Nikas Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 nocze! jak wiecie, mamy wielką powódź w polsce! zalało kogoś z was? i co o tym sądzicie? bo ja mam to głęboko w d**ie! PS. SŁONKO ŚWIECI MOCNO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja też mam to w d**ie bo nikt z rodziny nie ucierpiał, nawet wujek z Krakowa, a u mnie jest luz. NIE ŁĄCZĘ SIĘ W BÓLU Z PRZYCHLASTAMI CO ICH ZALEWA. : D BYŁO SIĘ WYNIEŚĆ W GÓRY. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 w nocy port praski. moich kuzynków prawie zalało. akurat byliśmy na wczasach :D przyjechał wujek z australi i ameryki :) PS: a ziemniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 lol a w górach to im ziemia spada na domy i niszczy dorobek całego życia ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 lol a w górach to im ziemia spada na domy i niszczy dorobek całego życia ;ppp W życiu liczy się tylko miłość, a nie je**ne domy i samochody, więc spoczko. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 W życiu liczy się tylko miłość, a nie je**ne domy i samochody, więc spoczko. ; D ta jasne ruchaj sie z żoną na dworcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 W ten weekend pewnie wiele osób było "zalanych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Czemu nie, niektórzy chyba to lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 to życzę powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 w tej chwili przypomniał mi się pewien cytat "O NIE CAŁA ŁAZIENKA ZALANA NIE ZDĄŻĘ ZAPROWADZIĆ MAĆKA DO SZKOŁY" trzeba mieć pecha żeby zostać tak "zalanym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Maksymalnie w piwnicy miałem 25cm wody, ale to gruntówka, więc nie ma źle. Ogólnie, to mam kilku znajomych zalanych mocno. Szkoda... Dziadkom jednej z moich znajomych rozwaliła lawina błotna domek. Na szczęści ich ewakuowano, a domek przeżył, mając kilka uszkodzeń. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemniak_zagłady Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 dzień zagłady sie zbliża moi bracia w wielkiej tajemnicy budowali tamę (wyobraźcie sobię tamę zbudowaną całą z ziemniaków) którą przerwaliśmy podczas krytycznego momentu aby spowodować powódź że o takich drobnostkach jak wsadzenie ziemniaka w wał przeciwpowodziowy nie wspomne teraz wszystko już stało sie jasne - to wina krwawych ziemniaków tak, całą ludzkość czeka zagłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Powiem Wam, że fajnie się meszka na wyżynie. : ) Do tego dzisiaj nieźle grzało, 22 stopnie w Lublinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Mi się nie przelewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Szczecin pozdrawia południe :) Gdybym mieszkał na południu, w bloku na wysokim piętrze bym się cieszył że do szkoły lecieć nie muszę. @up Misie w sklepie na pewno zalało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A u mnie na podkarpackim landzie nie mam problemów powodziowym bo mieszkam na wyżynie, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nocze! jak wiecie, mamy wielką powódź w polsce! zalało kogoś z was? i co o tym sądzicie? bo ja mam to głęboko w d**ie! PS. SŁONKO ŚWIECI MOCNO! hail nikas =) coraz bardziej Cię lubię! :D u mnie na śląskim ani krzty wody, słonko świeci, wiaterek wieje ;) W ten weekend pewnie wiele osób było "zalanych". ja byłem w niedziele ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 warmia wolna od potopów, tornada, suszy, i innych klęsk żywiołowych - ino pogoda warmiaków się boi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ale jeżeli ktoś buduje chałupę na terenie który jest zalewany, corocznie lub raz na kilka lat to chyba ma coś nie tak z głową, no chyba że liczy na kasę z ubezpieczenia lub z państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 oby sie nie przeliczyl - nie da sie wyssac krwi z psa na ktorym zeruja juz setki innych kleszczy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 fajnie już ludzie zarabiają na tej powodzi: 1.TVN24 już robi film 2.Worki i piach podrożały 3.Już na podtopionych terenach zbierają się różnej maści firmy remontowe 4.powstały 2 fundacje "pomagające" powodzianom (polsat i coś tam jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A ja nie jadę na wycieczkę szkolną ;< przez powódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 http://fakty.interia.pl/polska/news/tusk-d...-rodzin,1483578 Poszkodowane rodziny mogą otrzymać do 6 tys. zł zasiłku, który nie będzie rozliczany. pracować całe życie na swój dobytek, stracić go w jeden dzień, dostać 6 baniek ŚMIECHŁĘ HARDO Z LAMUSÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nikas a jak ktoś mieszkał w lepiance lub jakieś budzie, nie którzy za 300 złoty prowadzą hulaszczy tryb życia, więc co dopiero za 6000!!! I za głupotę się płaci, ale właściwie to zarabiają na powodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 u mnie na wałach są stale przecieki, bobry i lisy rozwalają wał, nurkowie schodzą pod wodę i razem z ludźmi łatają. Ogólnie u mnie fala juz przeszła i wały wytrzymały, ale to jeszcze nie koniec. Ze zdjęć satelitarnych widać że to nie powódź, tylko potop w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a u mojego kolegi sąsiada tornado dach wyrwało, pokazał mi filmik nagrany komórką, całkiem fajnie to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a Tobie jakby dach wyrwało też by fajnie wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mieszkam w bloku więc musiałoby i sąsiada wywiać z nade mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 no to już w ogóle by śmiesznie wyglądało wololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ja mieszkam w takim miejscu, że żeby mi chodziasz pod płot woda podeszła, to w mieście obok ludzie z ostatniego piętra w blokach by musieli uciekać, szkoła też by była zalana... ogólnie by się bałtyk powiększył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi