Kargul Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Założę się że dzisiaj wieczorem wyskoczy: mam was! prima aprillis... Ale opis z tym kuzynem i te rozwiązania to nieźle to zmajstrowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 prima aprillis, w tym roku sie nie uda ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nom, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nom, niestety platyna to shemale, od 5 lat bierze hormony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 prima aprillis, w tym roku sie nie uda ;d Nie jest tak źle. Co najmniej jedna osoba się nabrała. To wiem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 szkoda, że platyna okazała się dziewczyną :( już myślałem, że będę mógł z Platyną zacząć miłosny związek... ale nie... płeć nie ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szczerość xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cześć, muszę wyznać prawdę. Jestem twoją mamą. Grochówka stygnie, przyjdź, czekam :*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ja jestem samonaprowadzanym pociskiem przeciwlotniczym. Ale zdradze sie z tym za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja włamałam się na konto Prze_Asa i założyłam Prze Asa :* Pozdrawiam, dziwczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja jestem z halpa! Platyna, Naprawde lubisz Polędwice? (zainteresowania) pozatym Polędwica jest Naprawde Smaczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zapomniałam dodać że ożywiłam mr_woozie :*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ta, a ja jestem Michael Jackson Dziękuje za uwagę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja jestem z halpa! Platyna, Naprawde lubisz Polędwice? (zainteresowania) pozatym Polędwica jest Naprawde Smaczna Si. Lubię polędwicę. Widziałam to już dawno, wpisali mi to jak mnie haknęli pewnie i postanowiłam zostawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Chociaż łososiowa jest lepsza niż sopocka. wogle łososiowa to najlepsze mienso jakie wychodowano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Już się kompletnie pogubiłem... to to jest żart czy nie? :P Bo jak tak to tylko ja się nie nabrałem. A jak to nie żart to tylko ja wpadłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to był żart lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czlowieku, gdyby wszyscy w to uwierzyli, myslisz ze tak ironiczne posty by byly w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ha! A więc tylko ja się nie nabrałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czy Ty wiesz co piszesz? Jesteś jedynym człowiekiem który się na to nabrał. Lepsze było odejście czy tam coś PsichiXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ha! A więc tylko ja się nie nabrałem :PLol, pozdrowienia z Internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja tam się chyba nabrałem ,ale dlatego ,że nawet nie wiedziałem kto to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi