Wojo Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam mam pytanie. Czy Game maker 6 działa pod viste ?? Jeśli tak poproszę link do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 i pod 7 też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Maja 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Od tego są nowsze wersje, żeby poprawiać błędy i zwiększać kompatybilność. Jak GM6 wyszedł, to nie było jeszcze Visty w planach (był Longhorn). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dopiero siódemka działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Jak się pogrzebie to i zadziała :) Kumpel odpalał programy które powstały przed Vistą i normalnie u nikogo nie działały ale nie wszystkie sie udaje. Coś z plikami robił ale nie wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pewnie ustawiał zgodność z systemem Windows XP, to jest metoda która rzadko działa ale można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Może XP Mode? Fervi Albo Unity z VMware daje podobny efekt co XP Mode (ale musisz mieć legalnego XP'ka [Nie wiem czy wiesz, ale nie piracimy,bo na pirackim systemie GM nie chodzi]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 najprościej to maszynę wirtualną zrobić i konwertować najwyżej później na vistę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Gm6 na vistę,normalnie moje marzenie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi