Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dręczy mnie wiele rzeczy co do mojej psychiki, wymienię wam dwie z nich i powiedzcie czy to normalne, czy nie normalne czy co ;d : 1. Mam w niektórych sferach inne poczucie humoru niż inni, czasami znajduję osoby z którymi wspólnie mogę się z czegoś pośmiać (zazwyczaj są to osoby inteligentniejsze). No i jeszcze czasami nie potrafię pohamować śmiechu, zawsze gdy idę dajmy na to chodnikiem a na przeciw mnie z daleka idzie mój kolega nawet z którym na co dzień się widuję, to gdy idziemy, choćbym się nie wiadomo jak gryzł w wargę, gdy będę 2-3m od niego parsknę śmiechem. Nie wiem, czy śmieszy mnie to, że idziemy, wgapiamy się w ziemie i zaraz powiemy sobie cześć (bo to takie głupie), czy po prostu tak mam. Albo ostatnio kotu rzucałem mięso z puszki z powietrza, miał tam syf na podłodze i to zlizywał (dla mnie to było zabawne, ale to akurat głupawka z młodości), a później przy obiedzie babcia mówi: - A co ten kot taki syf tam miał, wszystko od mięsa?, to ja parsknąłem śmiechem i przez cały dzień co chwile mi się to przypominało i się śmiałem.. Dziwne zachowania mam. 2. Traktuję przedmioty jako żywe istoty z umysłem. Dobrze wiem, że one nie myślą, ale podświadomie gdy idę i się np. potknę, walne nogą w kant schodów to się cały wkurze i te schody skopie i pomyślę: Masz jeb**ana kur**o spróboj mnie jeszcze raz walnąć. To jest chyba bardzo chore ;P To samo z botami w grze. Też je traktuję pod wpływem złości jak żywych graczy. edit: 3. Jeszcze jedno - sam ze sobą gadam, ale w mózgu. Coś na styl aniołek i diabełek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 jeb**ana kur**o spróboj mnie jeszcze raz walnąć tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 To zalezy, jaka jest definicja normalnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 na wikipedii nie ma hasła psychol, wszędzie nikt tego dobrze nie wytłumaczył ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mój zmarły dziadek ze strony matki był jak to moja mama powiedziała "na swój sposób pieprznięty", widzę że moja mama też ma "kompleksy", i chyba to przeszło też na mnie :/ edit: na wikipedii nie ma hasła psychol, wszędzie nikt tego dobrze nie wytłumaczył ;( no to może dziwak ;s A wy nie miewacie podobnych zachowań? Jeżeli nie no to musi być ze mną coś nie tak. A to i tak nie wszystko, nie będę innych rzeczy tutaj gadać bo Nikas wejdzie i zrobi szał pał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mi zawsze szkoda botów z mojego teamu w grze jak dedają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 to troche poyebane, bo ja mam tak samo. gram w babinktona [nie wiem jak sie pisze] to parskam śmiechem non stop. jak gram w siatke, i zyebie jakąś piłkę, to się śmieję. w ogóle jestem poyebany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 jak gram w siatke, i zyebie jakąś piłkę ja raczej mówię wtedy symboliczne ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 1. Z tego co mi się zdanje, to nie chodzi o normalność, tylko o poczucie humoru, i tyle. 2. Związane jest to chyba coś a'la samotność. coś takiego. 3. To jest tzw. przemyślenia, jak najbardziej normalne. MOGĘ SIĘ MYLIĆ! :D Tzn. ogólnie ostatnio studiuję psychikę ludzką.(głównie kobiecą :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 1. Mam w niektórych sferach inne poczucie humoru niż inni, czasami znajduję osoby z którymi wspólnie mogę się z czegoś pośmiać (zazwyczaj są to osoby inteligentniejsze).Przestałem czytać. Następny temat z cyklu "jestem taki fajny, pochwalcie mnie". Do kosza z tym plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No i jeszcze czasami nie potrafię pohamować śmiechu, zawsze gdy idę dajmy na to chodnikiem a na przeciw mnie z daleka idzie mój kolega nawet z którym na co dzień się widuję, to gdy idziemy, choćbym się nie wiadomo jak gryzł w wargę, gdy będę 2-3m od niego parsknę śmiechem. Ja miałem podobnie, ale już potrafię się opanować. Kwestia treningu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość worek piasku Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dręczy mnie wiele rzeczy co do mojej psychiki, wymienię wam dwie z nich i powiedzcie czy to normalne, czy nie normalne czy co ;d : 1. Mam w niektórych sferach inne poczucie humoru niż inni, czasami znajduję osoby z którymi wspólnie mogę się z czegoś pośmiać (zazwyczaj są to osoby inteligentniejsze). No i jeszcze czasami nie potrafię pohamować śmiechu, zawsze gdy idę dajmy na to chodnikiem a na przeciw mnie z daleka idzie mój kolega nawet z którym na co dzień się widuję, to gdy idziemy, choćbym się nie wiadomo jak gryzł w wargę, gdy będę 2-3m od niego parsknę śmiechem. Nie wiem, czy śmieszy mnie to, że idziemy, wgapiamy się w ziemie i zaraz powiemy sobie cześć (bo to takie głupie), czy po prostu tak mam. Albo ostatnio kotu rzucałem mięso z puszki z powietrza, miał tam syf na podłodze i to zlizywał (dla mnie to było zabawne, ale to akurat głupawka z młodości), a później przy obiedzie babcia mówi: - A co ten kot taki syf tam miał, wszystko od mięsa?, to ja parsknąłem śmiechem i przez cały dzień co chwile mi się to przypominało i się śmiałem.. Dziwne zachowania mam. 2. Traktuję przedmioty jako żywe istoty z umysłem. Dobrze wiem, że one nie myślą, ale podświadomie gdy idę i się np. potknę, walne nogą w kant schodów to się cały wkurze i te schody skopie i pomyślę: Masz jeb**ana kur**o spróboj mnie jeszcze raz walnąć. To jest chyba bardzo chore ;P To samo z botami w grze. Też je traktuję pod wpływem złości jak żywych graczy. edit: 3. Jeszcze jedno - sam ze sobą gadam, ale w mózgu. Coś na styl aniołek i diabełek xD Wiek: 14 lat Kiedyś ci przejdzie. Pozdrowienia dla małżonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tak, jesteś psycholem. Internet jest niedozwolony dla psycholi, wyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 psychol - psychopata -.- Nie, nie jesteś psycholem, to jest tylko buntowniczy wiek dojrzewania. Sam mam takie dziwaczne myśli np. wyrzuty że mogłem zrobić coś lepiej i się z tego powodu karcę, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nie jesteś psycholem. To wszyscy inni ludzie na świecie są psycholami, ty jesteś jedyny normalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nie jestes normalny. To wszyscy ludzie sa psycholami, ty jeden jestes pediatra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Weźcie go nie "dołujcie" :D 1. Z tego co mi się zdanje, to nie chodzi o normalność, tylko o poczucie humoru, i tyle. 2. Związane jest to chyba coś a'la samotność. coś takiego. 3. To jest tzw. przemyślenia, jak najbardziej normalne. Już mu napisałem, że jest poprostu samotnym dzieciakiem z dziwnym poczuciem humoru, i tyle. Nie jest żadnym psycholem i etc. JESTEŚ NORMALNY. [kropka] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mysle ze ten temat jest bez sensu a op ma jakies glupie problemy i mysli o bzdetach idz se zwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja pewnie miałem w twoim wieku jeszcze większe schizy, więc spoczko. idz se zwal Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Eej, status psychola to ja tu tylko posiadam, nie zabierać mi! :P ale fakt, to sie zalicza do: a ) leczenia zamknietego b ) zwal na dojrzewanie zawsze mozesz isc do specjalisty btw. znajoma jak miewala okres to wyklinala na krasnoludki, wiec wiesz, ja stawiam ze to hormony, czyli dojrzewania wina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Wy to macie problemy... Ja wczoraj ostrzyłem wszystkie moje siekiery w piwnicy, te taką duża i tę malutką i tę szeroką jak toporek... mmm mmmmm... lubię jak są ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Wychodząc z domu zauważyłem, że jestem głodny więc wziąłem ze sobą piłę, wiertło, gumowe rękawice, płaszcz przeciwdeszczowy i widelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A ja się onanizuje przeglądając dział humor hard na sadisticu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Widzisz kolegę i zaczynasz się śmiać ? Może po prostu on Ci się podoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Mnie natomiast bawi, gdy pszczoly i inne bydlo wlatuja mi do uszu i nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 po to wymyslono patyczki do uszu aby uszy nie przyciagaly pszczol i innego bydla :P temat powoli przechodzi z etapu zartu do zazenowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ΨΧΞ , a podobno te patyczki nie są do uszu ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja słyszałem, że do nosa. Ja też mam wrażenie, że przedmioty mają duszę. Np. jak zrobię dziurę w skarpecie nie mam serca jej wyrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 lubię kłaść się na łóżku i wołać moją sąsiadkę obok, która jest ubrana w skórzany fartuch i maskę przeciwgazową, następnie delikatnie zaczyna mi wylizywać łuski na piętach i miziać tygodniowym puree po rzęsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 hhaa :D nigdy nie wywaliłbym rzeczy które nie są mi potrzebne. Chodze w przetartych skarpetkach bo mi ich szkoda. uwierzycie? Każdy człowiek jest taki sam. A ty nikas... wiemy że to tylko twoje marzenie :P free-cracki zobaczcie - a tak na serio to wejdźcie na kawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi