Issen Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Projekt tłumaczenia Przyłączcie się do tłumaczenia a pomożecie wielu osobom... Narazie host jest beznadziejny ale zmienie go jutro bo dzisiaj wrzuciłem go na pierwszy lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (Najlepiej tłumaczyć we FrontPage, sprawdza błędy) ...i robi takie zaśmiecone strony błędnym kodem, że potem tylko Internet Explorer je dobrze czyta. Przecież strony można pisać np. w OpenOffice czy Mozilla Kompozytor Kodu i też sprawdzą błędy, i nie naśmiecą tak w kodzie. Zobacz sobie tą stronę pod http://validator.w3.org . Tej stronie która sprawdza poprawność kodu warto wierzyć, w końcu to oni opracowali specyfikację HTML ;p . Tak poza tym, to który artykuł jest tam przetłumaczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 A po co robić coś takiego poraz kolejny jak można rozbudowywać coś co już jest: http://gnysek.wow.net.pl/gmc/index.php Trzeba tylko skontaktować się z gnyskiem, żeby trochę ulepszyć skrypt w postaci tworzenia backupów, logowania się, logowania poczynań wszystkich, bo część chujków nie umie współpracować, a warto by sprawdzić kto tak lubi przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Gnyskową wersją chyba nikt się nie zajmuje, tak mi się wydaje... 2 kilo szitu, żadnego fajnego arykułu. Ale jak miał bym tłumaczyć manual z kolesiem, który poleca mi fp to nara ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Maja 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja mogę poprawić mój skrypt i wtedy dołączymy go do GMC, ale to muszę z Ranmusem uzgodnić najpierw (napewno przez weekend nad tym pomyślimy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Po prostu trzeba ten skrypt poprawić, tyle osób na to czeka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGOVELASQUEZ Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja sie bawie w translatora i tłumacze całego help'a GM 6.1 i mam do Was pytanko czy jak robie grafike helpa wszystko tak samo jak zrobił Mark Overmars tylko tekst jest inny(bo po polsku) i napisałem że ja to przetlumaczyłem ale on jako autor jest tam nadal to chcąc to opublikować musze mieć Jego zgode???? Chce to wiedzieć żeby nie złamać nieświadomie praw autorskich. a poza tym czy jest ktos chętny do pomocy tłumaczenie helpa?? jak co ja bym umieścil spakowaną stronke po angielsku na serwerze ta osoba co ją tłumaczy pobiera ją i edytuje tekst angielski na polski jak to zrobi pakuje stronke i wysyla na swój serwer a ja ją pobieram i wklejam i dodaje Tą osobe że również tłumaczyła. oczywiście wymagana znajomosć angielskiego (bo to trzeba "ręcznie" tłumaczyć a nie jakimś translatorem" ps. przetłumacylej juz 4 stronki helpa i niemam dosć :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Sądzę, że nie musisz mieć zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 A ja korzystając i odświeżenia tematu, zapytam się co z tym gnyskowym manualem? Będzie toto częścią gmc? Kiedy będzie można bezpiecznie dodawać arty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Trzeba poczekać na gnyska, bo tylko on to wie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 aktualnie siedzę na edycji artykułów, ostatnio to odłozyłem, ale za kilkanaście dni powinno już wsyzstko być gotowe. trochę ciężko jest to zrobić, bo nie moge wam pozwolic na wpisywanie w okienko czystego HTMLu - kto wie co byście wykombinowali, dlatego muszę skorzystac z tego co Ranmus do tej pory na stronie ma i staram się wszystko zrobić tak aby mu nie przerobić całej strony, a jedynie dodac coś osobno ale tak aby współgrało z tym co jest, żeby potem nie było że się wszystko wysypie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGOVELASQUEZ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Mam dla was przetłumaczone 2 stronki zobaczcie sobie o to link : www.andora.yoyo.pl/help.zip Prosze o ocene tłumaczenia z góry dzx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ja przetłumaczyłem do tej pory koło 10 stron, głównie podstawy GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGOVELASQUEZ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 jakbyś napisał mi czego nie masz przetłumaczonego to ja bym mógł to przetłumaczyć i Tobie to przesłać jakbyś chciał albo udostępniłbym to na jakimś serwerze i byś miał szybciej gotowe tłumaczenie albo podawałbyś mi raz w tygodniu jedną lub 2 strony ja bym je tłumaczył a potem bym je Tobie przesłal oczywiscie jakbym się z nimi uporał wześniej dałbym tobie znać a Ty podałbyś mi następne do tłumaczenia co ty na to?? oczywiscie jest haczyk :) potem jak to będzie gotowe byś mi udostępnił za darmo oczywiscie a ja by, sobie ściagnoł na własny uzytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Diego, zrobiłeś strasznie dużo błędów (i to w tak krótkim tekście). Daj sobie lepiej spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi