Rabbcio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zakończenie: 12 Czerwca godz. 00:00 :/. A jak narazie nikt nie skończył. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 i ja raczej odpadne, inny projekt który "niechcący" zacząłem pochłoną całą wenę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 i ja raczej odpadne, inny projekt który "niechcący" zacząłem pochłoną całą wenę :P ja dokończę swój projekt. będzie dużo słabszy, niż miał być, ale będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 I ja odpadam. U mnie podobnie jak u Yxe :death: Tyle że zająłem się światło-cieniami a nie grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 i nagle wszyscy wycofują się na dzień przed końcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tak jak zawsze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacus Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja oddam to co się uda zrobić. EDIT: Ale z was mięczaki... :P Liczyłem na porządną rywalizację. To mnie zmotywowało do "skończenia". Zawsze można coś dodać i ulepszyć ale jako że dedlajn blisko to właśnie wysłałem linki do Rabbcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 może po prostu przedłużmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Hm. mogę przedłużyć, jeżeli zoobowiązujecie się skończyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak nie to nie, nic nie stracę. Ja się do niczego nie będę tobie zobowiązywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mnie tez zajmie to dluzej, niz myslalem :/ Proponuje przedluzyc konkurs do zakonczenia roku szkolnego. Albo przynajmniej o 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nowy termin. 23 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 fenk ju. może teraz uda mi się sklecić coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacus Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W takim razie też postaram się dodać parę rzeczy do mojej gry. Życzę wszystkim powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja mam wszystko gotowe, tylko brakuje potworow i rund :) Wyrobie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 5 dni do końca ;) Czekamy... czeeekamyyy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacus Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wysłałem grę do Rabbcia. Czy ktoś oprócz mnie skończył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 wiem, że troche późno Wam to uświadomię, ale mam takie małe wtrącenie: 4. Kod: 6/6 pkt. *Głównie chodzi to o: - Wydajność. (Wydajne rozwiązania itd.) - Czytelność. (Komentarze, wcięcia itd.) 3/6 - Wydajność kodu. 3/6 - Czytelność kodu. wydajność - OK, ale ocenianie czytelności kodu? - ocenie powinna podlegać WYŁĄCZNIE gra, a nie estetyka w czymś, co normalnie podczas gry w ogóle nie jest widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 wiem, że troche późno Wam to uświadomię, ale mam takie małe wtrącenie: wydajność - OK, ale ocenianie czytelności kodu? - ocenie powinna podlegać WYŁĄCZNIE gra, a nie estetyka w czymś, co normalnie podczas gry w ogóle nie jest widoczne. Widocznie w tym konkursie kod rowniez jest oceniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Widocznie w tym konkursie kod rowniez jest oceniany ok. kod jest oceniany, ale nie powinno być punktów za to, czy robisz wcięcia w kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ok. kod jest oceniany, ale nie powinno być punktów za to, czy robisz wcięcia w kodzie. Skoro jest oceniany to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ut zsam aknil od aniarbor yrg an sruknok:xxxxxxxxxxx, ez udęlgzw awtsńezceipzeb łatsoz no ynawodokaz einbodop kaj at ćśomodaiw. sp. kaj zsezreibop jad ćanz, mybeż łgóm okbysz ćicuzryw!!! Tak, więc.. WTF?:D ps PW od en. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tak, więc.. WTF? :D ps PW od en. Czytaj od tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Konkurs kończy się o 24.. a.. grę oddała 1 osoba.. [+en, którego.. nie mogę rozszyfrować;] ] Więc.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Więc on wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ej my też chcemy pograc w gre dacusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Konkurs kończy się o 24.. a.. grę oddała 1 osoba.. [+en, którego.. nie mogę rozszyfrować;] ] Więc.. ? o kur...ka, to dzisiaj? szit. cóż, będę musiał wydać swoje "dzieło" nie na konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Skoro jest oceniany to czemu nie? Bo to twoja sprawa, jak wygląda sformatowany przez ciebie tekst... To, czy robisz wcięcia itd. to już sprawa TWOJEJ wygody. Nie wpływa to na grywalność, wydajność gry, grafę, czy dźwięk. Rozumiem, że komentarze sa potrzebne do zrozumienia toku myślenia twórcy i całego kodu, ale ocena np. wcięć w tekście, ilości spacji, czy średników na końcach linijek, to mała przesada w ocenie. To przecież tak na prawdę ocena twojego stylu pisania, a ocenie powinna podlegać wyłącznie gra i wykorzystanie poszczególnych funkcji... W dodatku dostajesz za to aż jedną ósmą punktów. !BS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja bym w ogole tego nie ocenial ale takie sa zasady. Dla mnie zreszta wazniejsze sa wciecia od komentarzy, kazdy pisze jak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi