iczigo Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Proszę kogoś aby zrobił mi grafikę ludzi taką jak tu ten koleś w kułeczku to o podobnego mi chodzi, jagbyście mogli zrobić 4 różnych ludzików z przodu, z tyłu ,z prawa i z lewa. Prosił bym też o grafikę drzewka i płotu w tej samej perspektywie co ludzik. Rozmiary takie jak na obrzku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wystarczy poszukac w internecie :D po co odrazu rysowac coś od nowa jeśli są portale gdzie ludzie udostępniają darmowe grafiki do gierek :) 1 Ludzik 2. Drzewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki nigdzie nie umiałem znaleźdź takiej grafiki pomogłeś mi (szukanie nigdy mi nie szło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 http://www.google.pl/images?hl=pl&q=ch...sa=N&tab=wi Proszem bardzom :P Takie postacie do RPG Makera nazywają się charsety :) Oczywiście możesz użyć również do Game Makera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Zyper, większość z tego co tam znajdzie, to ripy, które nie są darmowymi zasobami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Super, dzięki teraz mogę zacząć dokańczać gre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Chodzi o tę stronę? http://tsukuru.pl/index.php?link=zasoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Też fajne, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Tylko pamiętaj, w pełni darmowe są te, gdzie pisze ORIGI. Reszta to RIP (grafiki wzięte z różnych znanych gier), edity (lekko zmienione grafiki z gier lub rtp). Najlepsze są te od DE :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wystarczy poszukac w internecie :D po co odrazu rysowac coś od nowa jeśli są portale gdzie ludzie udostępniają darmowe grafiki do gierek :) Ja bym w życiu w swojej grze nie użył grafy z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 a o grafe mnie prosiłeś ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Z NETA, nie od kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ale i tak bym musiał wysłać do neta i dać ci link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Polecam ten styl wysyłania do neta. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi ( a wiesz ) to zamilknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 przepraszam w złym temacie napisałem. Prosze o skasowanie tego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Polecam ten styl wysyłania do neta. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi ( a wiesz ) to zamilknij Dlaczego nie mógłbys? skoro ktos robi grafike i daje do netu , dopisuje ze jest free i można korzystać? To to samo co byś wziął od Wikku przecież. I nie każ milknąć bo to forum przecież <_< PS Ale wiem o co Ci chodzi- wtedy czujesz że cała gra jest Twoja, rozumiem i popieram. Pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Może się też zdarzyć że ktoś tą grafikę też wykorzysta i będzie ona w paru grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 szczrze ja tez w swojch grach robie grafe 99% swoją bo wiadaomoże zawsze cóś się znajdzie co podpatrze z neta albo przetobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam! Odbiegam trochę od tematu... Potrzebuję pomocy!!!! Muszę zrobić herb drużyny piłkarskiej, pewnie dla was to zajęcje na jakieś 5 minut pomoże ktoś??? Nazwa drużyny LZS Księginice rok założenia 2009r. Barwy biało czerwone.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 wiem że nie to forum ale jak potrafisz zrobić jakiegos ludzika to co herbu nie możesz zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Chodzi mu o to żebyś założył nowy temat a nie pisał w czyimś temacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To między innymi. A między tymi, to koleś rejestruje się na serwisie o Game Makerze a jego pierwszy post brzmi: narysujcie mi herb. => nie to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No wiesz,to wiadome,jednak to nie znaczy że nikt mu nie pomoże,może komuś się akurat nudzi;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastan Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No wiesz,to wiadome,jednak to nie znaczy że nikt mu nie pomoże,może komuś się akurat nudzi;p [/quot No właśnie o to mi chodz może akurat komuś się nudzi:) i jest w stanie mi pomóc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi