Adamg1996 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tytuł: GG Emotikon Invasion Gatunek: platformówka Opis: Chodzimy czarodziejem (emotikonem) po GG World. Narazie więcej nie mogę wymyśleć. Autorzy: Programowanie: Adamg1996 Fabuła: Adamg1996 Grafika: Adamg1996 , GG Muzyka: narazie brak Screeny: http://img180.imageshack.us/i/demow.png/ E]: Link do okrojonego demka (tego ze screena + trzeba znaleść gwiazdke żeby przejść do następnego level'a + kwadraty '?' znikają gdy ich się dotknie ) : https://gmclan.org/up6237_4_game.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chętnie zagram jak już będzie skończona xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Hmm grafika trochę odpycha bo z GG, zobaczymy jak dasz demko na razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 kolejny koneser który podważa grafikę na której miała się opierać gra tak jak w moim "pivot parachute" kazali wywalić samego pivota (czyli u ciebie zostanie samo invasion a coś takiego już było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Niech przynajmniej to estetycznie wygląda - teraz układ po prostu razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tzn. ? Co dokładnie mam zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zmienić tło na pasujące, wymienić/wyeliminować te kwadraciki (czymkolwiek one są), wyrównać wielkości oraz dopasować wszystko ładnie do siatki. Oraz wykazać się większą pomysłowością, jeżeli chodzi o wykorzystywanie obrazków z GG - masz pełen zasób emotikonek, a wykorzystałeś tylko kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Te kwadraciki to krew... :D W ruchu to lepiej wygląda... Tak mi się wydaje... Postaram się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Straszny crap. Brzydkie tło, wszystko nie trzyma się kupy. Po co ludki strzelają do gracza? Jedyne co było fajne to efekt krwi (mimo iż graficzka okropna). Jak za coś się bierzesz to wymyśl coś więcej niż pierwszy lepszy badziew. Niestety, gierka to straszny shit, za co dostaje ocenę 1. Btw po co sobie 5 wstawiłeś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To nie ja... :D Pamiętaj że to dopiero demo... Narazie zastanawiam się jeszcze na systemem hp gracza , przeciwników itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ta jasne ^_^ Btw, wątpie by wyszło coś z tego fajnego, bo po samym koncepcie wychodzi crap. No chyba że dodasz swoje graficzki i wszystko ładnie oprawisz kodem (z ai przeciwników) i wartką akcją. Może z drobną nutą rpg. Bo jak narazie twoje koncepty jak i grę przebija dyzmek ze swoim badziewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 1.ustaw maski dla tych wykrzykników 2.muzyka 3.te odgłosy wystrzałów są chaotyczne, wcześniej oglądałem film i jak mi z głośników pizdnął wystrzał to spadłem ze stołka, plisss 3.tło widać że z gg, to zostaw. chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Może z drobną nutą rpg. czy dziś można stworzyć grę, która spodoba się osobom wchodzącym na gmclan i jednocześnie nie ma nuty rpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie, ale do tej gry gg by nawet pasowało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie, ale do tej gry gg by nawet pasowało ;) ja uważam, że tutaj właśnie byłoby to wybitnie niepasujące, a gdyby realizacja tego bajeru była na poziomie gry, chciałoby się siąść i płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Po pierwsze nie skaluj tych emotikonów, tylko używaj w oryginalnych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jak już emotikony muszą być to jakoś je zgraj wzrokowo czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihi Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pomysł dobry, może być z tego fajna gra. Dodaj więcej emotikon! Wpadłem do tej piramidy z wykrzykników(specjalnie, żeby zobaczyć czy coś tam jest :P) przy końcu mapy i nie mogłem wyskoczyć. Przesadziłeś z tymi odgłosami strzałów. Nie mogę zebrać gwiazdki(?) Ani tej na początku ani tej na końcu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A mnie się nie podoba :/ Takie to trochę... bez sensu... Coś takiego można spokojnie w 2 godzinki zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja bym powiedział, że w 15 minut. Bezsens, jak zyper powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi