Grzegosz_X Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Siemka! Jeżeli napisałem w złym dziale, proszę o przeniesienie Mam taki problem jestem facetem (hetero) i chyba zakochał się we mnie inny facet. Ja nie wiem co ja mam zrobić. Ja go nie znam (jest o 2 lata starszy, ale doszły mnie słuchy, że on ... [sami wiecie] i jeszcze te jego spojrzenia na mnie w szkole...) Co mam zrobić, żeby się on od mnie odczepił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Raz i porządnie powiedzieć, że nie jesteś nim zainteresowany. A jak się nie odczepi to pomyślimy dalej. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co mówi gmclan w takim wypadku? Oddaj mu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Afiszuj sie że masz dziewoję i po sprawie, chyba że nie posiadasz, no to wtedy załatw sobie jakąś FFS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 idź do koleżanki, którą lubisz najbardziej, błagaj ją na kolanach z płaczem żeby udawała twoją dziewczynę bo jakiś zboczeniec chce cię no ehhm :) wymyśl jak to powiedzieć xD E:Ile ty masz lat w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Webzir: próbowałem i się nie odczepił. Nadal patrzy się na mnie jak na obrazek. BARDZO ŹLE SIĘ Z TYM CZUJĘ!!! Wojzax: nie skomentuję :( Makary: ale ja jestem nerdem, wiesz nie mam dziewczyny :| GMT: Heh, no spróbuję, ale wiesz... Jestem bardzo nieśmiały i więcej piszę niż mówię. Co do pytania - mam 17 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ale możesz mieć. lub, za przeproszeniem mu :censored: :w00t2: pokaż mu że masz tą laske, zaprezentuj ją jak będzie obserwował. A z bandą kolegów? A może daj mu się jeden raz... no... ;) jesteś tym kolesiem gryzącym fallusa? Uważaj na słownictwo. Warn. Woock Grrr... but why? spodziewałem się tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Olej to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Weź zwołaj kolegów ,weź jego adres... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zrób mu loda i się odczepi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ma ktoś na sprzedaż krowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie oceniajcie człowieka po avatarze. :( Putin, ten nerd z grubą twarzą to ty? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ma ktoś na sprzedarz krowę? http://sprzedambyka.pl/krowy-mleczne/okazj...czna-11968.html Obraza użytkownika "Roki". cytuję: "Jestem Roki, lubię rozkroki. Ssę ci pałę za którą złapałem. Jestem gejem je**nym bejem. Ciągnę mocno ciągnę hardo bom jest Roki pedał na twardo!"! Rokiemu ssiesz o koledze nie posssiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dobra, panie MIKOŁAJU, wą bo nie te święta są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co jest nie possies koledzie a nieznajomemu ssiesz Ma ktoś na sprzedaż krowę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jaką krowę, dla ciebie to chyba dmuchaną, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Normalną krowę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mikołaj, warn i blokada konta na 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co mówi gmclan w takim wypadku? Oddaj mu się. to chyba 4chan, my radzimy by po prostu podszedł i powiedział, że nie jest nim zainteresowany, i żeby przestał się tak na niego gapić bo wprowadza go w zakłopotanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a co jeśli to nie znaczy to o czym myślisz to zanczy nie jest g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Święty Mikołaj: TO było do Rokiego, jakbyś nie zauważył u idiot. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 haha, wiosna idzie :D Nie wiem walnij go z calej sily w nos czy cos, ew najpierw kop w piszczel a potem w nos, w ogole to niezle klimaty GMT: Heh, no spróbuję, ale wiesz... Jestem bardzo nieśmiały i więcej piszę niż mówię. Da sie z tego wyjsc :) I bym to doradzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Siemka! Jeżeli napisałem w złym dziale, proszę o przeniesienie Mam taki problem jestem facetem (hetero) i chyba zakochał się we mnie inny facet. Ja nie wiem co ja mam zrobić. Ja go nie znam (jest o 2 lata starszy, ale doszły mnie słuchy, że on ... [sami wiecie] i jeszcze te jego spojrzenia na mnie w szkole...) Co mam zrobić, żeby się on od mnie odczepił? Opowiedz mu o twoim przypadku z penisem, który jakiś czas temu opisywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak się na ciebie będzie patrzył powiedz mu ,,Co się gapisz?'' jak odpowie że mu się podobasz powiedz mu że nie jesteś w jego typie i powiedz że wolisz rudych PS. to z rudymi to żart tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Powiedz mu: co się tak gapisz? :P I pogadaj z nim o dziewczynach, zobaczmy jak zareaguje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 powiedz mu: "spierdalaj geju" u mnie w szkole zawsze działa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Z drugiej strony patrząc na zdjęcie Grzegosza nie byłbym taki pewny jego deklaracji zawartej w pierwszym poście. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 lokiec w szyje, but na zeby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W sumie zaczynam mieć wątpliwości... Tak naprawdę to chyba to on tobie się podoba i chcesz wiedzieć jak go podejść, kłamczuchu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi