Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 W tym momencie się zacięło i nie mogłem dalej grać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 W tym momencie się zacięło i nie mogłem dalej grać :3 A czytałaś helpa? "R" To restart poziomu. Jeszcze raz sorry za tego buga, ale za kija mi się nie naprawia w żaden sposób... Lekko zdebugowana wersja już wrzucona! Poprawki: -Poprawiono buga, przez którego Mr. Block się klinował pod/nad klockiem poruszającym się góra/dół -Zmieniono czwarty poziom na powierzchni, w którym najbardziej przeszkadzał bug, który nie pozwalał się przykleić do ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 @DobryZiom: ta, exe zajmie 2 MB, ale reszta i tak 25 :P I jak wyslac execa bez zasobow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Przecież on tylko poprawia EXE więc jakby dał osobno to by potem przy aktualizacji dawał tylko sam exe, a zasoby byśmy mieli :S I byśmy podmieniali :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Przeszedłem całą gierkę i muszę stwierdzić że jest według mnie za prosta. Za prosta w poziomie trudności jak i grafice. Spodziewałem się że to będzie gierka, która wymaga trochę logiki ale nie tu nie ma nawet przycisków, tajemnych przejść żadnego elementu logicznego czysta zręcznościówka, która nie wymaga specjalnego wysiłku. W pewnym momencie lecimy koszmarnie wyglądającą i niepasującą stylem graficznym do reszty gry rakietą, muzyka jest dobrze dopasowana nie mam tu zastrzeżeń. + za ciekawe zakończenie :P grafika : 3/5 [ niczym się nie wyróżnia, nie ma też dużych niedociągnięć poza 1 levelem w kosmosie ] gameplay: 2/5 [ nie dostarczyło mi żadnego fanu ale dało się grać, są pewne niedociągnięcia w silniku gry] dźwięki i muzyka : 3/5 [ dźwięków nie usłyszałem ale za to muzyka starannie dobrana ] Mój system oceniania nie uwzględnia tego czy gra jest pierwsza czy nie dlatego masz odemnie 2+ po zaokrągleniu 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gierka ogólnie mówiąc fajna, fajnie się grało , fajna muzyczka , dobra grafika. No fakt gra za długa nie jest bo ok.15 minut gry , no i raz się zaciąłem. Moja ocena to : +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jedna z lepszych gier na GMCLANie ostatnimi czasy. Czekam na dwójeczkę z większą ilością leveli i krain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jedna z lepszych gier na GMCLANie ostatnimi czasy. Czekam na dwójeczkę z większą ilością leveli i krain. A ja na pełną wersję. Czekamy wszyscy na twoje produkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nawet fajne, chociaż moment z rakietą rzeczywiście dziwny i niepasujący, tym bardziej, że meteoryt nie leci do góry kiedy na nim stoimy - trzeba podskoczyć. I klocki wciąż potrafią przygwoździć bohatera do ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jak chcesz żeby tak nie zacinało się, zmniejsz maskę sprita o 1px z każdej strony i go wyśrodkuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Najlepiej zrobić, że klocki odbijają się od bohatera, a nie próbują lecieć na chama przez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To że ruchome platformy się zatrzymują, nie musi znaczyć, że pan kloc się blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jak już pisałem (w temacie nawet), to moja pierwsza skończona gra. Obecnie pracuje nad innymi grami, między innymi sequelem AoMB, czyli Adventures of Mr. Cube (Tak, wiem że oryginalnie -_- ). Mówiąc szczerze, ciągle jeszcze się uczę. A pełna wersja (w której i tak nie będzie wiele zmian) wyjdzie razem z sequelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 bugi, poruszanie się itd 5/5 (bez bugów itd) plansze, ortografia- 5/5 grafika 5/5 muzyka 5/5 średnia arytmetyczna 5,0 Tytuł: Adventures of Mr. Block Gatunek: Platformówka Opis: Moja pierwsza skończona gra, więc proszę o wyrozumiałość, ale również konstruktywną krytykę. Praktycznie chodzi w niej o to, o co chodzi w każdej platformówce. Skakać, spadać, unikać kolców i lawy. :] Nie jest to mistrzostwo w programowaniu i grafice, ale grać można. Aby przejść do następnego pokoju, trzeba zebrać wszystkie diamenty. Fabuła? Ech... Był sobie Pan Klocek. Pan Klocek lubił kryształy. Dostał cynk, że na pewnej planecie znajduje się wieeeelki diament. No to jak mógł przepuścić taką okazję? Przygodo, witaj! Download: https://gmclan.org/up6619_4_AdvoMB.html Rozmiar pliku: 27 MB Autorzy: Programowanie: Adam Śmiałek Grafika: Jak wyżej Fabuła: No, praktycznie nikt... Muzyka: Została pożyczona z gry Beyond Good and Evil Screeny: Screenshot 1 Screenshot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 <Post Zmieniony w związku zaszłą pomyłką> Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ja nie mam zastrzeżeń do ortografii i muzyki. Muzyka jak najbardziej pasuje, więc nie wiem czemu wstawiłeś 0. A, kiedy wyjdzie druga część? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 W środę wypuszczę demo. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ezlur, nie musisz dziękować za każdym razem xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Chodzi o to, że mieliśmy tu małą pomyłkę i jakoś to trzeba było naprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ortografia i interpunkcja - 5 Stylistyka pracy - 5 Temat - 5 razem 5/5 super gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi