pop44 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nazwa - Assasin Creed 2D Twórcy - Patryk Nytko [pop44] Fabuła - Jest rok 1191. Czas wypraw krzyżowyck tzw. Krucjat. Jesteś Asasynem. Popełniłeś błąd zabijając sprzymierzeńca. Musisz to odpokutować zabijając 9 osób. Wymagania - Procesor - INTEL PENTIUM 1 Ghz Karta - 64 mb Pamięć - 50 mb Ram - 126 mb [ do optymmalnego działania] Screen - https://gmclan.org/uploader/4890/s1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Piękna grafa, nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Fabuła jakoś słabiutko rozwinięta. Po screenie widać, że nie można się dużo spodziewać. Wszystkie grafiki do siebie nie pasują :( Pozatym mam nadzieję, że z tego projektu coś będzie, choć wątpię w to... W każdym bądź razie, życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Przydałaby się na gmc taka gra zręcznościowa ale popracuj nad grafiką bo widzę że nie wyszła Ci za ładna. te obrazy wklejone nie komponują się ze ścianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Twórcy - Patryk Nytko [pop44] Ilu tych twórców. Straciłem rachubę przy sto dziewiętnastym. Jesteś Asasynem. Popełniłeś błąd zabijając sprzymierzeńca. Musisz to odpokutować zabijając 9 osób. Jakie przyjemne i proste jest życie Asasyna... Zrobi coś źle, to wystarczy zamordować kilka przypadkowych osób i już go kochają :P Karta - 64 mb Pamięć - 50 mb Ram - 126 mb [ do optymmalnego działania] Jakże pięknie się wstrzeliłeś! 126 MB RAMu, a nie 128! No cóż - ja mam 125,99 MB - u mnie nie pójdzie... A cóż to za "pamięć 50 mb?" Może pamięć ROM? Screen -https://gmclan.org/uploader/4890/s1.png Na powyższym zdjęciu widzimy okaz Asasyna w naturalnym środowisku tego gatunku. Asasyny lubią przebywać w pobliżu rozmamłanych, brązowych prostokątnych cosiów, na których widnieją obrazy pochodzące z przyszłości - w tym jeden pochodzący z XXI wieku, drugi zaś z roku 1881.. (wystarczyło wpisać w Google słowo "obrazy"...) Asasyna można rozpoznać po jego charakterystycznych czarnych bamboszach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Tragedia, to mało powiedziane! Sklepane grafiki, zero fabuły i jeszcze bezprawnie użyta nazwa! Zmieniaj tą nazwe natychmiast, nie niszcz tego tytułu jakim jest Assassin's Creed. ( a propos błąd w nazwie gry, chyba że zamierzone). @ Anty: Jak zwykle perfekcyjnie użyta ironia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wymagania - Procesor - INTEL PENTIUM 1 Ghz Karta - 64 mb Pamięć - 50 mb Ram - 126 mb [ do optymmalnego działania] a jak to obliczyłeś? poza tym widzę, że to jakieś g**no więc nawet nie ściągam pozdro & poćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Tragedia, to mało powiedziane! Sklepane grafiki, zero fabuły i jeszcze bezprawnie użyta nazwa! Zmieniaj tą nazwe natychmiast, nie niszcz tego tytułu jakim jest Assasin's Creed. ( a propos błąd w nazwie gry, chyba że zamierzone). @ Anty: Jak zwykle perfekcyjnie użyta ironia ;). pisze się assassin's @nikas: no ja właśnie ściągnąłem i gruby gameplay, grafike poprawić tylko i niezła gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 no spoko, ale downloadu to tu nie ma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 sugerowałem się tym że to jakieś g**no więc nawet nie ściągam i ściągnąłem nie patrząc, czy się da, sry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 to chyba miała być fabuła z 'jedynki'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 To jest zapowiedź. I mówiłem, że dam za tydzień demo. O Boshe... Screen 2 https://gmclan.org/uploader/4890/s2.png Screen 3 https://gmclan.org/uploader/4890/s2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 o ja pitole...jak to wygląda... ;D Zdeka...ekhem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 O Boshe... : ( screeny sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wyjąłeś mi to z...du*y... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czemu jeden screen dałeś pod dwoma nazwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 no...teraz już wiesz co znaczy "2 w 1" na niektórych produktach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Słaba ta zapowiedź,grafika...nawet nic nie powiem,fabuła...geniusz tkwi w prostociexD joke;d Asasyna można rozpoznać po jego charakterystycznych czarnych bamboszach. Rozwaliło mnie toxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 w prostocie...nie w prostacie pop44 :P Pamiętaj synek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Popełniłeś błąd zabijając sprzymierzeńca. Musisz to odpokutować zabijając 9 osób. :) Gdyby nie niepasujące do epoki obrazy, bez wahania wstawiłbym 5. Tak tylko solidna czwórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 w tym assasin's creed.. nie ma Altaira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 To jest zapowiedź. I mówiłem, że dam za tydzień demo. O Boshe... Screen 2 https://gmclan.org/uploader/4890/s2.png Screen 3 https://gmclan.org/uploader/4890/s2.png Na obrazku widać dwóch Murzynów, uprawiających miłość za gigantycznym chipsem wbitym w ziemię. Altair patrzy na to z podziemnej rzeki porośniętej trawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 i trzyma ręce w kieszeni... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Na obrazku widać dwóch Murzynów, uprawiających miłość za gigantycznym chipsem wbitym w ziemię. Altair patrzy na to z podziemnej rzeki porośniętej trawą. Rotfl, spadłem z krzesła :lol: Gierka jak narazie dno. Grafika odrzuca, a po screnach nie zapowiada się ciekawy gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jezus Maria, ja tego nie rozumiem. Normalna osoba z poczuciem estetyki wstydziłaby się takie coś pokazać =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nienormalna również... polecam przeskalowac postacie do wysokosci max 64 pixeli. a kostki z ktorych budujesz plansze od wysokosci 32 do 16 pix... to tylko wyjdzie grze na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Zgadzam się z copoconaco przeskalowanie grafy może pomóc grafa będzie bardziej wyrazista i na pewno ładniejsza, bo małe jest piękne :sp_ike:. no...teraz już wiesz co znaczy "2 w 1" na niektórych produktach ;D chyba 1 w 2, czasami można tak w sklepach trafić że paczka duża a czipsów nawet do połowy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek220896 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ciekawi mnie czy będą akrobacje jak w Assasin's Creed? Czyli wall-jump, double-jump, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ciekawi mnie czy będą akrobacje jak w Assasin's Creed? Czyli wall-jump, double-jump, itd. Marzenia i nadzieje są piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Moim zdaniem grafika jest dosyć kiepska. Fabuła jest taka sobie. Cała gra jest w większości do poprawy. Ten jeden screen co sobie chodzi w wodzie(jeśli to na pewno jest woda) to byś zrobił ,że pływa bo to tak jakoś dziwnie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi