dyzmek Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 witam pragnę poinformować yż nie dłógo powstanie mini gra przygodowa Clico mini w każdym znaczeniu o grze -małe poziomy chodź każdy coraz trudniejszy. -wielka dawka przygody. -gra ma w sobie również zręczność i akciję także wielka kompilacja typów gier w jednym. -realne zdarzenia a nie jak np w tomb raiderze chodzące posągi czy też wisielec który do nas mówi. -walka z dzikimi zwierzętami w realny sposób to jest mały chłopak a nie lara croft. -i wiele wiele innych. fabułka: Witaj w Grze Clico !! ta mini gierka zabierze cię w miejsca pełne przygód i niebezpieczeństw. fabułka:malutki chłopczyk o imieniu clico ma dość tego że naśmiewają się z jego koloru włosów i ubranka,postanawia odciąć się od otaczającego go świata i uciec gdzieś szybko zdaję sobie sprawę że to był zły pomysł ale wie też że się zgubił i nikt po niego nie przyjdzie,jest głodny bez jedzenia wsród dzikich zwierząt zdany sam na siebie czy sobie poradzi zależy od ciebie. uwaga:za każdy ukończony poziom dostaje się lvl up wysokie lvl proszę zgłaszać na moją strone ze zdjęciem waszego lvl-u abym miał dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Levele ..... a coś można za nie kupić ? A jaki on ma kolor włosów i ubranka ? Gdzie uciekł ? I ostatnie pytanie , Czym się walczy ? Clico ... jak zobaczyłem te nazwę to pomyślałem że chodzi o klikanie :D . Małe poziomy , czemu nie duże :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jakieś screeny? Nie ściągam w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 małe levelki robionę w paincie a clico ma brązowe włosy,i różowe ubranko w grze będzie realnie i nastrojowo do danego lvlu z początku będzie łatwo ale potem coraz trudniej,a grafika taka fleshowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 witam pragnę poinformować yż nie dłógo powstanie mini gra przygodowa Clico mini w każdym znaczeniu Byle nie pod względem jakości... -małe poziomy chodź każdy coraz trudniejszy. Chodź dziecię, ja cię ortografii uczyć każę... -gra ma w sobie również zręczność i akciję To chyba to samo, nie? Chyba, że "akcija" to jakieś nowe zwierzę, o którym nic nie wiem... -realne zdarzenia a nie jak np w tomb raiderze chodzące posągi czy też wisielec który do nas mówi. -walka z dzikimi zwierzętami w realny sposób to jest mały chłopak a nie lara croft. Znaczy się, machamy rękami i krzyczymy przez łzy "Maaa-aa-mooo..." tuż przed tym, jak tygrys czy inszy niedźwiedź rozszarpuje nam gardło? Bo tylko tak wyobrażam sobie realną walkę chłopczyka z dzikimi bestiami. szybko zdaję sobie sprawę że to był zły pomysł Co to, kurna, wynurzenia osobiste dyzmka? jest głodny bez jedzenia Trudno raczej być głodnym z jedzeniem. wsród dzikich zwierząt zdany sam na siebie czy sobie poradzi zależy od ciebie. Jeśli ta gra faktycznie jest taka realna, to smarkacz umrze marnie po góra dobie, dwóch. uwaga:za każdy ukończony poziom dostaje się lvl up wysokie lvl proszę zgłaszać na moją strone ze zdjęciem waszego lvl-u abym miał dowód. Wyedutuję sobie screena w Photoshopie i wstawię sobie np. poziom milionowy, a co! A tak w ogóle to co dostanę za wysoki level? z początku będzie łatwo ale potem coraz trudniej A to ci innowacja... a grafika taka fleshowa Znaczy się - mięsna?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Korodzik ty masz najlepsze posty :D. W całości cię popieram . Nie zrozumiałem tego : "Znaczy się - mięsna?!" . Nawet nie ma screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nie zrozumiałem tego : "Znaczy się - mięsna?!" flesh-ang. mięso :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Myślałem że mięso to meat .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 jaka wa grafika flashowa? gm nie obsługuje wektorowej. grze będzie realnie realniepewnie, grafike robisz zajedwabistą :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 flesh to ciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Hehehe, mam nadzieje, że zajedyzmek popisze się tą gierką (tak jak w hitach typu seid do pobrania). Czekam na gierkę z niecierpliwością :D (jak i na recenzję korodzika ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Gra zapewne będzie taka jak ortografia dyzmeka. Czekam na tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ja bym powiedział, że flesh to masa mięsa w ciele :P Czy ty dyzmek wiesz, że zaprzeczasz sobie w każdym poście? Gra nie ma racji bytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wan za brak screenów. po co teraz mówisz, żebyśmy wrzucali screeny z wysokimi lvlami, skoro to zapowiedź? @up: śmiszny avek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ech, wikku... 1. GM OBSLUGUJE grafike wektorowa 2. dymkowi nie chodzi o to, ze grafika bedzie wektorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Chcee zobaczyć Twoj szablonik, oonik-onik-onik, chcee byś założyła skriny, riiny-riny-riny, Korodzik dziś pokazał rogi, roogi-rogi-rogi, a Ty to popraw - bo - zbanuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 haha... rymy pierwsza klasa :P Look at this: Psysiu pokaż swoją władzę, władzę, władzę, władzę pokaż jak tu działa gadżet, gadżet, gadżet, gadżet gadżet zwany klawiaturą, zwany klawiaturą wciskając enter byyyyyyyyyy zbaaaaaaaaaaaaanować gooooo! Wyskosz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Se zbindował bana pod enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 No to się wie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jakieś screeny? Nie ściągam w ciemno Co chcesz ściągną? gacie?? :sp_ike: sorka za ironię ale to jest zapowiedź i posty tego typu nie wnoszą nic do tematu małe levelki robionę w paincie a clico ma brązowe włosy,i różowe ubranko w grze będzie realnie i nastrojowo do danego lvlu z początku będzie łatwo ale potem coraz trudniej,a grafika taka fleshowa. skoro robisz tę grę od jakiegoś czasu to może warto, by się było pochwalić, chociażby jakimiś rysunkami postaci, a nie zakładasz tematy, a w ogóle nie dajesz nic po za opisem. Ja bym na miejscu adminów dał Ci bana i każdemu user' owi, który mimo warn' ów popełnia dalej te same przekroczenia dawać bana góra 3 szanse. Myślę że po trzech warnach każdy już się "gapnie" że tego nie wolno robić no chyba, że ort i interpunkcja, ale to też chyba nie jest problem walnąć tekst do Worda lub po prostu zainstalować Mozillę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 @up On już miał bana, więc założył nowe konto. Więc raczej nie wiele taki ban da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ale ja właśnie o tym mówię że skoro wiedzą że to on to czemu mu bana nie dadzą od razu tylko dają mu zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 @up Bo wszyscy (no prawie) mają polewkę z jego gier, jak i recenzji korodzika. A i nie mogą mu dać bana bo on nie powróci potem do skoków narciarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No i temat wysechł bo nikt go już nie ogląda .... zalecam moderatorom zamknięcie go ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No i temat wysechł bo nikt go już nie ogląda .... zalecam moderatorom zamknięcie go smile2.gif . łeb se zamknij :) Gra na 100% jest w toku, prawda dyzmek? On na pewno pracuje teraz w pocie czoła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ta, widać jak pisze swoje problemy na forum <<< strona: neutralna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Żadnych wiadomości , ten temat ożyje jak coś będzie nowego , oryginalnego , nadzwyczajnego . Jakieś ukryte poziomy w których można znaleść jakieś ciekawe rzeczy . Na takie coś ja czekam ! I co w tym śmiesznego że Clico ma brązowe włosy ? Czemu się z niego śmieją ? A ubranko różowe .... Clico naprawdę jest głupi , jakby nie mógł się przebrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ten temat ożyje jak coś będzie nowego , oryginalnego , nadzwyczajnego No to zamykamy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi