Muchaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tytuł: Linea Gatunek: Na razie w planach Mini zręcznościówka, lecz może zrobię coś więcej Opis: Głębszej fabuły na razie brak. Chodzi o to aby lecieć przed siebie i omijać "kolorowe kwadraty" Autorzy: Programowanie: Muchaszewski Fabuła: brak fabuły = brak autora Grafika: Muchaszewski Muzyka: Muchaszewski Screeny: Nowy Screen Przyjmę wszystkie pomysły, ale nie każde użyje. Mile widziana fabuła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zapomniałeś o czymś EDIT: albo mi się zdawało, albo to było w demach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie nie było w demach, chyba że ktoś robi to samo xD I nie wiem o czym zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Linea - taki środek na odchudzanie :D Dodaj bonusy jakieś, a tak to nie wiem, no bo nie grałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jeżeli już masz w backgroundzie siatkę to dobrze by było gdyby poruszanie się góra dół też było po siatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jak narazie fajnie się zapowiada, a z huderlordem się nie zgadzam bo byś musiał usunąć "aktywną linię" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jeśli tak zrobię będzie za prosto bądź za trudno, po części dla mnie :D Nad bonusami pracuję. Może dam jakieś demko, ale najszybciej jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie mam pojęcia jak by to wyszło w trudności ale graficznie by lepiej wyglądało. Właśnie ta "aktywna linia" by schludniej wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mi jakoś bardziej skojarzyło się z tym albo ze starą grą aaaaaa napiszę, że gra wyglądałaby lepiej, gdyby kwadraty nie były wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opis zmian które wprowadziłem. 1. Możliwość zyskiwania lin, ale nie tracenia xD 2. Przeciwnicy są kwadratowi (Puści w środku) 3. Po przeleceniu za gracza składają się jak pudełko od zapałek. Czego nie zmienię: 1. Nazwa, ma zostać jako środek na odchudzenie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zastanawiam się co to jest , bo opis gry mi nie wiele mówi . Screeny to jakieś : kwadraty , linie itp. Więc pozostawię to bez oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mówi wszystko co potrzeba. Jutro dam demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi