Czarny Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 XP świruje! Nie wyświetla ikon z pulpitu, usunęło wszystkie hasła z mozilli, domyślna przeglądarka się zmieniła, inne programy w starcie na pierwszym miejscu (chodzi o najczęściej uruchamiane)! No i o dziwo znikąd pojawił się Windows Movie Maker którego nie miałem (lol). Wyświetla tylko ikony z All Users a jak wchodzę w Documents and settings, profil i pulpit to ikony tam są a się nie wyświetlają. Więcej programów przy starcie się uruchamia, no i wygląda wszystko jak świeżo po instalacji systemu! Co mam zrobić? EDIT: Znalazłem jeszcze coś! Usunęło wszystko z Moje Dokumenty i pozostawiło tylko Moje obrazy (puste), Moje wideo(puste, wcześniej go nie było), Moja muzyka(puste), a był sobie tak folder np. Pobieranie. A tu go nie ma! XP to SHIT!(w przypływie wściekłości :P) EDIT2: Moje obrazy, muzyka i wideo są psute nie licząc jakiś przykładowych plików! Jakiś filmik nawet jest o dzieciaku trwający 12 sekund! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 I co? przeinstalować i żyć dalej. zapewne wirus, ale sobie dałeś nabroić w kompie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a ja bym raczej stawiał na zmianę użytkownika :) , zobacz w documents and settings czy masz tam folder nazwany tak jak miałeś użytkownika... Jeśli nie chcesz mieć takich problemów to zalecam przesiadkę na Linuksa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ewentualnie skoro windows movie maker się pojawił to może windows ci się aktualizował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ? Możliwe, chociaż tak bez wiedzy użytkownika?? Dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A windows movie maker to nie podstawowy program z windowsa ? .__. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jak widać nie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ALE JAJA Weź sobie zrób formata, co tu innego do roboty - prostota w samej sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z tego co wiem to Windows Movie Maker jest w wersji professional, a w home edition nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 @Up W home też był - bynajmniej u mojego brata był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ewentualnie skoro windows movie maker się pojawił to może windows ci się aktualizował? Windows podczas aktualizacji nie czyści folderów użytkownika, więc to odpada. Jak dla mnie, wygląda to na wirusa. Tak to jest jak się nie ma antywirusa, lub korzysta z jakiegoś badziewia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 @Up W home też był - bynajmniej u mojego brata był. A no fakt, sorki, dopiero teraz zauważyłem :). EDIT Np. korzystanie z avasta :P, bo ten program jest... Powiedzmy że głupi jak na mp3 kumpla mi wirusa wykryło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Weźmy na to chociażby takiego Noda32. Nigdy mnie nie zawiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Np. korzystanie z avasta :P , bo ten program jest... Powiedzmy że głupi jak na mp3 kumpla mi wirusa wykryło.... Tzn. wiesz, w zasadzie może być wirus w mp3 no ale nie wiadomo ;) Sory za OT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ale cieszę się z Movie Makera. A formatu nie chcę! Jest coś lepszego? Jak nie to zostawiam zrąbany system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Odpal LiveCD - skopiuj dane i format - czy to takie trudne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jeśli wirus w kompie i skopiuje dane to będzie jeszcze lepiej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No chyba, że jak zainstaluje Linuxa to wirusów nie będzie, ale to już inna bajka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No fakt :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Powiedzmy że głupi jak na mp3 kumpla mi wirusa wykryło.... (przypuszczam, że chodzi o odtwarzacz mp3) I co w tym dziwnego ? Ja miałem tak samo, podpiąłem swój do zawirusowanego kompa, skopiowałem tylko cośtam z odtwarzacza na kompa, a już znalazł się na nim (na odtwarzaczu mp3) wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Taki efekt miał mój kumpel co miał pirata i se go z aktualizował xD. Ew, masz dysk Seagate z modeli 7200 i ci dane poznikały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 EDIT2: Moje obrazy, muzyka i wideo są psute nie licząc jakiś przykładowych plików! Jakiś filmik nawet jest o dzieciaku trwający 12 sekund! :blink: ??? Jaki "filmik o dzieciaku"?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 :blink: ??? Jaki "filmik o dzieciaku"?! Może lepiej o takie rzeczy nie pytać..? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dwunasto-sekundowe dziecko lachającę się w kamerę że komputer rozwaliło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 XP to SHIT! Sam jesteś shit, a raczej twój antywirus (zapewne korzysta z avasta i jest zadowolony nie wiem z czego, chyba z tego, że blokuje mu co 5 wirus). Przywróć sobie system o 2, 3 lub 4 dni, o ile się da, bo po twoim opisie mogę zrozumieć, że klikając na ikonkę pasjansa włącza ci się Mój Komputer... Edit: Jak nie to zostawiam zrąbany system. Polecam w takim razie Windows 3.11 For Workgroups... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 :blink: ??? Jaki "filmik o dzieciaku"?! Tak naprawdę chodzi o tego dzieciaka "chinczyka?" który się bawi [w parku?] i jest kamera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Też miałem jakiegoś dzieciaka na moim starym kompie. Leciał w kierunku kamery z bananem na mordzie i niemiłosiernie krzyczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 A ja miałem dzieciaka o trzynastu głowach, który tańczył czaczę do góry nogami. Film też miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Prawdopodobnie to wirus spyware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi