Grygorz Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Gygorz mp3 player v0,1beta - help ::::::licencja freeware - zgoda na użytek niekomercyjny Aby odtwarzacz mp3 działał poprawnie umieszcz w raz z nim(mp3.exe) w folderze pliki mp3 nazywajace sie 1.mp3 2.mp3 3.mp3 4.mp3 5.mp3 6.mp3 narazie wyglada ubogo ale to sie zmieni przed odtwarzaniem przeczytajcie helpa F1 1.zamierzam dodac poziom głośnosci - moim zdaniem wykonalne 2.przydałby sie przesuwak - nie wiem jak to wykonac ale pokombinuje,watpie czy to wyjdzie 3.zmienialne skóry da rade lecz nie skóry beda do pobierania a nowe wersje programu z mozliwościa zmiany skór prosze o pobłazliwosc ze wzgledu na to iz na game makerze ciezko takie cos wykonac grafkia jest taka na pocz oczywiscie ja takze planuje całkowicie zmienic download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ehh szczerze? Ściągnąłem programik ale nie pokusiłem się o odtworzenie jakiegokolwiek pliku mp3. Dlaczego ? Bo nie chciało mi się kopiować a potem zmieniać nazwy pliku tylko po to żeby włączyć muze na chwile. Jeśli chcesz żeby twój odtwarzacz był coś wart to MUSISZ zrobić wybór pliku/ów inaczej raczej nikt się tym programem nie zainteresuje. Pozdrawiam i życze powodzenia w dalszym pisaniu tego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No właśnie po co ta zmiana nazw. Mogłeś posiedzieć przy tym dłużej i zrobić playliste a'la winamp/foobar/or sth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ha! A mi się nudziło: https://gmclan.org/up152_11_playlist.html :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 thx twój przykład mi sie przyda nie dług bedzie to wygladało duzo lepiej z play lista i róznymi bajerami oczywiscie masz miejce w creditsach(F1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mi ten przykład także sie bardzo przyda co prawda bede go musiał troche przerobic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mi ten przykład także sie bardzo przyda co prawda bede go musiał troche przerobic:)Hmm... po tym poście czekam na wysyp nowych empe3 plejerów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ja nie zamierzam robić mp3 playera;) Mi poprostu przydają sie skrypty wybierania plików;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ale ja swoją drogą mogę pyknąć mp3 :) Zaporzycze skrypt od Tymoncia, dodam coś swojego i zadedykuję pietrusowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Grygorz, thx i polecam się na przyszłość. Wee! Co to za praca jeśli ma się 50% całego programu gotowego?! :P Ja chciałem was zmotywować do ruszania głową :] Uzyskałem efekt odwrotny. Zastój umysłowy - precz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 zastanawiam sie czy nie dało by sie zeby cała playliste odwtarzał po kolei a nie tylko jeden plik bo tak duzo z tej playlisty pozytku nie ma pozdro nie mam pomysłu wiec chyba z play listy zrezygnuje i zrobie cos własnego moze gorszego ale własnego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Da się :] Trzeba dać w step kawałek kodu który sprawdzi czy jest grany jakiś utworek i jeśli nie to ma wykonać kod next_script. Ło taki: if sound_exists(music) { if !sound_isplaying(music) { next_script(); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ale po co instalować jakić mp3 player jak są do tego programy specjalistyczne(np : winamp)???? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Właśnie z takiego byle czego zrobił się Winamp :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Grygorz, thx i polecam się na przyszłość. Wee! Co to za praca jeśli ma się 50% całego programu gotowego?! :P Ja chciałem was zmotywować do ruszania głową :] Uzyskałem efekt odwrotny. Zastój umysłowy - precz! Spoko, żartowałem :) Postaram się sam coś wykombinować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ale po co instalować jakić mp3 player jak są do tego programy specjalistyczne(np : winamp)???? Specjalnie dla ciebie poszukam na płytkach Winamp 0.94, bo mam. Zobaczysz go i porównaj sobie z odtwarzaczem Grygorza ;p EDIT: Nawet znalazłem wcześniejsze wersje na necie: http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jea, pierwsza wersja Winampa z 97r. wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Cóż... Wtedy programowanie nie było takie proste jak teraz. Nie było kontrolek do odtwarzania MP3, ułatwień typu .NET Framework, ba, nie było nawet C Sharpa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 zrezydnowałem z mp3 playera i robie mulitmedialny player bedzie mozliwosc odtwarzania wideo (avi-bez kodeków divixa,mpg,wmf)plików muzycznych(mp3 wav) oraz obrazów jpg, bmp zaołoze nowy teamt i dam tutaj linka do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi