Micanser Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Hejka, zrobiłem demo mojej nowej gry, wiem że jest bardzo krutkie, nie ma tam menu ani pomocy. W grze chodzimy krasnoludem i walczymy. (narazie są tylko 3 rodzaje preciwników) Czerwony pasek to życie. Zielony to mana a żółty to siła. (aby wykonać atak siła musi być na full) jeśli zauważycie jakieś poważne błędy to piszcie (wiem że na początku pierwszy przeciwnik idzie w miejscu i że czasami nasza postać ma niepasującego do wykonywanej czynnosci sprita). Sterowanie: poruszanie - STRZAŁKI atak - Z magia - X skok - C drugi rodzaj ataku - skok + atak wyjście - ESC oto link http://rapidshare.de/files/21545703/Demo.rar.html Nie mam pomusły na nazwe dla gry, więc jeśli ktoś wymyśli coś fajnego to prosze o propozycje. Tylko nie pisać mi czegoś w stylu " NO NAME "! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Fajne :] Fajny pomysł z tym ze zaslania sciana "ucieczke" z pola bitwy :) Tylko wg. mnie te pioruny biora za duzo many, a ten duzy potwor ciut za duzo hp. Bledow nie znalazlem :P Przypomina mi czasy kiedy calymi dniami gralem w pegasusa :( Ta grafika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 No tytułmoże być super wariror albo mini warior pisze mini bo gościu strasznie mały jest w porównaniu do reszty tych gości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jeszcze menu,i kilka innych przeciwników i gra bedzie super! P.S Teraz też niezła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Pełna wersja powinna wyjść w niedługo, miło że wam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Pełna wersja powinna wyjść w niedługo, miło że wam się podoba. Nie śpiesz się, nie rób nic na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hmm, a mógłbyś zarzucić screena? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Napisałem że pełna wersja powinno wyjść niedługo poniewarz to co dla mnie było najtrudniejsze do zrobienia, już zrobiłem, teraz powinno pójsć mi już gładko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Fajne to ;) Rzeczywiście ten bohater to straszny kurdupel ;p I zauważyłem jeden błąd: podczas chodzenia zacina się sprit postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Wiem ze tak jest poniewarz mam ustawione ze gdy np. naciśniesz LEWO sprite zmienia sie na idącego w lewo, gdy puścisz LEWO sprite zmienia sie na stojącego patrzącego w LEWO. Gdy bedziesz przytrzymywał np. LEWO i puściesz PRAWO sprite się zmieni na patrzącego w prawo, mimo ze nadal będzie szedł w LEWO, sami już chyba rozumiecie. To dla mnie najprostszy sposób poruszania do zrobienia. Mam pytanie, jesli zauważyliście, gdy postać zostanie uderzona nad jej głową pokazuje się chmurka z jękiem, czy waszym zdaniem przeciwnikom też powinny pokazywać się chmurki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi