Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ósemki to takie fajne liczby :S Moje przemyślenie poranne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Moje dzisiejsze to Boga nie ma i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Moje dzisiejsze to Boga nie ma i nie będzie. Ósemki to takie fajne liczby :S Moje przemyślenie poranne! Jajca se robicie?! a skoro tamten post jest na poprzedniej stronie i nikt go nie przeczyta to powiem napisze to jeszcze raz: ANKIETA! Jak chcecie by ten temat się nazywał? Klub odkrywców jednak lekko głupio brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Może "Kącik Przemyśleń" albo "Kącik Przemyśleń Użytkowników". Co do mojej myśli to nie robiłem sobie jaj. Serio tak uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Kim będziesz w następnym wcieleniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jestem świadomością mózgu, jak się rozpadnie to i ja. Normalny człowiek zaleje sie przy czyms takim pytaniem "dlaczego akurat ja wiec istnieje". Dla mnie wystarczy odpowiedz: Coś musi kontrolowac pewne sfery mozgu, a zamartwianie sie o to to jak "dlaczego akurat ja jestem slepy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bo może nie ma ja? Każdy organizm jakoś myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dokładnie. Każdy myśli. Tylko teraz sprawa czy o prostu taki fuks, że akurat ludźmi jesteśmy, czy po prostu niska inteligencja pozostałych organizmów wogóle nie pozwala na dość jasną świadomość. Mnie łatwiej uwierzyć w to pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Skąd wiesz jaką świadomość ma np. pies :P . Tego raczej narazie się nie dowiemy. Poza tym, można przyjąć taki kąt myślenia, że nie żadne "ja" zamieszkało w człowieku, tylko się w nim wykreowało w mózgu... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Powiedziałes to z żartem, ale to miałem na myśli. Co do tego z psem to uważam że pies ma świadomość chociażby po tym, że... no naucz zerówkowicza sinusów. Pies ma za słaby umysł i brak "podstawowej" wiedzy żeby jakoś mocniej się rozwinąć. Cóż...człowiek mu w tym nie pomaga. Skoro my potrzebowaliśmy paru milionów lat żeby dojśc do tego stanu, to np. Słonie może by były w etapie starożytności po paru miliardach, o ile by nie wyginęły ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 . Skoro my potrzebowaliśmy paru milionów lat żeby dojśc do tego stanu, to np. Słonie może by były w etapie starożytności po paru miliardach, o ile by nie wyginęły ; ) Znaczy jesteś za teorią ewolucji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Tak. Przeciez nie powiesz mi ze tak po prostu ot sobie ludzie i zwierzeta byly. Był taki jakby apgrejd od pierwotniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No ja akurat w to nie wierzę wiesz.. Nie ma dowodów na ewolucję. Dlaczego nie znaleziono żadnych typów pośrednich? Zero! Przecież zachowałoby się coś, chocby jakieś szkieletorki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 i zachowały, ardi na przykład. Był taki jakby apgrejd od pierwotniaków. coś jak pokemony XD (to żart(żeby nie było)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ardi..Odkrywcy wcale nie napisali że to jest nasz przodek. Poczytajcie to- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 to, czyli... ja tutaj nic nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ardi..Odkrywcy wcale nie napisali że to jest nasz przodek nie napisali? Ja prenumeruje national geographic i tam napisali a poza tym są jeszcze dwa dowody: 1. 95%(lub więcej) genów mamy takich samych co małpy 2.podobnie jest z delfinami, nawet do 2 miesiąca płody ludzkie i delfina są identyczne i jak powiedział Dr.House: a gdyby zmienić jej geny o 1% to byłaby delfinem chyba gdzieś w 2 drugim sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W drugim? O_o. Kurde widziałem wszytskie odcinki serii 1-4 i nie kojarzę niczego takiego. beTW- Autor chcial porzadnych przemyslen to ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 @świadomość: Właśnie się dowiedziałem, że nauczyciele mnie okłamywali :/ BTW: Polecam chłopaki jeszcze pochodzić do szkoły bo z biologią to chyba słabo stoicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 1. NK zamienia się w fotkę.pl czyli wiadomo w co (gówno) 2. Najbardziej za kółkiem wkurzają się ci kierowcy, którzy są najgorszymi kierowcami i gówno wiedzą o samochodach, 3. Starszy nie znaczy mądrzejszy, 4. 2012 to nie koniec świata tylko przemiana, 5. Małżeństwa wykańczają psychicznie co odbija się nie tylko na nich, 6. Na kuli ziemskiej było już wiele cykli cywilizacyjnych, 7. W Polsce jest: lizusostwo, chamstwo, zaściankowość, chciwość, i moc w gębie, 8. Polska to kraj politologów, 'zarządzaczy' i humanistów - daleko tak nie pociągniemy, 9. Audi s-ki, rs-ki, vipery, skyline'y r32, r33, r34, supry, silvy s14 i 15, 10. Dyrektor generalny potwierdził przelew, przelew już czeka! wyślij tylko sms'a o treści los na numer 1234! 11. Kozacy w necie, cioty w świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 nk to przeżytek i oszukaństwo, zmienili regulamin tak że teraz twoja gęba może się znaleźć na każdym billboardie w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ale się nagle z tym obudziłeś, już od jakiegoś czasu tak się stało... A co, nie chciałbyś być sławny ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Heh, wystarczy kapka hamstwa i dadzą kogoś z zakazaną twarzą z napisem obok "tak wygladasz bez kremu Dove". I teraz uwazaj, bo to moze byc Twoja twarz : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Heh, wystarczy kapka hamstwa i dadzą kogoś z zakazaną twarzą z napisem obok "tak wygladasz bez kremu Dove". I teraz uwazaj, bo to moze byc Twoja twarz : ). nie wierze w twoją sygne: -------------------- I tak właśnie myślę, chociaż nic nie biorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 %,Acid and other stuff free, kolego. Za młody na to jestem. A ta sygnatura jest fajna bo jest uniwersalna. Potrafi sie dopasowac do ponad polowy moich postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 A co on mógł brać? Pewnie najbardziej crazy w jego życiu były laysy o smaku pikantnej papryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Czuję się prześwietlony. Powiem tylko tyle- zapomniałeś dodać że popijam coca-colą podwaloną z kiosku na rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 niech taka pozostanie zaraz będzie klub offtopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zamknijcie oczy! Co widzicie? Jaki kolor? Zawsze chciałem zobaczyć kolor (tylko od pół roku, ale zawsze :D), który nie istnieje. W sensie, że nie potwierdzono istnienia tego koloru i nie ma żadnej nazwy. Teraz zobaczyłem taki! Takie są moje przemyślenia od niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi