 11 lipca na adres email rejestracji.(...) Na pieniadze 3 dni nie będą czekać chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wystarczy wysłać potwierdzenie przelewu na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No tak. W zeszłym roku to sam tam musiałem reprezentować GMClan, a jak w tym roku akurat mam inne plany to tyle was nagle chętnych? Może mam się doszukiwać w tym jakiejś nieprzyjemnej interpretacji? No cóż szkoda, bo kilka osób bym chętnie na żywo zobaczył. Na szczęście jest jeszcze kameralna alternatywa u Nikasa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Szkoda Platyna, bo z Wawy razem raźniej by było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Właśnie, szkoda że nie jedziesz. To tylko połowa Polski. Pewnie większość uczestników(ogólnie) będąca po drodze zachaczy o kolej wiec byście się na konkretne wagony umówili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To ostatecznie, kto będzie z GMClanu? chcemy zorganizować jakoś wspólnie jutrzejszy dzień przyjazdów. Ja będę po 12:00, ewentualnie przed 16:00, Kuba GM (Exigo) ok 10-11 godziny. poki co nie mamy pomyslu co zrobic wiec zbierzemy ekipe i cos wymyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Między 12 a 14 mam zamiar być, raczej gdzies po srodku tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja z Snake i jego kumplem będziemy pojutrze około 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Chciałbym podziękować community GMClan za udział w ZTG, zwłaszcza Ranmie, Psichixowi, gnyskowi oraz Snake'owi za aktywny udział i pomoc w organizacji. Bez was ta impreza nie byłaby tak udana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Szkoda, że mi nie :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dokładnie, mnie też pominięto. ; ( Jak myślicie, kto z wami jechał i nosił upominki? Kto łaził za gnyskiem z ciężkim sprzętem? ; o Nawet kubka nie dostałem, wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zebys mial warny to bym Ci je wyczyscil na pocieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 O tam, ja mam tylko kubek i smycz na pamiątkę, a mogłem sobie brać te klawiatury, esety itp. więc nie narzekajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A te klawiatury i inne to za darmo ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No pewnie. Chip sponsorował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie narzekam, było fajnie :). Wkleję dygresję z innego forum, żeby nie pisać tego samego dwa razy: Prelekcje okazały się bardzo ogólnikowe miejscami (wykład Don Sotto), czasami konkretne, lecz umiarkowane (demoscena by V0yager), niektóre bardziej techniczne - co wyszło lepiej (pikselart). Dyskusja "Teraz Polska" okazała się niestety niewypałem i miejscem sztywnego monologu przeplatanego z opiniami jakże niedobrych buntowników ;). Mam wrażenie, że w tym roku - skoro miały się stawić różne grupy: koderzy, programiści, graficy, muzycy, designerzy - twórcy prelekcji (nie wszyscy jednak) doszli do wniosku, iż przykładowo przedstawianie wnętrzności silników nie zainteresuje innych środowisk twórczych niźli samych zapalonych programistów, dlatego trzeba będzie zrobić wszystko bardziej ogólnikowo - czego dobitnym przykładem był wykład Don Sotto. Niestety głównym tego efektem było nagromadzenie truizmów wszelkiej maści - czytaj: ciężko było dowiedzieć się czegoś nowego, nieoczywistego. Z pewnością osób byłoby mniej na wykładach stricte tematycznych, ale przynajmniej szliby na to ludzie naprawdę zainteresowani i żądni konkretnej wiedzy. A może to tylko moje subiektywne odczucie - mam nadzieję, że inni mimo takiej formuły coś wynieśli z wykładów [oprócz gadżetów :)]. Ok, koniec narzekania - nie było źle przecież, mi się wypad do Gdańska ogólnie podobał ;). PS AMIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! PS 2 To się tyczy tych prelekcji, na których byłem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 "Gnyska nie ma, ale też jest za**biście." xD, albo Ranmus, twoja kąpiel w kałuży (autobusik go oblał z kałuży) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak w nastepnym roku bedzie rzeczywiscie w Krakowie, to i ja przyjade. Tam na gore mialem za daleko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja w KRK też na bank będę, ale tylko na wykład GMCLANowy, a może i na prezentację mojej pierwszej programistycznej ksiażki o GM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jeżeli gnysek będzie w krakowie to ja muszę tam być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Będę w wielu miejscach. Ostatnio coraz częściej podróżuję, za miesiac jest w Kolonii na gamescomie, potem październik i ON/OFF w wawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 No to przyjedź do mnie : D A tak na poważnie to ja muszę Cię zobaczyć i pojade tam do krakowa :D No chyba, że przyjedziesz do galerii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ZTG w Krakowie to dobry pomysł, bo dojazd pociągiem tańszy :) . W tym roku to w sumie tylko brak kasy mi przeszkodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Fajnie by było jak byś tam był ;) Do krakowa minibus u mnie kosztuje tylko 3 zł, więc się opłaca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi